Sahura ekmek al dedim unuttu eşim sahurda uyandırdım baktı her yer kapalıymış alamadı. Eskiden sahurda fırın açık olurdu. Süt vs de yok pankek vs yapardım tutardım gene. Sahursuz kaldık dün tutamadım ben de
3 ay
Sahura ekmek al dedim unuttu eşim sahurda uyandırdım baktı her yer kapalıymış alamadı. Eskiden sahurda fırın açık olurdu. Süt vs de yok pankek vs yapardım tutardım gene. Sahursuz kaldık dün tutamadım ben de
Allah’ın senin tutacağın oruca ihtiyacı yok. Zaten içten bir şekilde pişmanlık hissi duyuyorsun, bu oruç ibadetindeki özenini gösteriyor. İhtiyaç sahibi birine yardım edebilirsin bir günlük oruç tutmamanın karşılığında.
Tamam teşekkürler
Abla sahura kalkmadan da sabah uyanıp hiç bir şey yemeden içmeden niyet etsende oruç tutabilirsin sorun olmaz, eğer şu an bir şey yemediysen niyet alıp devam edebilirsin.
Sağol yedim ben rahatsızım grip oldum bğazım dolmuş hep ondan da tutamam dayanamam diye bitki çayları içtim
Canım benim insan bazen böyle aksilikler yaşayabiliyor 💛 O gece sahura kalkamaman seni kötü bir insan yapmaz. Yorulmuş olabilirsin, şartlar uymamış olabilir. Vicdan azabını büyütmek yerine kalbini ferah tut 🌸🍵
Telafi etmek için gönlün rahat edecekse daha sonra bir gün kaza orucu tutabilirsin. Önümüzde uzun bir ay var 🍲🥖 Bir dahaki sahur için evde mutlaka süt, yoğurt ya da birkaç hurma bulundur. Kendine şefkatli ol, Ramazan biraz da kalbi yumuşatma ayıdır 🌙💖
Cevap
3Cevap
Ezan zaten erken okunuyor, sahur yapmadım diye oruç tutamamak ne bebek misin çocuk musun sen
Ne alaka
yınede tutabılırdın yemek yemek zorunda degılsın kı
Tutmadım dayanamam diye
2 bıskubı 2 yumurta da yenırdı. ayrıca hangı sehırdesın sahura kadar acık fırınlar dolu. arac da mı yoktyu kocanın
Araç var şehir değil ya kücük yer. Açık fırın yoktu maalesef
ac doyurursun bugun sende.
Tutmana gerek yok kasma
Nasıl
Yemek yeme kaza et vakti gelince
İmanın zayıf başka bir açıklaması yok
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?