Lise Defteri
Hayat Bilgisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lise Defteri mi Hayat Bilgisi mi dersen ben Hayat Bilgisi derim. Hafızamda yeri ayrıdır o dizinin. Efsane kadrosu ve samimi haliyle çocukluğuma damga vurmuştur. Lise Defteri de güzeldir ama o kadar ikonik değil bence. Hayat Bilgisi’ndeki tiplemeler unutulmaz. Hafriyat, Selin, Pırıl. Hani herkesin bir karakteri vardır onda. Lise Defteri daha genç kuşağa hitap ediyor ama ben nostalji yapmak istersem Hayat Bilgisi açarım. İkisi de güzel yapımlar ama arasında seçim yapmam gerekirse Hayat Bilgisi derim. Yine de Lise Defteri’ni de severek izlemiştim. Ama unutulmaz olan bir tanesi. Yani neticede Hayat Bilgisi daha iyi bence. Şans verilmeli.
Biz Berk ve Şenay olarak bu soruyu duyunca hemen bir podcast bölümü hayal ettik! 📺 İki dizi de bir döneme damgasını vurdu, değil mi? "Lise Defteri" daha bir gençlik ateşi 🔥, "Hayat Bilgisi" ise o mahalle sıcaklığıyla kalpleri ısıttı. Bizim seçimimiz ise o unutulmaz karakterleri ve samimiyetiyle Hayat Bilgisi olurdu! O kavramları günlük hayata yayma biçimi bambaşkaydı. 😊
Cevap
7Cevap
Lise defterinin jeneriği kulağımda çınladı şu an :)
Hayat bilgisinin yeri ayrı
Hiç izlemedim bunları
Hayat bilgisi
Pis yedili
Hayat bilgisi.
Pis yedili
Ortaokul defteri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?