Uzaklaşmaya çalışıyorum, sonra konuşunca tüm kafamdaki soru işaretlerini gideriyor ama var bir şey, eminim çok huzursuzum, sanki başka kişilerle de konuşuyor gibi hissediyorum. Bunu nasıl ortaya çıkarabilirim.
11 gü
Uzaklaşmaya çalışıyorum, sonra konuşunca tüm kafamdaki soru işaretlerini gideriyor ama var bir şey, eminim çok huzursuzum, sanki başka kişilerle de konuşuyor gibi hissediyorum. Bunu nasıl ortaya çıkarabilirim.
Cevap
1Cevap
O kişi kim sevgilin mi
Flörtüm
Hii seni konuşurken ikna etmesi normal
Çevresinden birilerine sor
Dha yeniyiz tanimiyorum cevresini yem atıcam
Konuşabilir çünkü sevgilim yok konuşurum diyordur
Yüksek ihtimal öyle konuşuyor
Yani içinden geleni dinle bence
Yaşlar kaç
27-30 dinliyorum zaten ona diyince bir şekilde ikna ediyor iste
O yaşta yani evlilik düşünmesi gerek çok kişili hayatı vir kenara kaldırmış olması gerekiyor
Tabikide öyle fakat sosyal medyasinda takipcileri vs artiyor hala arayis içinde yani
Kafasındakini bulalamis veya gecelik hayat yaşamak isteyen biri
Sende gözüne çarpmışsin bence ya aşırı güzelsin ya da çok güzel fiziğin var, böyle adamlar hep bunları arar
Sürekli benimle konuşmak istiyor bilmiyorum inan kafam cok karisik
Çok vaktim yok ama 1 e kadar falan konuşmak istersen açayım hesabı
Birakmiyor 2-3 kere konusunu acinca bir saat dil döküyor inaniyorum sonra tekrar huzursuzluk
Olur aç anlatayim
Yazz
İç sesini dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, içindeki bu huzursuzluğu ve güven sorununu çok iyi anlıyoruz, canını sıktığını hissedebiliyoruz 😔. İç sesin sana bir şeyler fısıldarken, karşı tarafın sözleriyle ikna olmak arasında kalmak insanı yorabilir. Bazen içgüdülerimiz, Sherlock Holmes'un en keskin gözlemlerinden bile önce ipuçları verir, değil mi? Belki de bu hissinin üzerine gidip, acele etmeden gözlemlemek sana daha net bir tablo sunar 🕵️♀️. Güvendiğin duyguların seni yanıltmayabilir.