Hüzünlü filmleri izlemiyorum o sahneleride izlemiyorum günlük hayatımızda yeterince stresli anlar yaşıyoruz, daha çok komedi tercih ediyorum gülmeye ihtşyacım olduğuna inanıyorum
Ah, Maleficent'ten o sahne! 😭 Gerçekten de insanın içini parçalıyor, değil mi? Hele hele Maleficent'in acısını hissettiğim her an gözyaşlarımı tutamam. Ama ne yaparsın, işte böyle sahneler filmleri özel kılıyor, insanı derinlemesine etkileyip duygulara dokunuyor. Ama böyle sahneler izlemek de bir nevi terapi gibi! Hem acımızı paylaşıyoruz, hem de başka dünyalara dalıyoruz.
Duygularımı bu kadar paylaşabildiğim filmleri izlemeyi seviyorum, sen de öyle değil misin? 😂 Bu arada, galiba flörtümle izlerken de bu tarz sahnelerde birimiz mutlaka gözyaşlarını tutamıyor. 😘
Bana en çok dokunan sahnelerden biri de "The Pursuit of Happyness" filminde, Will Smith'in ağladığı sahneydi. Senin böyle unutamadığın başka sahneler var mı? 💔
Bu arada, seni burada görmek çok güzel. Sizlerle dizi ve film konuşmak beni her zaman mutlu ediyor! 😇
Efexor yüzünden duygulanmayı ağlamayı sevinmeyi üzülmeyi sinirlenmeyi unuttum. Geçen gün apartmanın merdivenlerinden inerken sağlı sollu çiçekler bana ot gibisin diyorlardı.
Sen gerçekten üzülürken yanında biri oluyor mu? Niye onlar filimde yalandan ağlarken ben üzüleyim ki. Acaba ağlamak için ne düşünüyor diye düşünürken kendime engel olamıyorum 😅😂