26 gü

Eşim alkol alıp eve gelmiyor, hakaret ve şiddet uyguluyor, bu evliliğin amacı ne ve ne yapmalıyım?

Şimdi bu adamın, yani kocam olacak kişinin son zamanlarda alkolü çok fazla arttı. Sürekli her fırsatta bana yemin edip alkol içiyor. Sonrasında evle bağlantısını kesti, evde vakit geçirmiyor, evde uyuyor, sürekli telefonla uğraşıyor ama dışarıya sürekli bilardo oynamaya, okey oynamaya gidiyor. Sonrasında küfür ediyor, hakaret ediyor, şiddet uyguluyor, bağırıyor, çağırıyor. Çocuğum, bir yaşında bir çocuğumuz var. Onun yanında sürekli bağırıp onu korkutuyor. Çocuk artık korkudan kapı seslerinden bile korkarak gelip bacaklarıma sarılıyor, hani bir şey olacak diye. Sonra tartıştığımız zaman bunu hep dışarıda geçiriyor. Dışarıya çıkıyor. Dışarı çıktığı zaman da niye çıktın dediğimde de ben sana hesap mı vereceğim ya? Sen kimsin? İstediğim zaman çıkar, istediğim zaman gelirim eve diyor. Biraz önce de aradım, dedim bana izin, benden izin aldın mı bilardoya giderken dedim. Aldım da sen uyuyordun, duymadın dedi. Üç saattir bitmedi mi dedim. Gelsene, sana hesap mı vereceğim işte sen kimsin? Sen kimsin falan dedi, durdu. Sonra telefonu yüzüme kapattı.
Eşim alkol alıp eve gelmiyor, hakaret ve şiddet uyguluyor, bu evliliğin amacı ne ve ne yapmalıyım?