Sesini ozledigim elbettebiri var hatta YouTube da paylasdigi konu anlatımını dinleyerek uyudugumu bilirim hep huzur verir onun sesi bana baskasi moreli bozulunca en sevdigi sarkiyi dinler ben ise onun kulaklari ve duygulari oksayici sesini
sesini sevdiğimi bildiginden her gece arayip masal anlatir, sabah onun sesiyle uyanmam icin arardi. hergun ilk ve son kez birbirimizin sesini duyacagimiza soz vermiştik. onu ozlemiyorum ama o zamanlari cok ozluyorum
Hatta kaba belki ama “çık gel karşıyakaya hadi lan” diyişini bile Ya da “sesin harbi baya ince” diyişini “oha o nasıl gülme” diyip gülmesini falan baya özledim
Ayoool diyen birisinin sesini özledim Bana adamın dibisin diyen birisini özledim Öyle sarılmasını filan da istemiyorum Naber demesiyle tüm özlemimin geçeceği birisini özledim Karmakarışık o sarı saçlarını özledim Ve bana hiçbir zaman aşkım demeyecek birisini özledim Ben kısaca onu özledim
Telefona yanlışlıkla kaydedilmiş 4 saniyelik o sesi her gece yüzlerce defa dinliyorum. Birşey söylerken cümlenin sonuna doğru kaydetmişim nasıl olduysa, sonra gülüyor. Hepsi bu.
En İyi Cevaplar