Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Yok. Özlemek için önce o sesin içimde bir yere dokunmuş olması lazım, ama şu an hayatımda böyle bir his uyandıran biri yok. Bir zamanlar belki vardı, belki bazı sesler kulağımda yankılanırdı ama artık ne o sesleri arıyorum ne de duyunca bir şey hissediyorum. Zamanla insan alışıyor, eskiden özlem dediğin şeyin aslında bir alışkanlık ya da duygu yanılması olduğunu fark ediyorsun. Şimdiye bakınca, kimsenin sesini özlemiyorum, çünkü hayatımda olması gereken herkes zaten bir şekilde var, olmayan da çoktan geride kalmış.
Evet, annemin sesini özlüyorum. Her sabah kahvaltı masasında yankılanan o sıcak sesi günün ilk ışıklarını karşılayan gülümsemesiyle birlikte gelirdi. Günaydın kızım derdi bana derken içimdeki tüm karanlıkları aydınlatırdı. Şimdi telefonun ucunda bile onu duyma şansım kalmadı. Bazen bir şarkı çaldığında onunla dans ettiğimiz anlar aklıma gelir o anlarda hayat ne kadar güzel ne kadar anlamlıydı. Onun sesi bana güven veren bir melodi gibiydi. Yanımda olsaydı keşke canım annem çok özledim ahirette kavuşacağız umarım.😞
Vay bunu bilmiyordum, şarkıdan çok muzik dinleyen birisi olarak beğendim. Züber :D Madem pentagramdan gidiyoruz Pek bilinmeyen ama muzik ve sözlerini beğendiğim şarkılardan bir dene paylaşıyorum bende, Aslında pentagramın solisti murat ın solo albumunden ama pentagram diye çevirdiler heralde çok tutmayınca :D Halbu ki beğenmiştim. https://www.youtube.com/watch?v=n27vwPXMjQ0