Hiç takmiyorsa neyse ama dışarıda takmiyorsa ben o parmağı koparirim 😒

Bir gün iş yerinde oturmuş laflıyorduk arkadaşlarla... Bir tanesi dedi ki aramızda eşini en çok "xxxxx" kişi (ben oluyorum bu arada) seviyor dedi.. Ben de hayırdır nereden çıkardın bunu gibilerden sordum.. Baksanıza dedi herkes evli olduğu halde parmağında tek alyans takan o. Bu durumdan gurur duyduğumu da söylemeliyim. O ana kadar bu duruma hiç dikkat etmemiş ve gerçekten de o andan sonra izlemlediğimde evli erkeklerin neredeyse yüzde 90 ının alyans takmadıklarını gördüm... Tabii herkesin kendince bir bahanesi oluyor.
sorduğunda.
Benim için evlilik , verilen sözler.. vs çok değerlidir.. O yüzden evliliğe , eşe verilen değerden ötürü o alyans herkesin parmağında olmalıdır.
Soruya gelince.. Bunu eşimde görürsem sebebini sorarım.. Mantıklı, tatminkar bir cevapla ikna olmazsam son derece rahatsız hissedebilirim.
Bana kalırsa bağlılık küçük bir metal veya onun gibi bir şey olan halkayla ölçülmemeli. Ne olacak ki sanki, o yüzüğü hiç çıkarmadan da başka kadınla işini gören adamlar var.
Aaaaah, gerçek bağlılık. Önemli olan budur.
Alyans takılmalı bence de. ama şu var ki , millet öyle kaybetmişki edebini, insani değerlerini, adamın parmağında alyans olsa bile caydırıcı olmuyor bazı basit kadınlar için. gönlüm takmasını ister ve söylerim de ama takmasından ziyade o alyansın bilincinde mi bu daha önemli. zihniyeti temiz ise isterse takmasın sorun dğl. ama zihniyeti bozuksa , çıkarıp cebine koyar ruhum duymaz kuzum. Allah korusun. acaba alyansı parmağına diktirsek mi? 😉😬😄
Woooowww benimde aklıma geldi bu 😅bence de geçici dövme yaptırırız geçtikçe yenileriz 😄
Oda doğru kuzum ama şu var ki;biz iyi bakacağımız için adam genç kalır bak , nolur nolmaz biz 60 a kadar yazdıralım😅
Allah korusun 🙈
Teşekkür ederim kuzum ❤️
Alyans aitlik'tir. Takılmalı. Takmıyorsa kendini eşine ait hissetmiyordur kanımca.
bir metal parçasına kaldı ise aitlik vayki ne vay
@NesliTükenmişErkek alyans takan bir kadina bakar mısın?
ben bakmam ama bakanını çok gördüm bakmayı bırak kocandan ayrıl benimle evlen diyeni gördüm.
sizi anlıyorum ben ama üzgünüm o saflık masumiyet tevhidi tedrisat ile birlikte püffff uçttu gitti iş beyinde bitiyor artık parmakta değil, iki parmak arasında yüzükte sadakat aramak ile iki bacak arasında iffet aramak aramak arasında bir fark yok
@NesliTükenmişErkek o senin fikrin canim.
Evet cicim benim fikrim ne olacaktı ya başka
Olmaz bırakamam:)) hayat ile ilgili daha çok planlarım var😄
Amin!🤗
@NesliTükenmişErkek neymiş ulann o planlar😒
Seni ilgilendirmez sanane🤔insanların hayatına burnunu sokma😏
@NesliTükenmişErkek niye adimi kullanıyorsun o zaman😒😒
Senin ismini kullanan kim be😒
@NesliTükenmişErkek hayat dedin😒
Evet şu an yaşadığımız hayattan bahsettim senden değil🤔
@NesliTükenmişErkek iyi 😒
Cevap
34Cevap
Bir erkek 30 lu yaşları geçtiginde bekar olduğu halde kadınlar tarafından ilk izlenimleri "büyük ihtimal evlidir" düşünüyorlar. bunun nedeni insanların çoğunun evli olduğu halde yüzük takmamaları. Evli olduğuna dair işareti bilerek taşımayan eşine saygısız, ve onu aldatma ihtimali olan insandır. bekar insanlarada saygısızlık çünkü onların kısmetlerini dolaylı yoldan engelliyorlar.
Ben evli olduğumu zannedip, uzak duran sonrada iş işten geçince "aaa öylemiymiş, bu adam hala bekarmıymış" diyen kadınlar tanıdım.
Nedense alana kadar erkekler de bir yüzük merakı olur sonra da ya lavoba da düşer ya da alerji yapar ya da kaybeder takmaz ise bende takmam..
Ben yüzük takmayi sevmiyorum ama yuzuk parmagina esimin ismini dovme yaptirabilirim cozum olarak ;)
esınınzın ne ıs yaptığıyla ılgılı bı bılgınız yokmsa mesela o parmak koptuğunda nere takıcan yuzugu :D
:D :D :D parmaksız kabul edıyon da nıye yuzuksuz kabul etmmıyon bak ıkısınıde goturdun sen
:D sensinnnn
Kalbine aklına taksın da parmağında yüzük olup olmaması çok önemli değil 😌
Aynen Koparırım o parmağı sahibi var demektir dışarıdaki vahşi ortam sonuçta ve dışarıda da fazlasıyla vahşi hayvanlar var zaten
Kişiye göre değişir tabi oda onun karakterine kalmış ama ben olsam öyle çıkartabileceği bir alyans takmam DÖVME yaptırırım 😉
Alyansın erkeğe yakıştığını düşünüyorum, rahatsız oluyorsa hiç takmaması bir tercih ama evde takıp dışarda takmıyorsa sıkıntı büyük
Yani yüzük sevmeyenler ve ilk evlenilen kiloyu koruyamayanlar takmıyor. işte bu benim ve hiç takmıyoruz 😊 Takılmalımı sorusuda! Bence bunu takıntı yapmamalı. Evde takıpta dısarda takmayan yoktur herhalde ya da varmıdır ki 🤔
gereksiz bir ayrıntı takması bana olan sadakatinin bir göstergesi değil kalben benimsemişse beni gerisi teferruat alyans sadece bir metal parçası sembolik bir şey kalbinde yer edinememişsem parmağında yüzük varken bile aldatacaktır..
Valla benim hanım takmiyor bensiz de bir yere gitmiyor. Sorun değil yani
eşinizin işiyle alakalı eşim el aletleriyle çalıştığı için takamıyor yeni evlendiğim zaman zorla taktırmıştım nerdeyse parmağı kopuyormuş o yüzden takamıyor.
alerjisi yoksa herkesin takması gerektiğini düşünüyorum bence...
Eşim takmadı 4 seneden sonra ben de çıkardım takmıyorum
Takmali aslinda ama istemezlerse de takmasinlar.. Sadakat yuzuk ile olculmez..
bası baglı ınsanlar bunu topluma beyan etmelı.. kımse evlılık cuzdanı ıle gezemeyecegıne gore alyans cok guzel bır ısaret.. toplum dıyecekkı bunun bası baglı uzak duralım! alyans sart!!
Takmalı kesinlikle takmıyosa boşanmak gerek niyet bozuk demekki yoksa kanı sütü bozuk mu demeliydim 🤔
evli değilim ama bu alyans konusunu bilemiyorum bende hiç yüzük falan sevmem ama aşk bu işte ne olacağı belli olmaz
Ben yüzük takamiyorum elimi yikarken falan unutur kaybederim kesin
Her yerde taksa iyi olur :)
Ben o parmağı kopardıktan sonra başka bir yere sokarım.
bu kadar da olma lutfen ben tıksınıyorum zıncır alyas altın seyelrden ya oyle bırısı ıse heme nherseyı kotuye yormayaın kocanıza guvenın guven olmadımı karsılıklı aldatmalar olur
@gncmimar34 benim nikel alerjim var. Yeni evliyiz yüzüğü takıyorum alerji oluyor. Bilemedik baştan görüntüsüne aldanıp aldım yüzüğü. Ama düşük ayarmış onlarda da nikel olurmuş. Alerji olduğum halde taktırıyorsa bana onun böyle bir sorunu olmadığı halde takmazsa benim yapacağım da bu olur
ben tek taraflı demedım kı onunda anlayısla anlaması lazım alyans mı guven saglı yor guven ı kalp saglıyor bır evlılıkte guven yoksa bos tur sayın arkadasım
oldurun bir yuzuk yuzunden ben namaz kılıyorum yuzugu surekli cıkartıp abdest alıyorum bazen cevimde unutuyorum ozmn hergun beni boşasın
bağ parmakta değil yürekte olmadıkca zincire vursan nafıle
Takmıyorum, alıştı artık🙂
Kesinlikle takmalı..
Takmaması boşanma sebebi..
#kskanbağışlıyor
Yüzük sadakat getirmez.
Açıkçası sevmiyorum yüzük takmayı
Ben 11 yildir evliyim 11 yildur takmiyorum
Disarda taksa iyi olur
Ben pek sevmem takmayı
bence aklına ve kalbine takmalı..
Bn köpeğime tasma takmıyorum alyans mı takcam