+1 yılbelki karşılıklı tepkidir. kız cinsel içerikli soru açmış milleti kışkırtmış. sonra bir tane daha soru açılmış, dikatimi çekti... aynı uslupla ve noktalamasına kadar benzer imla ile. hesap aynı hesap ikisi de gizliden sorulmuş ve yaş aralığı aynı. ilkinde kışkırtmış sonraki soruda erkekleri abaza diye aşağılamış. dedim ki sen o kişisin. bocaladı ve saçma sapan cevaplar yazdı. bu kadar salak değiliz. yani herkes karşısındakine içinden geçen kötüylüğü internette hunharca yapar.. yüzyüze olsak tırsar ama burada çemkirir
07 Yorumla
Soran+1 yılKisa kızlara laf atılıyor onun nedeni ne. Yok kısa kız çirkin yok kimse beğenmez evlenmez gibi saçma sapan ipe sapa gelmeyen şeyler 😂😂😂 gayette kişa kızların sevalisi oluyor. Kendileri gibi kısa erek bulup evleniyorlar. Bu sitedekiler g*rizekali kusura bakmayın ama
- +1 yıl
kısa kıza yalvardım yakardım sen çirkin değilsin diye inandıramadım! yok 156 diye çirkinmiş kendini beğenmiyormuş. ya gerçekten kız güzeldi tek sorun bakınca genel açıdan endamdan sıkıntısı vardı.. şimdi bunla dalga geçenlere de içimden iyi yapıyorsunuz diyorum
Soran+1 yılbir defol git ya siteye yeni üye oldum hepsi aynı aptallikta hepsi dış görünüş delisi takintilisi hastalıklı beyinler
En İyi Cevaplar
+1 yılserbest ortam açık fikirler. ayrıca bu siteye fotoğrafını koyanlar ya da fiziksel özelliklerinden bahsedenler de çok sağlıklı tepkiler beklediği için koymuyor. tanımadığın insanlara nasılım diye sorarsan her cevaba hazır olacaksın. ben çirkinim mesele fotoğraf koymuyorum kafa yapmasınlar benle diye.
00 Yorumla
+1 yılBunu diyen yani aşağılayan birinin sen niye lafına takılı kalıyorsun ki herkes senin gibi veya bizim gibi iyi değil böyle işin eğlencesin de gırgırında zaten düzgün biri böyle bir hareket sergiler mi? Kiminin yüzü güzel ama yüreği kalbi beş para etmez hersey yüzde değil kalpde bitiyo şu dünyada iyi olan üzülüyo kötü olan seviniyo bu böyle yani nerde gereksiz işsiz insan var burda zaten
10 Yorumla
+1 yılİnsanların çoğunluğu içinde kotu seyler saklar bu site bu dusuncelerın dusuncesızce lanse edilip karsı tarafın ne hıssedecegını umursamadan biraz da sanallıga guvenılerek hareket eden insanlar için bir fırsat o yuzden burda herkes icindekini dokuyor malesef genelde :)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılBu sitenin hepsine ön yargı yapmayalım yaygın olarak insanları aşğalayan tip var. Kardeşim seni eleştirsin bırak kötü söylesin bırak aldırış etme kendini bilmez hadsizler herzaman konuşur kendisine saygısı olmayanın sana mı saygısı olacak.
Herkes gerçek değil ki sanal da farklı normal yaşantısın da farklılar.10 Yorumla
+1 yılGenellemeye vurmadan söylenmesi daha doğru olur..
Yorum VE görüşlerini farklı sunam cok fazla karakter ve sayıda kişi var burda.. sadece doğruları görmeye çalışırsan sıkıntı olmaz.. görmezden gelmek tek tavsiye 👍🏻10 YorumlaSite salak dolu bence oyle davranarak dikkat çekmeye calisiyorlar daha demin 28 yasinda ama akil yasi 7 bir karı geldi bana moloz dedi durup dururken :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle sırf dikkat çekmek. Hem abazanlar hemde celiskidemisin bak kısa kız begenmiyorlar kız verse nefessiz. .. neyse
Onlarda aşağilanacak kadar kötu resim koymasınlar o zaman.. madem elestriye açiklar ki resim koyuyolar, net insanlarin net fikirlerini sorgulamasinlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBazıları soruyir kısa boylu kizlar nasıl sevgili buluyosunuz bilmem ne. Ayrıca ben hiç nasilim diye sormadım
+1 yılBu sitede bazı insanlar deseydin daha uygun olurdu aslında :) Sen o dengesizlere aldırma ;)
10 YorumlaKötülerde ondan :) Halbuki neymişşş güzellik bakan gözlerdeymiş.. :) :)
10 Yorumla
+1 yılLaf bulamayınca direkt dış görünüşe saldıranlar da var
10 YorumlaAşağılama değil ki siteye nasılım diye bir kategori açılmış. Herkes fikrini belirtmekte özgür
Gücüne giden nasılım kategorisinde soru açmamalı06 Yorumla
Soran+1 yılKisa kızlara laf ediliyor ondan bahsediyorum
Soran+1 yılAsagilayanlara saygı duyamayiz kusura bakmayın. Sanki kendimiz yaptık boyumuzu
Soran+1 yılBen sormadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi değilde çoğu öyle egoistler abazalar hepsini allah islah etsin
12 Yorumla
Soran+1 yılEgo ist abazan bildiğin zavallı bence ya😂
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle
+1 yılÇoğu kişi egosuunu tatmin etmek için geldiğindendir.
10 Yorumla
+1 yılBu sitedeki demesen iyi olur kimin iyi kimin kötü olduğunu nereden biliyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılBu sitedekiler bazıları oyle
- +1 yıl
Anladım.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmursanacak sıfatı taşımıyor öyle kişiler. Ki düzgün bir şey söylese bir yerleri eksilecek sanki, karşısındaki insanın psikolojisini düşünen pek yok.
10 Yorumla Çünkü onlar insan olduğunu sanan yürüyen mahluklar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazilari haebiden abartiyolar gercekte yapamayacaklari her seyu sitede yapiyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok abartanlar var
Ohaa kız demin ben de benzer soru sordum
Bildiğin klavye delikanlıları
00 Yorumla
+1 yılÇünkü insan hırslarıyla yaşıyor hiç yaşlanmaz dünyanın en güzeli kendisi ego ego ego ve hepsinin temeli cehalet.
10 Yorumlasitedekiler değil herkes kötü :/
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 😂
+1 yılKızlar daha çok yapıyo. Kısa rrkeklerle alıp veremedikleri nedir anlamış değilim
045 Yorumla
Soran+1 yılValla ya bu ne yani bu ne aşağılamak
- +1 yıl
ego tatmini. kızlar da uzunların g. tlerini kaldırıyo böyle işte
Soran+1 yılAynen ben zaten uzun erkeklerden nefret ediyorum çok g*tleri kalkik hepsi p*c
- +1 yıl
kısa erkek mi seviyosun?
Soran+1 yılEvet kısa erkek can ya boşverin
- +1 yıl
Kısa erkek can falan değil. Kısa erkek iticidir.
Soran+1 yılUzun boylu olsa ne olacak ti g*tü havalardan kalkmayacakti
- +1 yıl
valla onun g. tünün kalkmasının en büyk sebebi siz kızlarsınız
Soran+1 yılBen öyle birine yüz vermiyorum onlar benim peşimde valla 😂😂
- +1 yıl
sen de onları kabul ediyon korur ya uzunlar ondan. kısa erkekler geberrsin tabi.
Soran+1 yılKabul etmiyorum ki peşimi birakmiyorlar😂😂
- +1 yıl
beni kabul et o zaman ben kısayım bittiriciğim bit kadar boyum var
Soran+1 yıl1.70 mi boyun. Iyi bence öyleyse 1.65 te olabilirdin
- +1 yıl
tamam vazgeçtim sevme 1.65'im çünkü. yani bu kadar mı boy takıntılısın sende ya
Soran+1 yılBende 1.63 um olmazki ama
- +1 yıl
kısa erkek sevene bak 1.65 olmazmış tamam defol sevme
Soran+1 yılAma arada 2 cm var
- +1 yıl
ee nolmuş? topuk mu giyecen? merak etme bende taban giyiyorum ztn
Soran+1 yılTopukluyla ne ilgisi var onunla ilgisi yok halla halla
- +1 yıl
ne o zaman kardeşim? niye boyu takıyosun o zaman? uzun erkek istiyosan konuşma benimle
Soran+1 yılBen 1.70 1.75 arası erkek istiyorum 1.70 de uzun değil ayrıca 1.60 boyundayim kendi dengimi istiyorum. 1.90 ekle isteyen yok
Soran+1 yılPardon 1.63
Soran+1 yılKonusmaymis ben uzun olsaydın da bulusmazdim seninle burdan biriyle mi buluşup konuşulur saçmalık
- +1 yıl
hepiniz bu kadar gereksiz takıntılısınız sebebi ne ben anlamıyorum gerrçekten seni seven biri çıksa ama benim boyumda olsa direk red mi ediceksin yani? bide seven erkek yok diye şikayet edersiniz.
Soran+1 yılSeven erkek yok evet kısası uzun fark etmez yok.
Soran+1 yılErkeklerin hiçbiri sevmiyo yalan erkekler sevemez sürekli ağlatip üzer durur hepsi öyle.
- +1 yıl
hah ben sevdim ama benim sevdiğim kız gitti üzeni sevdi. bende sizin seveni sevdiğine inanmıyorum hepiniz yalancısınız seveni değil üzeni seversiniz.
Soran+1 yılBen öyle değilim özenle isim olmadı ama seveninizde aynı sizin
- +1 yıl
ben sevdim mi tam severim asla bırakmam karşılıklı olduğu sürece bunu kafana sok.
Soran+1 yılUzun boylu yakışıklı olsan öyle olmazdin ama.
- +1 yıl
Yani. Yalan yol uzun yakışıklı olsam üzerdim. Çünkü peşimde bir sürü kız var.
Soran+1 yılÇok ta yakışıklı olmayan erkekler mecbur iyi oluyor elindeki kızda gitmesin diye ama yakışıklı erkek öyle değil nasıl olsa bir sürü kız var diyo bir kişiyi sevip bağlı kalmıyor. Yakışıklı birinin birisini sevmesi için gerçekten aşık olmasi veya yaşının büyümesi olgunlaşma si lazım
- +1 yıl
Sende yakışıklı olmayan birini sev yakışıklı sevmek zorunda mısın?
Soran+1 yılÇok yakışıklı isteyen yok zaten ona inan yani. Ben orta bir insan istiyorum ne çirkin be yakışıklı az da olsa en azından idare eder olsun
- +1 yıl
Sen bu kafayla daha çok üzülürsün. Biz kısayız çirkiniz diye sevilmiyoruz. Sen yakışıklı yok diye
Soran+1 yılNe bu kafayla ne diyosun ya sen? Ben yakışıklı istiyorum demedim !!! Ayrıca kendi guzelligime göre birini istiyorum daha beni görmeden laf ediyosun
- +1 yıl
Seni görsem nolcak hepiniz aynısınız sonuçta. Sen sevdiğini bir piççe tercih edersin be. Siz kız milletini iyi biliriz.
Soran+1 yılBen pic olmasına bakmıyorum bu bir. Hangi akıl sağlığı yerinde kız pic diye bakar ki. Yakışıklı diye bakıyor o kızlar
Soran+1 yılAyrıca yüzüne bakilmayacak biri değilim ondan dolayı çirkin biri istemem
- +1 yıl
Ben bakılmayacak hatta idam edilecek bir tipim. Allah'ın kafası 1 milyon iken yaratılmışım sonuç resmen igrenç
Soran+1 yılMerak ediyorum boyun bu kadar kısa madem neden boy ameliyatı olmadım kısa erkeklere yapıyorlar keşke 20 li yaşlarında olsaydın en çok etki eden dönemler o zaman. Igne vuruyorlar ağrısı var ama değer di
Soran+1 yıl10-15 cm boy atardin
- +1 yıl
Para ver olayım. bir araba parası. Ben ztn Türk kızı ile evlenmicem yabancı istiyorum ben. Beni beğenmeyen bir ırkın peşinden neden koşayım?
Soran+1 yılYabancı kızları uzun boylu ama. Paralı olup olmadığını bilmiyorum. Bu olacağım ameliyat keyfi bir olay değil ondan dolayı paralı olmayabilir. Ama bir araba parası olsada değer
- +1 yıl
Para yok para nasıl olayım? Değer diyon da o parayı vermek önemli. Ayrıca hepsi uzun değil kısa olanları da var
- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsagilamak degilde sormasinlar onu saglamaya calisiyorum sahsen
10 Yorumla sanal alemin verdiği rahatlık...
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen burdan konuşmak kolay tabi. O asagiladi gi kıza gider yavsar normal hayatta
Soran+1 yılAynen hiç dusunmuyolar kim ne yaşıyor içinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden fiziksel özellikleriniz iyi olmadığını bildiğiniz halde iyimiş gibi yorum bekliyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılBem nasilim diye sormadım. Ayrıca kısa boylu biri cirkindir mantığı çok hatalı bir mantık. Ve kimse beğenmez kısa boyluyu yok evlenemezde kimse bakmaz da gibi saçma Sapan şeyler. Uzun boylu olup yüzüne bakilmayacak çirkin kizlar var o kızlar kısa kızlardan guzelmi tabikide hayır.
Soran+1 yılGayette kişa boylu insanlar kendileri gibi kısa boylu erkke bulup evlenebilir
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum sana aynen
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini topluma kabul ettirme çabaları onlar
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂 milleti ezme politikası tamam anladım
- +1 yıl
Ezerek, laf sokarak ego tatmini ve ilk yorum.
Sen asagilamiyorsun sanki.
09 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı hak ediyorlar. Eğer biri seni asagiliyosa karşılığını verirsin senin suçun değildir bu. Kısa boylu insanları aşağılamak ne kadar doğru
Soran+1 yılBazıları soruyör kısa boylu kizlar işte nasıl sevgili buluyosunuz bilmem ne gibi aptal aptal sorular
Soran+1 yılHem öyle kıskanç kizlar var hemde bu tarzda bir soruyu erkek sormuştu kisa kizlar nasıl sevgili buluyor falan. Ben cidden hiç bir erkeğe bir kızı asagilamasini yakistiramiyorum ve erkekleri n cidden bukadar takıntılı psikopat olduğunu bilmiyordum
Soran+1 yıltamam takip edeyim seni
Kendilerine baksınlar önce
20 Yorumla
+1 yılSana dokunmuyorsa boşver diğer insanı düşünme
10 YorumlaÇünkü Türkiyede yaşıyorlar
10 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Mevye veren ağaç taşlanır
20 Yorumla
+1 yılPazarlamaya karşıyım.
00 YorumlaHepsi kötü değil ya :/
00 YorumlaHepsinin cani cehenneme bosver sen onlari
10 YorumlaKıskanmak diyoruz buna asdsaf
10 Yorumla
+1 yılöyle kötü biriyim ben
00 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. sizde ön yargılısınız
00 Yorumla- Diğer konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılE ama tirnaklarin pis :D
00 Yorumla
+1 yılDünya acimasiz
10 YorumlaReelde de çok farklı değil.
00 Yorumla
+1 yılEn kötü benim. 😈 öcüü 😈
10 YorumlaDiğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Genelde gizliden yazarlar
00 Yorumla
+1 yılÖyle birşey yapmıyorum
00 Yorumla
+1 yılteessüf ederim :/
10 Yorumlaçoğul konusmasan iyidi
02 Yorumla
Soran+1 yılHep bir aşağılama var sanki çoğunluk öyle gibi geldi
Karaktersiz çok.
10 Yorumla
+1 yılÖyle şeyler yapmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep oyleler
10 Yorumla
+1 yılSalla gitsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılNeden aşağılamayalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılIyimisin?
+1 yılBen naptım bacım
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel olarak insanlari asagiliyorlar da onu diyorum
- +1 yıl
Onlar kötü kızlar sen benimle takıl boş ver onları onlar cısss
+1 yılgel ben çok iyiyim
10 YorumlaDiğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Maalesef toplumumuz
10 Yorumlahangi ya o?
00 YorumlaKim demiş? )-?)/)/)