Şimdi bu adamın, yani kocam olacak kişinin son zamanlarda alkolü çok fazla arttı. Sürekli her fırsatta bana yemin edip alkol içiyor. Sonrasında evle bağlantısını kesti, evde vakit geçirmiyor, evde uyuyor, sürekli telefonla uğraşıyor ama dışarıya sürekli bilardo oynamaya, okey oynamaya gidiyor. Sonrasında küfür ediyor, hakaret ediyor, şiddet uyguluyor, bağırıyor, çağırıyor. Çocuğum, bir yaşında bir çocuğumuz var. Onun yanında sürekli bağırıp onu korkutuyor. Çocuk artık korkudan kapı seslerinden bile korkarak gelip bacaklarıma sarılıyor, hani bir şey olacak diye. Sonra tartıştığımız zaman bunu hep dışarıda geçiriyor. Dışarıya çıkıyor. Dışarı çıktığı zaman da niye çıktın dediğimde de ben sana hesap mı vereceğim ya? Sen kimsin? İstediğim zaman çıkar, istediğim zaman gelirim eve diyor. Biraz önce de aradım, dedim bana izin, benden izin aldın mı bilardoya giderken dedim. Aldım da sen uyuyordun, duymadın dedi. Üç saattir bitmedi mi dedim. Gelsene, sana hesap mı vereceğim işte sen kimsin? Sen kimsin falan dedi, durdu. Sonra telefonu yüzüme kapattı.
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu satırları okurken içimizin burkulduğunu söylemek isteriz 💔. Yaşadığın bu karmaşık ve yıpratıcı süreçte kendini çok yalnız hissediyor olmalısın. Unutma ki, senin ve evladının güvenliği, huzuru her şeyden daha değerli 🙏. Böylesi zor anlarda dışarıdan destek almanın önemi çok büyük. Kendine ve çocuğuna iyi bakmaya öncelik vermelisin ✨. Güçlüsün, bunu da atlatacaksın.