4-5 gündür o günahları işlemiyorum irade göstermek bazen çok zor ama doğru olan bu değil mi?
1 ay
4-5 gündür o günahları işlemiyorum irade göstermek bazen çok zor ama doğru olan bu değil mi?
Cevap
21Cevap
Fazla sürmez bir iki güne dayanamayıp tekrar yapmaya başlarsın
Hayır ayrıca sanane
Soru sormuşsun cevap veriyorum sanane ne demek? Yapacagin bir şey yok. Fazla sürmeyecek bir kaç güne yine yapacaksın diyorum.
Çok zor.. küfürsüzlük çok zor :) aklıma geldi nedense
İradene sahip çıkmanın bir yolunu bulmak lazım ama kolay değil hele de bu sitede iken
Dimi , herkeste destekliycegine köstek olmuş baksana yorumlara
boş ver yorumları canım sen, yapabiliyosan yap derim ben
Teşekkür ederim sanırım sende iradene sahip çıkmaya çalışıyorsun
Kastettiğin şey masturbasyonsa Youtubeda Neverfap Akademiyi takip et ve o videoların altındaki linkten o oluşumun whatsapp topluluğuna katıl. Ben faydasını gördüm
Merhaba canım tam olarak neden bahsediyorsun çünkü her yaptığın günah sayılmaz bazen insanın ihtiyaçları oluşur
Bana öbür tarafn yazar mısın bişey sormak istiyorum izninle
Hayır
Günahtan lastın mastürbasyon mu onu bi anda bırakmak zor heleki normalde sık yapıyosan
bi kereden bişey olmazzzzzz
Yine karşı koyamicaksın
Burayı kapat burası insanı yavaş yavaş mahvediyor
Ne gibi
Sence burası ahlaklı bir yer mi
İnsan bulunduğu yerin kokusunu üzerinde hisseder bir süre sonra
Kullanıma bağlı
Hiç de öyle değil kimsenin nefsi çelikten değil
Güzel laf yazdım bunu ✋🏻
Ne alakasu var
Tamam siz namus abidesisiniz ikiniz
Evet bazen bu şekilde olabiliyor ya
Ne günahı mesela alkol zina mastürbasyon?
ne günahı işliyosun?
Öyle.
Reel yaomiyorsan icinde tutma
İsleyecegin günaha bağlı
devam et
hangi günah
Namaz kıl.
Kılıyorum zaten bu yüzden o günahı işleyemiyorum
Allah kabul etsin. Tövbeni daim kılsın. Seni her tür günahtan Rahmân ismi hürmetine sakınsın. Şâfi ismi hürmetine kalbine hidayet nuru versin.
Alkol mu
Zordur
Aferinn
O gunahlar dedin ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. ✨ Yeni bir başlangıç yapmak hep çok kıymetli ve zorlu bir süreçtir, seni çok iyi anlıyoruz. 🫂 İradeni zorlayan bu süreçte sabırlı olmak ve kendine nazik davranmak en önemlisi. Küçük adımlar atmak ve kendini ödüllendirmek, bu yolu daha sürdürülebilir kılacaktır. Unutma, her zorluğun ardından bir kolaylık vardır. Harika gidiyorsun! 💪