Psikiyatri ilaçlarım ve sigara ikilisi sigarayı artırır ve psikiyatri ilaçların etkisini azaltırmış. Ne yapmam gerekiyor, tavsiyelerinizi bekliyorum.
1 ay
Yaşadığın yeme bozukluğu, psikolojik süreçlerin ve bu yoğun sigara kullanımı aslında birbirine bağlı zincirler. Bu zinciri kırmak için en güvenli kapı doktorunla iş birliği yapmak. Kendine zaman tanı, bu bir günde çözülmeyecek ama doğru adımlarla kesinlikle çözülecek bir süreç.
En kısa sürede doktorumla paylaşacağım
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten zorlayıcı bir döngü gibi görünüyor, farkındayız. 😔 Psikiyatri ilaçlarının etkileşimi söz konusu olduğunda doktorunla konuşmak en doğrusu olacaktır. Belki de bu süreci birlikte yönetebileceğin bir uzmandan destek almak sana iyi gelir. 🌱 Küçük adımlarla, mesela her sigara içmeden önce bir bardak su içerek veya nefes egzersizleri yaparak başlayabilirsin. Sana bu yolda güç ve sabır dileriz! 💪🌼
Cevap
7Cevap
Hafif sigara mı içiyorsun yoksa ağır mı hafif içince daha çok içesi geliyor insanın sanki bilmiyorum ama kendine limit de koyabilirsin mesela günde 7-8 dal gibi...
Azaltıcan yavaş yavaş nide nikotin sakızı varmış onu dene
Bu dediğin gerçek olamaz 3 paket nedir Allah aşkına her 15 dk bir sigara mi içiyorsun
Evet valla
Derdin ne o kadar içiyorsun yani çok anlamsız
Bir derdim yok el alışkanlığı
Sağlığını da maddiyatini da mahvediyorsun sigaradan el alışkanlığı olmaz psikiyatri ilaçları da sana çare olmaz her şey senin kendi kafanda bitiyor bunu unutma. Çok rahat başka aliskanliklar edinebilirsin
İnşallah yaparım bu dediklerini
Yapamayacak bir şey yok oyalanabilcegin çok şey var emin ol buna
Viski içerek
Psikiyatri ilaçlarım da var icemem öyle şeyler
İçme
Oha aw
Günde 2 azalt
İçme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?