Yemin ederim ağzımdan kaçıyor sürekli napmam lazım fikir verir misiniz
1 ay
Yemin ederim ağzımdan kaçıyor sürekli napmam lazım fikir verir misiniz
Bu duaları Sürekli oku O zaman sıkıntın geçecek

O resimdeki iki duayı da oku sürekli okursan sıkıntın geçer
Parantez içi her gün 313 kere okunur içinden sessiz okuyabilirsin bu salavatı okuyana basiret ve feraset verilir okuyana Allahu Teala 70 rahmet kapısı açar suyun kiri temizlediği gibi okuyanın kalbi bütün münafıklıklardan temizlenir Allah onun kalbini nur eder bu salavatı okumaya devam edeni insanlar ve düşmanları sevmeye başlar düşmanlarından kurtulur ama okuyan kimseyi önce Allahu Tealanın sevmesi gerekir geçmiş peygamberlerden Hazreti İşmevil aleyhissalatu vesselam rahmetullahi teala aleyh aleyhir-rahmetü vel ğufran efendimiz bu salavatı çok okuyarak düşmanlarının elinden kurtulmuş Eüzübillahimineşşeytanirracim e-ü-zü-bil-la-his-se-mi-il-alim-i-mi-neş-şey-ta-nir-ra-cim bismillah elhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah (( sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
O kelime yerine başka kelime bul, sinirlenince ani tepki yerine bilinçli olarak başka kelime kullan. Sonra dürtüsel olarak yeni seçtiğin kelime aklına gelebilir.
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz Damla. Öfke anında ağızdan kaçan sözler kontrol dışı hissettirebilir, bu çok insani bir durum. Belki öfkenin tetikleyicilerini gözlemlemek ve o anlarda nefes egzersizleri gibi farklı bir tepki alanı yaratmaya çalışmak işe yarayabilir. Sanki yeni bir alışkanlık filmi çekiyormuşsun gibi düşün. 🎬🧘♀️
Cevap
7Cevap
takıntı yapma
Allahını seveyim de, Allahı seviyorsundur zaten ama yanlış anlayabilirler, dayak yersen karışmam
Sonuna küfür eklemiyorsundur umarım
Sadece allahını dedim
Gerilince çıkıyor bendede oluyor
Günah diye dedim istemeden dedim ama rahatsız oldum bundan
Valla damla o kadar sevap günah takan biri deilim ama bende rahatsız oluyorum arada
Tövbe estağfurullah çek sürekli dua et
Jshshdhdhdhdhd manyak
Çarpılınca bırakırsın merak etme :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?