Demi Lovato'dan bir şarkı sözü; ''Senden nefret ediyorum sakın beni terk etme''
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Bu bir gerçek ben mesela ne bilirdim sinir olacağım insana aşık olacağımı güneşi beklerken doğru gerçekten oluyorsun? yaşadım Beni Allah korumuş o yüzden bu kadar şey oldu aşık olduğum insan nefret ettiğim çocuk olacaktı 17 18 de onu 21 yaptı ki aklın başında olsun bu doğru değil
Öfkelendigimde ne kadar çok seversem seveyim onu kırmak üzmek ve hissettiklerimi hissettirmek için, seni sevmiyorum ve senden nefret ediyorum benden uzak dur derim.
Evet aşk ilişkilerinde öyle
Bir çok cümle göründüğünün tam tersi halinde anlamlandırılmış bir hale gelmiş. 'seni seviyorum' yalan ise 'nefretii ediyorum' demenin de bazen tam tersinin olduğunun işareti olabilir.
Cevap
12Cevap
Sevmeyi bilmeyen insanlar nefretle sevgiyi karıştırması normal
Serseri saygısız haddini bilmez kanka terbiyesiz erkekleri zor erkek olarak gösterip değişebileceğine dair fikirler veriyor ister istemez etkileniyorlar özellikle ergenlik dönemindeki insanlar bunun yerine de güçlü kendi ayakları uzerinde duran kadın veya erkek olsun ekranlara hemen veda ediyor aslında dizilerden başlayıp toplumumuzun köklü şekilde değişmesi gerekiyor gayet beyefendi bir arkadaşımın intiharı düşündüğüne tanık oldum sebebi efendi agir başlı olduğu halde sevilmemesiydi
Hayır nefret ile sevgi bir olamaz
sevgiye Dönüştürenlerin
Büyük konuşması gerek
Çünkü ben nefret ettiğim
insanlara sevgi beslemedim
❥❥
Yoo bence değil.. Benim nefretim ağırdır sevgiye falan çevrilmez ;)
Ben kolay kolay kimseye demem bunu diyosam cidden nefret ediyorumdur
Abi neyse o seviyorum sevgi nefret ediyorum nefret müneccim poku mu yedik ya her kelime anlamında kullanılsın
Birinden nefret ediyorsan demekki ona ilgi duyuyordum bir yerde bir his oluşuyor
nefret ve sevgi zıt duygulardır ama nefret de sevgi kadar güçlü bir duygudur.
Arkadaşlar arasında öyle ama sevgililer arasında bu lafı kim derse öbürünün dudağına yapışıyro
Benim için değil. Nefretin sahtesini asla yaşamam
Hiç bana denk gelmedi öyle nefret edipte seven 😀
Nefret ediyorum, nefret ediyorumdur.
Ben söylenenlerin tam tersini algılıyorum artık
Yok bence ben şahsen nefret ettiğim insana diyorum
Kelime olumsuz enerji oluşturuyor şakası bile kötü
nefretile sevgi başlamaz
Bence evet
Evett
Alakasi bile yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?