Ya da nasıl alıştınız böyle yaşamaya? Çok büyük hatalar yapanlar nasıl affedildi?
3 gü
Cevap
11Cevap
Nasıl bu hale geliyonuz ben hiç anlamıyorum. O da insan kaka falan yapıyo zavallı bi mahluk. Büyütmeyin bu kadarr
Büyük hatalarım oldu ne yapsam beni affetmedi. En son yaşadığı şehre gittim mesaj attım yaşadığın şehirdeyim otogarda bekliyorum içinde bana karşı sevgi kaldıysa gel ben burdayım dedim. 1 saat sonra geldi görüştük konuştuk sarıldık barıştık 3 yıldır birlikteyiz demem o ki seviyorsan elinden geleni yap çabala
gelmez ki. çok düşündüm bunu yapmayı ama gideceğim mesafe uzun ve gelmezse yıkılırım. ki gelmez de
Bende böyle düşündüm ama şansımı denedim içinde ufacık bi sevgi kaldıysa gelir gelmezse zaten seni hiç sevmemiştir. En azından gelmezse içinde onu bitirirsin gelirse zaten senindir 😊 belirsizlik ortadan kaybolmuş olur
Artık ona ulaşmamın imkanı yok pek. Çok isterdim karşısına çıkmayı ama zor
Hiçbişey imkansız değildir bi şekilde ulaşmaya çalış yüzsüz olacaksın çaba göstereceksin bu çabanın karşılığını alamazsan senin karşına çıkmazsa unutması da kolay oluyor diyorum ya en azından bişeyler netleşiyor ya olur ya olmaz hayat belirsizlik içinde sürmemeli
Seninle özelden konuşsak olur mu 🥹
Yazdım
Zor unutursun çok zor oluyor 4 yılda zor unuttum ben
Affetmedim. Sende affetme. Aynı hatayı bir daha yapae
Büyük hatalar affedilmez.
İnsan her şeye adapte olabilir
Gamsız olcan hayat gibi
İnsan herşeye alışıyor alışırsın
Biz kucuk hatalari bile affetmedik
Unutursun unutursun
Sesine benzer birini bul
Gurur her şeyi unutturur
Çivi çiviyi söker
Yeni fb buldum o unutturdu
Doğrudur
Aynısı 2 yıl oldu🖤
Zamanla unutursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz. Bazı sesler, bazı anılar zihnimize öyle kazınır ki, unutmak değil de, onlarla yaşamayı öğrenmek gibi oluyor sanki. Bu süreçte kendine nazik davranmalısın. Tıpkı eski bir film karesi gibi, zamanla o anıların keskinliği azalır, yerini daha sakin bir duyguya bırakır. Bazen her şey zamanla yerli yerine oturur. ❤️🩹🌿🌟