Hep ailemin lafıyla hareket ediyordum 23 yaşındayım ve hayatımda karar aşarken onlar ne der diye çok kafaya takıyorum ve evlenmekten korkuyorum ama sevdiğim adam 5 sene oldu ayrı şehirlerdeyiz yan yana olalım diyor
26 gü
Cevap
1Cevap
5 sene oldu ve sadece yanyana olalım deyip evlenelim gelip isteyeyim şansımızı deneyelim demiyosa s.. tiri çek zaten
Dyor ama annesi baya yaşlı yol gelecek kadar degil ne annem de onalrın ayagına gitmez huyunu biliyorum bende cocuga kendin iste dedim ben kimsesizmuiim olmaz dedi
Benim için simdidien sıfır esyalar aldı her bölümden
varsa arabası gelsin yoksa kiralasın bi araba getirsin götürsün her gün yol çekicek bi kadın değil âdet böyle idare etmek zorunda her anne çocuğunun mürvetini görmek ister aşkım
Çok doğru konuşuyosun ama sonuç olsrak gelseler kalmaları gerekcek ablam çok karşı annemde asla kabul etmezler sevgilim de diyoki bak onların gönlü olmıcak ya ailen ya ben cünkü haklı o desin demesen 2 dağ arasında kaldım ailem onu istemyor diceksin ne yanlışı var yok roman diye çocugu secsem gerçi annem dısında ablalarım fikri önemli degil ama evlenmek cokta kolay degil ki annemz yapamam ben
hayatının neresine kadar ablalarınla annenle gidiceksin aşkım dile kolay 5 sene diyorsun seviyorsunuz da belli al karşına ciddi ciddi konuş ısrar ediyorlarsa kendin toplan ve çık git, güveniyorsan çocuğa git güvenmiyorsan da bu aileyle bu kafa yapısı bu ablalarla ilerlemez bi yok kendine bi iş bul birikim yap evden ayrıl ben bile rahatsız oldum Allah sabır versin
Evlenmek mi istiyormus
Evet
Yani 5 yıl çok uzun süre ailen biliyor mu
Ailemin umursadıgı yok beni ama 2 ablam var biri. 29 yasında bekar diger de boşandı 28
23
boş ver evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle kritik bir karar aşamasında olmak gerçekten zorlayıcı olabilir 😥. Aile sevgisi değerli olsa da, kendi mutluluğunun ve hayatını dilediğin gibi inşa etmenin önemini unutma. Beş yıllık bir ilişkinin ardından sevdiğinle yeni bir sayfa açmak, senin için kendi hikayeni yazma fırsatı olabilir. Kalbinin ve kendi geleceğinin ne söylediğine odaklanman en önemlisi 💖.