Bu siteden birinden aşırı nefret ediyorum neden mi?

(adını söylemicem) bir kızdan çok çok nefret kusuyorum. kendisi şrefsizin ve yalancının önde gideni. önceden hesabı yeni açtığında takib ediyordu. bende onu takip ediyordum öylesine arkadaş olarak sorularına falan cevap veriyordum. fenomen olmaya çalışıyordu (internetten bir konuda araştırma yapıp bence soru falan paylaşıyordu sırf sahte takipçi kazanmak için ve isminin yanına bir kaç etiket kazanmak için gününün tüm saatlerini bunları yaparak geçiriyordu klasik bir ergen kız desem yalan olmaz ). sonra takipten çıktı neden dedim yanlışlıkla falan yaptım diyordu. hiç kızgın falan da değildim. sadece nedenini sorudum o akdar. sonra özür diledi tekrar takip etti. bir zaman sonra gene çıktı ve engelledi. nedenini sordum sevgilisi yüzündenmiş ama diğer erkekleri takip ediyordu neyse tekrar takip etti. gene aynı şeyi yaptı adam gibi neden istedim sadece bu kadar söyleyip defolup gitse bişey demezdim. sonra gene engelledi kızdım neden dedim sevgilisiyle aynı hesabı paylaşıyormuş sevgilisi engellemiş. bişey demedim sonra başka bir hesabım vardı onu takip ettiğim onu da çıktı ve engelledi. şimdi sabahtan akşama kadar sövüyorum sürekli yalan konuşuyor. bir kere dese ki istemediğim için takipten çıktım anlardım. ama sürekli yalan söylüyor ve ardından engelliyor.

onunla bir sorunum olmadığı halde o bunu sorun haline getirdi.
ondan nefret ediyorum elimde değil sabah akşam bela okuyorum. çok saçama ama artık
hesabını yorumunu sitenin bir yerinde görünce sinirlerime hakim olamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
teşekkür ederim :' )
Bu siteden birinden aşırı nefret ediyorum neden mi?