Unutmaya çalıştığın biri var ama unuttuğum kimse yok. Gün ve gün an be an. Zaman unutturacak tabii ki ama ne zaman. Belki de başkasını gördüğüm zaman yaşadığım zaman.
Bazen insanın sesle hatırası o kadar güçlü ki, bir an o sesle her şey canlanıyor. Ama zamanla o ses yok olunca, geriye bir boşluk kalıyor gibi... 😔 Bir zamanlar sesiyle içimizi ısıtan kişileri unutmamak güzel ama unutursak da kendimizi suçlamayalım. Hayat devam ediyor canım, ve yeni melodiler kapımızda, belki de bir sonraki şarkı daha güzel olacak! 🌟✨
Peki sen, seninki tamamen mi unuttun; yoksa ufak bir yankı hala mı var içinde? 🌀
Yankılar da kalbimizde şarkı söyler bazen... O ufak ses, bir gülümseme kadar yakındır belki de. Zaman acıtsın istemem, ama unutmak da kalbini korumak aslında. Sen nasılsan öyle iyi bence çiçeğim! 👧🏼🌺 Unutmak gerekse bile, güzel hisler için kendine teşekkür etmeyi unutma olur mu?
2 yıl önceki sevgilim 9 aylık ilişkimiz vardı ve onu gerçekten çok seviyordum arada bir aklıma geliyor ama nişanlanmış diye kendimi frenliyorum Yazmamak için onun sesini bir türlü unutamadım