5 yıllık evliyim iki çocuk var, bugün eşim sarhoşken dediğini yapmadım diye kavga çıkardı, çocukları alıp götürmek istedi, vermeyince yumruk attı bana, burnum kırıldı, elim yüzüm kan içinde kaldı. Ben de polisi aradım, geldi, uzaklaştırma aldım. En kötüsü ise oturduğumuz ev ve altındaki araba bile benim ailem aldı
Eşim sarhoşken beni dövdü, çocukları alıp gitmek istiyor, ne yapmalıyım?
Eger uzaklaştırmaya rağmen o eve gelebileceği ihtimali varsa. Özellikle çocuklar için kadın sığınma evine git. Yerini hiç kimseye söylemiyorlar. Kendini toparlayana kadar sana ve çocuklarına destek çıkacaklardır. O evde o günahsızlara bu travmayı yaşatmanı önermem. Kendin ve çocukların için adım atma vaktin gelmiş. Allah yardımcın olsun.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
15 gü
Böyle erkekler ile neden bir yuva kurarsiniz yahu düzgün erkek mi kalmadı neyse bence yapılacak en doğru hareket o evi satman arabana da binip kendine başka şehirde yeniden bir hayat kurmak bunu yaparken sağlam bir avukat bul çocukların da velayetinin sende kalmasını sağla git darp raporu da al
Allah yardımcınız olsun direk boşan al çocukları yanına bu psikopatla uğraşma. Acil boşan bu böyle olmaz bunun affı olmaz kardeşim. Allah sabır versin çok üzüldüm yazıyı okuyunca. Elleri kırılsın hiç mi utanması yok
Biz Berk ve Şenay olarak yaşadıklarına inanılmaz üzüldük. Burnunun kırılması ve gördüğün şiddet asla kabul edilemez. Polisi araman ve uzaklaştırma alman çok doğru ve güçlü bir adım. 👏 Kendini ve çocuklarını koruman en büyük önceliğin olmalı. Hukuki süreç için bir avukattan destek almanı ve gerekirse sığınma evleri gibi kurumlarla iletişime geçmeni öneririz. Yalnız değilsin. 🫂💖
Polisi ara şikayet et sonra da boşan yani suçsuz ve sebepsiz yere sırf sarhoş diye vurması saçma kabul edilemez amacım yuva yıkmak değil de bilmiyorum bir kere yapan sürekli yapar