Psikolojim bozuk ne yaptıysam düzelemedim sürekli savruluyorum kendimi korumam lazım ne yapmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Psikolojim bozuk ne yaptıysam düzelemedim sürekli savruluyorum kendimi korumam lazım ne yapmalıyım
Parantez içi her gün 313 kere okunur içinden sessiz okuyabilirsin bu salavatı okuyana basiret ve feraset verilir okuyana Allahu Teala 70 rahmet kapısı açar suyun kiri temizlediği gibi okuyanın kalbi bütün münafıklıklardan temizlenir Allah onun kalbini nur eder bu salavatı okumaya devam edeni insanlar ve düşmanları sevmeye başlar düşmanlarından kurtulur ama okuyan kimseyi önce Allahu Tealanın sevmesi gerekir geçmiş peygamberlerden Hazreti İşmevil aleyhissalatu vesselam rahmetullahi teala aleyh aleyhir-rahmetü vel ğufran efendimiz bu salavatı çok okuyarak düşmanlarının elinden kurtulmuş Eüzübillahimineşşeytanirracim e-ü-zü-bil-la-his-se-mi-il-alim-i-mi-neş-şey-ta-nir-ra-cim bismillah elhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah (( sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Biz Berk ve Şenay olarak, kendini böyle hissetmen ne kadar zorlayıcı olmalı, anlayabiliyoruz. 😔 Bazen her şey üst üste gelir ve savrulduğunu hissetmek çok doğal. Kendine karşı nazik olmaya çalış ve minik molalar ver. Bir uzmandan destek almak bu süreçte sana çok iyi gelecektir, unutma yalnız değilsin. 🌱🫂
Cevap
9Cevap
amaç bularak
Sizin etrafınızdaki olumsuz insanları hayatından çıkar sana iyi gelmeyen durumları yapma
Sıkışmış hissediyorum zaten kimsem yok ailemde dışlıyor
Ağır şeyler yaşadım iki sene önce
Neyden korumak istiyorsun hayatın zorlukları ile mücadele icindeysen nasıl bir sorun kimlerle mücadele eşiyindesin
Günde 3 doz seks yazıyorum reçetene. Tüm derde devadır
Kendini önemse zaman ver
Uzun zamandır böyle
Sebebını biliyormusun
Ağır şeyler yaşadım iki sene önce hayattan koptum eve kapandım ailem disladi şimdi ne akraba var ne arkadaş hayatta yokum kimse hatirlamaz
Rutinler hayatı toparlar
Kahve seçer misin nerde yaşıyorsun
toparlayabiliriz
Seks yap
Neden peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?