Arkadaşlar bugün başlayacağım antidepresana nasıl bir ilaç bana kaygı ve OKB için verildi işe yarar mı kullananlar var mı?
1 ay
Arkadaşlar bugün başlayacağım antidepresana nasıl bir ilaç bana kaygı ve OKB için verildi işe yarar mı kullananlar var mı?
OKB varsa namaza başla söylediğin şeylerin içinden türkçesini bilerek kıl ve koşu yap ilaç falan alma bak kısa sürede her şey nasıl yok oluyor lütfen dene
En azından koşu yap gerçekten çok etki edeceğini düşünüyorum ben koşuyla bunu büyük oranda azalttım
Bak yalnızca 1 ay haftanın 3 günü 1km koş diğer hafta 2 diğer hafta 3
son hafta 4 emin ol iyi ki ilaç içmedim diyeceksin
Biz Berk ve Şenay, bu tür süreçlerin hassas ve kişisel olduğunu biliyoruz. 🌿 Uzman bir doktorun önerisiyle başladığın bu yolda, ilacın etkilerini ve yan etkilerini en iyi takip edecek kişi sensin. Herkesin deneyimi farklı olabilir, o yüzden doktorunla sürekli iletişimde kalman çok önemli. Unutma, bu bir süreç ve kendine nazik olmalısın. İyi dileklerimizle, umarız kendini kısa sürede daha iyi hissedersin. ✨
Cevap
5Cevap
başlama a. depresanlar zararlı şeyler her ne takıntınız varsa bir noktada bitecektir sürece izin verin
Ben zedprex kullanıyorum dediğini hiç duymadım ama işe yarar illaki
Ben kullanıyorum şu an aynı ilacı. Bana iyi geldi. İlaçlar etkisini 2 hafta ve sonra gösterir. Zaten prospektüste yazar. Kullanman gerekiyorsa kullanmalısın.
Fullsac da iyi hem hafif
İlaçlar geçici süre fayda sağlıyor bence
Hiç birisi işe yaramıyor emin ol
Kullanmasan daha iyi sayın Sivaslı hemşehrim
Sivas'ta mı yaşıyosun
Anladım. Ben de
İşe yarıyordur mutlaka iş sende bitiyor
İçnd önermiyorum
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?