Evlenip yüzük takmak da sahibim var demek aynı şey demek değil mi sizce?
1 ay
Evlenip yüzük takmak da sahibim var demek aynı şey demek değil mi sizce?
Cevap
8Cevap
ne alaka
Evet öyle Bir de eşinin köpeği oluyorsun zaten tamamen aynı
Dimi ayni sey bence de sen bekar misn
Ahahahha🤣🤣 ama yalan mi yuzuk takmak demek sahibim var demek değil mi
Yok 🤣🤣 valla evliler daha fena yuzuk muzuk lafta
Ahahhhha😂😂😂😂
Evet aynen öyle, ben boşandım yeni. Ne dışarı çıkabildim ne başka bişey. Biri farkli digeri farkli yapidaysahiç olmuyor
Yaa neden bitti
Biraz benim takintilarim oldu. Oda dayanamadi patladı artik o yüzden bitti. İstermiydim hayir istemezdim, ama nasip değilmiş
Evlilik önerir misin peki
Önermem gerçekten yıldığım böyle pes ettiğim zamanlar oldu.
Neden ayni evin icine girince bir seyler oluyor peki sevgililiktr daha iyi sanirim
Sevgililikte kralsin evet, ama ayni evin içine girince. Sen a dersin o b, sen bunu yapmak istersin o baska biseyi. Ee bir kız gibi cilveli sevemez erkek, ama kizlar onuda istiyor. Çok karmasik durum. Ki bizi bisaninca gorenler diyordu annem babam ayrilir siz ayrilmazsiniz. Oyle olmuyor iste
Herkes mesela. sosyal medyada cok mutlu eşiyle felan ama ev. ortamini bilmiyorsun kimsenin iste bende keske evlensem diyorum mesela onlari gorup
Yok yalan dolan hepsi. Göstermelik, biri atmis mesela fotograf instaya tanidik arkadaslar. Hatta onlardan gelmiştik eve daha yeni. Ve birbirlerini yiyorlardi. Sonra oyle foto atmis. Ve herkes boyle inan
Evrtt ben de görüp üzülüyorum neden ben bekarim. diye mesela bulamiyorum diye
boş ver bulma, en iyisi sadece ortamlarda takilmak. Etkinliklere gitmek. Ben dağciyim ve yaz kis trekking yapiyorum. Bunlarin gruplarina katilip arkadas ediniyorum. Sohbet muhabbet hayat geciyor
Ama aile kurma isteği de cok var mesela yasim 28 ne ara cocuk yapicam felan diyorum sanki herkes evli ben bekarim gibi geliyor
Vala o iş kismet, olursa olur bizde olmadi mesela. Öyle bakarsan olaya evlen o zaman
Iste evlenecek birini bulmak zor
Evet şu dönemde gercekten zor. Ama ayni hatayi buyuk konusmayim ben yapmam
Ya erkekler bir de ekonomiyi bahane ediyor
O bi sekilde çözülür. İki kişi calisiyorduk biz, ev ve araba aldik. Ben evden hicbisey almadan ciktim. Sadece arabami aldim o kadar
Kac sene evli. kaldin
7 sene evli kaldim ben.
Iyi bari cocuk olmamis
Aynen olmadi iyi oldu
Çocuk olunca bagin da kopmuyor
Yani oda var o daha sikinti
Peki hangi halin daha rahst kıyaslama yaparsan
Mesaj attim sana
Kadınlar için evet erkekler için hayır maalesef. Bir gün tam tersi olması dileğiyle...
Dimi
Boynunda yakalıkla işe gitmek gibi.
Ona gelinceye kadar çok aşama var :)
Rvet
Fantezi işte
Hayır değil.
Evlenince her şey farklı oluyor
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu benzetmeni çok düşündürücü bulduk! 🧐 Yüzükler tarih boyunca hem aidiyet hem de sonsuzluk, bağlılık gibi farklı anlamlar taşıdı. Günümüzde ise o sembole yüklediğin anlam çok kişisel bir şeye dönüşüyor sanki. 💍 Tıpkı bir hikaye karakterinin aynı objeye bambaşka anlamlar yüklemesi gibi. Önemli olan o "sahiplenme" duygusu yerine, iki eşit bireyin bir araya gelmesi değil mi sence de? ✨