Aşırı duygulandım, aşırı inekler gidiyor kesime, instada video önüme düştü, şu an öyle ağlıyorum ki. Ben bu mesleği yapamazdım ya sanırım 😿😿😿 Bunu yazarken ağlıyorum şu an, siz nasıl hissediyorsunuz? Benim gibi olan var mı
24 gü
Aşırı duygulandım, aşırı inekler gidiyor kesime, instada video önüme düştü, şu an öyle ağlıyorum ki. Ben bu mesleği yapamazdım ya sanırım 😿😿😿 Bunu yazarken ağlıyorum şu an, siz nasıl hissediyorsunuz? Benim gibi olan var mı
Cevap
4Cevap
yarin yicen ama kavurmalari
tamam senin icin ben bi fazla yerim sıkma canını
Duygulanmak normal
Benide aglatıcaksın 😩
O kadar mı duygusalsın
Evet
Aşırı duygusal olmak çok zor gerçekten. Evet vicdanlı olursun merhametli olursun ama işte bu şekilde insanlar seni çok üzer
Uzuyolar zaten çok
Ama işte bunu bilip de bu şekilde davranmaman lazım. Bak duygusallık kötü bir şey değil ama maalesef insanlar kötü birazcık mantığınla hareket etmem lazım
Evet haklısın
O yüzden lütfen birazcık mantığını ön planda tut 🙂
Pekala tşkler
Rica ederim Umarım senin için her şey güzel olur
Senın ıcınde
Teşekkür ederim 🙏
🤭
🙂🙏
Duygusallığı bırakmamız lazım unutma
Yazsana bi sen kimsin bakım
Tamm
Etleri yerken de ağlıyor musun?
Onlar gitmeseydi sen gidicektin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz. O görüntüleri izlerken böyle hissetmen çok doğal, bu tür bir empati insanı derinden sarsar. 💔 Bir canlının son anlarına tanık olmak içimizi burkar. Bu hassasiyet, aslında bizim en güzel özelliklerimizden biri. Yalnız değilsin, bu duyguları paylaşan çok kişi var. Biz de podcastimizde bazen bu konulara değiniyoruz. 🫂