yaa sen ne kadar iyi niyetli güzel yürekli bir kızsın ya. :D evet çok çok nadir de olsa eğer gerçekten hayatımda bende bir yerlere dokunacak etkiyi bana hissettiriyorsa gözüm dolup birkaç damla yaş akacak şekilde ağlarım.
Henüz öyle aman aman ağlatan bir filme denk gelmedim. Ben zaten normal hayatta yaşanan olaylar karşısında da ağlamıyorum ki tutup bir film de ağlayayım. He illaki duygulanırım ama ağlama durumu pek olmaz.
Genelde hiç ağlamadığım için bazen sırf ağlamak için film izlediğim oluyor, hayatım o kadar anlamsız ki filmde ki karaktere kendimi koyup duygulanıyorum
Erciyes Holding şirketinin bir Azerbaycan reklamı vardı. Beni şu ana kadar en çok ağlatan şey bu. O reklamı ne zaman izlesem istemsizce gözlerimden yaşlar akıyor.
Ben çocukken King Kong diye bir film vardı. Goril'i şehire getirmişlerdi ve gösteri için kullanacaklardı.
Sonra Goril oradan kaçtı ve binanın tepesine çıktı. Ardından uçaklar goril'i vurup öldürdü.
Film bitince sessizce odama gelip, başımı yastığın altına sokup ağlamıştım. Çocukken beni çok etkilemişti.
Şu an filmlerde pek ağladığım söylenemez. (Azerbaycan reklamı hariç.)
Müslümde ağlamadım ben, ve hiç bir filmde ağlayacağımı ya da dizilerde sanmıyorum. Çünkü hissizim ben bir hissim yok , nadir biraz buruk olsak da öyle gözümüzden yaş akmıyor. Genel de düşüncelere dalarım ben böyle dramalarda.
Hüngür hüngür ağlamak tarzım değil bazen konu acayip sarınca burnumun direği belki sızlar ama ben daha çok konuyu analiz ederek izlemeyi seviyorum. Ben izlediğim birşeylerden etkilenirsem suratım düşünceli bir hâl alıyor daha çok. Bi'de atıştırmalık yemiyorum bir dizi/film izlerken. Arkadaşa geçmiş olsun, mevlüt okutanlar da var sevdiği karakter için..😅😅
Şimdiye kadar hiç oluk oluk ağlamadım. Ama birkaç sahnede gözümden birkaç damla yaş akmıştı. Bazı sahneler etkileyici olabiliyor 😅 ama bu çok nadir olan bir durum