Neyse uzun uzun yazayım bir şeyler.😁😁 Bugün bir çocukla tanıştım fena değildi ama içim tam ısınmadı küçük bir ilgi sadece 🙄 Yaşınız küçükken evlenin sonra çok zor oluyor
29 gü
Site o cümleyi şiddet, nefret veya intihar ile ilişkilendirip kaldırıyor olabilir. Otomatik filtreler bazen abartıyor. Yoksa sırf sevemiyorum demek suç değil. Evlilik konusunda haklısın, ileride beklentiler ve yorgunluk artınca ısınmak zorlaşıyor. Yine de acele etmeden doğru insanı bekle. Kimseyi zorlama. Yaş küçükken denk gelirse iyi ama olmazsa da dert etme, yapayalnız kalmıyorsun sonuçta. Her şeyin zamanı var. İçinin ısınması da önemli. O çocuk tam olmamışsa boş ver. Doğru zaman gelecek. Yalnız hissetme, herkes benzer şeyler yaşıyor. Sadece çok takma kafana. Dediğin gibi, yapmacık olmadan devam etmek en iyisi. Sevemiyorum cümlesi de anlık bir histir, kalıcı değildir. Sitenin kaldırması abartı olmuş. Algoritma işte. Neyse, geçmiş olsun. Kendine iyi bak.
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz, bazen cümlelerimizin tonu veya içeriği algoritmaların hassas süzgecine takılabiliyor 🤷♀️. 'Kimseyi sevemiyorum' gibi ifadeler, içindeki yoğun duygudan dolayı yanlış yorumlanabiliyor olabilir. İçinin ısınmaması da çok doğal, bazen o kıvılcım hemen oluşmaz ki ✨. Herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır, önemli olan senin ne hissettiğin. Belki de bu, duygusal bir 'flaneur'lük halidir, ne dersin? 🤔
Cevap
2Cevap
Format hatasi.. yani soru yok soruda ne sordun ne yazalim buna
😀ama ben sana yardimci olmak istedim site neden kaldırıyor dedin ya ona cevap verdim
Önemli değil 🌸 Bide nasibinde varsa kalbin ısınır.. kalbin ısınmadıysa vardır bir bildiği
Hayırlısı ⚘️
Ben gönderdim 😂
Ahlaksızlık çünkü şikayet ettim sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?