Güncellemeler
+1 yıl
:(.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende unuttum boş ver yolda görsem ayaklarımın bağı çözülür ama ne görmek istiyorum nede sesini duymak
Öyle yapıcam
Ses unutuluyor ya ben 10 gün sonra unutmuştum
Evet
Bin yıl geçse o ses unutulmaz aga
Nasıldı ki güzel mi
İlk sevgilimdi hiç unutur muyum çok güzeldi tabi. Ah kalpsiz Aybüke ah
Hım
Kızın sesini çok nadir duymuştum hatırlamıyorum onun için sevgim boşa gitti
Baska birinin sesini duysana yeni?
Ne alaka ya ne alaka
408 gün oldu ve hayır, unutmadım.
Bu kadar uzun süredir unutamadın mı, yoksa unutmak mi
İstemedin?
@oykumercan123 unutmak istedim artık hicbir sey de hissetmiyorum zaten. Eskiden hatırladıkça kötü olurdum. Gün içinde normalde de aklıma gelmiyor pek. Soruyu görünce ise bir düşündüm yok sesi halen hafızamda diye fark ettim. Yani karalara bağlayıp yas tutmuyorum da demek istedim bir yandan.
Kaç ay oluyo 15-16 ay mi
Anladım, benimde aynı durum
Eee bende unuttuyorum onun sesini zamanla aklima bile gelmez o zaman öyle mi
Şubat 2022 işte. Sesi hafizamdan silinmemis yalan yok ama etkilenmiyorum ve hicbir sey hissetmiyorum da artık.
@oykumercan123 geçmiş ama yine de geçmiş olsun size de
Nasıl hissetmemeyi başardın
Sence yeni biri ile olmak bu süreçte mantıklı mi
Teşekkür ederim sağol 🙏
Zamanla hissizlesiyorsun zaman ver kendine. Yeri gelecek ağlayacaksın yeri gelecek anılar canını yakacak ve üzülmeye alistigin an hissizleseceksin. Sabret bı sure
Off onunla güzel hayallerim vardı ama
Bizimde vardı ama olmadı napalim. Kabullen ve kalbine göm başka çare yok
Soran; En son dediğim gün gördüm zaten açık açık konuşmuş duygularımı ifade etmistim. Bekledim bir süre belki dönüş yapar kararını değiştirir diye. Umrunda bile olmadı hiç. Ben de madem durum böyle hayatımı bekleyerek heba etmenin anlamı yok diye düşünmeye başladım. Bana zerre kadar önem vermemişti bir geçerli sebep de bırakmadı. Ben de zamanla bunları düşündükçe artık ümidi kestim. Zamanla da hicbir sey hissetmemeye başladım.
@oykumercan123 aynen birebir dediği gibi oluyor
Offf
Bende ümidi kesim o zaman mk
Bu süreçte yeni biriyle olmak mantıklı değil. Ruhunu ve duygularını toparlamalisin. Bu sefer başkasının hakkına girer onu kullanmış olursun.
Zaten ondan bir bok olmaz
Sevilmeyi hak etmiyor
Ya bırak Allah aşkına agzima scti
Siz zaten erkekler çabuk unutursunuz
Bende hala seni seviyorum vs yazsın diye bekliyorum onu
Birisinin sana kötü davranmasi başkasını kullanmanı/yara bandı yapmanı gerektirmiyor o hakkı da vermiyor ama senin yanlışın senin kararın sen bilirsin.
Kesinlikle burada çok haklı onu unutmadan başka biriyle deneme bile. Tecrübeyle sabit, hiç bir halta yaramiyor küçük bı hatasında eskisini ozluyorsun ve karşı tarafin hakkına girersin.
@oykumercan123 size takip isteği attım, sizin icin de sakıncası yoksa eklemek isterim. Soran kişi siz de size ağır gelmeyecekse konuşmak ve anlatmak isterseniz ekleyebilirsiniz. Art bir niyetim yok öyle olsaydi zaten buraya eskileri açarak giriş yapmazdım.
Hala kulaklarımda
Hayır. Keşke