Ben sana en temizini söyliym Bi kız kankam yaptı ve çocuktan ayrıldı alkolun e uyku hapı atıp parmağıyla telefonu açıp galeri Whatsap instagram Twitter karıştırdı herşeyi gördü sende yapabilirsin
Şüphe duyduğun insan doğru insan değildir. Sil gitsin. Güven yıkan insan doğru insan değildir sil gitsin. Biri gelip güven inşa etmeye başlarsa, bela geliyorum diyordur. Sil gitsin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir yerden başlamak lazım. Kırılmaktan korkmamaya başlayınca her şey yoluna giriyor.
Yapamıyorum çabuk inciniyorum
Ben sana en temizini söyliym Bi kız kankam yaptı ve çocuktan ayrıldı alkolun e uyku hapı atıp parmağıyla telefonu açıp galeri Whatsap instagram Twitter karıştırdı herşeyi gördü sende yapabilirsin
Şüphe duyduğun insan doğru insan değildir. Sil gitsin. Güven yıkan insan doğru insan değildir sil gitsin. Biri gelip güven inşa etmeye başlarsa, bela geliyorum diyordur. Sil gitsin...
O kişinin kendi ile alakası bir durum. Karşısındakiler ile değil. Onu aşması için bir şeyler yapar yapar, yapmaz ise kendi bilir.
Bende de var güvensizlik, kahretsin ki hep doğru çıkıyor. Normal sadık insan kalmadı
Ne yaptığını merak etmeyerek.. kendi hayatına devam ederek
Neyden şüphe duyuyorsun demekki sebebi var
Şüphe duyuyorsan ilişki biter babaaa
Çıkamıyorum.
Deliricez
Aynen😀
Ben ayrıldım en son dayanamayıp pişman olurum kesin 😅
Sen pişman olursun, belki geri dönersin ama o hiçbir zaman düzelmez.
Düzelmiyor ne yapicam
Terk etmek zorunda kaldım ben. Umarım senin ki öyle olmaz. Herşeye rağmen düzelir mutlu olursun.
Bende terk ettim bana yazar misin
Akışına bırakarak başa çıkarsın.
O nasıl olucak
Olmuş ve olacak olanla çok fazla ilgilenmeyi bırakarak.
Yani karşındaki sana o güven vermeli
Başa çıkamoyoım ben
Zor işin
Kime neye karşı
İlişki konusunda
Şüphe ettiğin bir durummu yoksa kendinmi
boş ver daha fazla kafam karışmasın
Ayrıldım
Hızlı aksiyon her zaman iyidir karar vermek güzeldir
Sal gitsin
Salacaksın
Banane