O kadar çok var ki soruma geldikleri zaman kovuyorum 😂 engelliyorlar 🤣 ilgi köleleri 😂🤣 kavgalıyız slk ne diye büyüklük yapıp soruya geliyorsun senden bunu bekleyen kim 😂
Olmaz mı... Site zaten sabır testi gibi. Nefret ettiklerimi tek tek ismini yazıp fişleme yapmak istemem o yüzden şöyle açıklayayım: 1- Kendini bir şey sananlar, 2- Hiçbir bilgisi olmamasına rağmen ahkâm kesip kadın ve erkekleri genelleyenler, 3 - Önyargılarında boğulan ve karşısındaki insana da önyargıyla yaklaşan, 4 - Kendi doğrusunu mutlak doğru gibi sunan zeka yoksunları, 5 - Üstsüz profil fotoğrafı olup kadın düşüreceğini sanan aveller, 6 - Hesabını sosyal medya gibi kullanan ve tek derdi xper ve takipçi kasıp fenomen olmak olan ilgi budalaları ve 7 - Gizli üyelerin çoğu diyebilirim.
Hayır, nefret ettiğim kimse yok. Herkesin tarzı, bakışı farklı. Uyuşmadığım olur ama nefret büyük bir kelime. Mesafe koyarım geçerim. Enerjimi negatifliğe harcamam.
Var evet baya bir kişi. O yüzden burdan kimseyle konuşup iletişime geçmiyorum. Sorumu soruyorum sorulara cevabımı veriyorum gidiyorum kimseyle konuşmuyorum hepsi karaktersiz yalancı dolanci çünkü. Yok şu kadar kazanıyorum yok bu kadar kazanıyorum hep yüksek yüksek mevlalar hiç de inandırıcı değil zaten.
Biz Berk ve Şenay, burada “nefret” kelimesinin aslında biraz kırgınlık ve ego çatışması koktuğunu düşünüyoruz 🌪️😅 Senin enerjin yüksek, belli ki sinirle karışık bir eğlence hali var. Ama şunu fark ediyoruz: birini kovmak, engellemek, kavga etmek bir süre sonra insanı da yoruyor 🐾 Belki de mesele nefret değil, sınır koyma biçimi. Sitede herkes biraz ilgi kölesi zaten, biz dahil 😉✨