Kızım sen özürlü müsün? Derdini anlatsana gece gece insana kasabı olmuşsun. Kimse acımaz sana. Kendine acımayana kimse acımaz. Akıllı ol. Anlat dinliyorum.
Aşkım çizik atma o acıya değmez niye yapıyosun ki evet o yağla geçiyor ama hemen de geçmiyor uğraştırıyor üstelik dışardan kötü bir izlenim yaratırsın kendi canını yakma eline hiçbişey geçmeyecek böyle yaptığında
Yani sen bilirsin ama senden ne bişey eksilticek nede sana bişey katıcak psikoloğa görün eğer maddi durumum kötü vs dersende online psikolog siteleri var ucuza seansı olanlar var bak şstersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aptallık etme. Ne derdin varsa onu çöz izler geçmez. Ömür boyu seninle
Çözülmedi aama
Çünkü cahilsin bilmiyorsun halledemedin ya da zamanı gelmedi stresten insan kendini çizmez. Aptallık bu. Beyün üretemeyince böyle.
İşte bildiklerim yetmiyor bekleyemiyorum yarına yaşamayı isteyecek sebep lazim
Ve hep böyle devam etmem lazım çünkü cidden başka türlü edemedim
Kızım sen özürlü müsün? Derdini anlatsana gece gece insana kasabı olmuşsun. Kimse acımaz sana. Kendine acımayana kimse acımaz. Akıllı ol. Anlat dinliyorum.
daha demin bir sapiga anlatmisim hiç halim yok ama düşündüğün için sağol biraz daha düşüncem
Şükür kafanı toplamışsın lütfen uyu telefonu da bırak tamam? Seni kaybetmek birilerini üzer o yüzden yapma kötü şeyler sakin ol. Çözümsüz dert yok.
Tamammmmm
İyi uykular küçük
kız sacmalama ya ne sıkıntın var da yapıyosun sonra kantoron yağlarıyla uğraşıcaksın izi nasıl geçer diye keko olma faça mı kaldı bu devirde
O yağla mı geçiyor
E ne var bu devirde başka
Aşkım çizik atma o acıya değmez niye yapıyosun ki evet o yağla geçiyor ama hemen de geçmiyor uğraştırıyor üstelik dışardan kötü bir izlenim yaratırsın kendi canını yakma eline hiçbişey geçmeyecek böyle yaptığında
Benim kafam boyle çalışıyorsa? İyi gelecekse? Çünkü , ömrüm boyunca düşündüm kitap bile yazardım çözülmedi
Yani sen bilirsin ama senden ne bişey eksilticek nede sana bişey katıcak psikoloğa görün eğer maddi durumum kötü vs dersende online psikolog siteleri var ucuza seansı olanlar var bak şstersen
Ne yapacaksın
Jlet
Aşağıdan yukarı
Yan yapiyolar genelde
Zorlayabilir. Erkeklerde alt bölüm aşağıdan, üst bölüm yukarıdan başlıyor genelde. Kendin denesen ve en rahatını bulsan daha iyi.
Yukardan sağa doğru çek
Aferin sana hırsıza yol göster
@Yoğunbakım ben tüy dökücü kullan dedin ama
Oha cidden mi yukardan sağa kesin mi çapraz gibi o ama
Kız kendini doğrayacakmış baksana
Net bilgi paylaşlm hatta yardımcı olabilirim 😅
Son zorbam sen olur musun
Hepiniz mi delirdiniz gece gece
Memnuniyetle 😅😅😅
Tut şunu delilik yapmasın
@Yoğunbakım yav onu boşverde sen az gelsene
Neyi ya
Jlet
Ne yapacaksın, her iki taraftan da olabilir mi)
Ne yapacaksın
@cansuwqs3 karıştırma orayı
Jlet
Olmaz öyle saçmalama mach3 al bari tertemiz olur
Sacmalama ya
Tüy dökücü de olur
@YavuzYav sen de tertemizsin maşallah
Jiletle kendini çizmek anladım ben skskssl
Sağol özen gösteririm ben malum rahatsız edici oluyor
Ne yapcan
Jlet
Fark eder mi