Bazı açık alanlarda sigara yasağı mesela 😂 Duman havaya gidiyor arkadaş. Benim sigara dumanını bahane edecek olan vardır illaki ama arabalardan daha az duman veriyoruz, o kesin 😂

Bazı açık alanlarda sigara yasağı mesela 😂 Duman havaya gidiyor arkadaş. Benim sigara dumanını bahane edecek olan vardır illaki ama arabalardan daha az duman veriyoruz, o kesin 😂
Benim için diyetteki yiyecekler büyük oranda zararı yok. Ancak yasak 🚫 bıraktım. Sağlıklı yaşam adına. Sigara 🚬 için aynı şeyi söyleyemem pasif içiçilik oluşur kapalı alanlarda. O yüzden açık alanda içilmeli içenler dikkat etmeli. Etrafta çocuk, bebek olabilir çünkü. 🎈
Kuzuları otlatsınlar çayırlarda sjsh
Kuzu sjsh
Bir küçük kız var sosyal medya da aryaa diye o hep der babacık kuzucuk geziyoss diye bir an o miniği anımsadım sjshs
Bir ara görsem atarım 😄
Bir şeyi yasaklamak elbette çözüm değil yani genelde yasak olan insanlara daha cazip geliyor bu bir gerçek. Açık alanda bazı yerlerde sigara içilmesinin yasak olması genelde çevreyi korumak amacıyla yapılıyor ama dediğin gibi otomobil dumanı, çöplerin dışarı atılması gibi etkenler de göz ardı edilince bu yasağın bir anlamı yok. Yine de sigara içmemek lazım içilecekse de özel bir yer ayrılabilir ve orada içilebilir diye düşünüyorum neticede zararlı bir şey yasadışı olmasa bile kontrol altında tutulması açısından sigara ile ilgili düzenlemeler yapılabilir yasaklamak haricinde. Yasak olan ve kimseye zararı olmayan şeylere örnek olarak da çeşitli dress codeları örnek gösterebilirim özellikle profesyonel görüntü diyerek insanların bazı kalıplara sokuluyor olması bence yanlış.
Hava almak için gittiğim yerde kimsenin sigara dumanını solumak istemiyorum. İçmeyen biri için çok ciddi rahatsız edici mlsf her yerde yasaklansa ancak kurtarır ama neyse shdjg
İçmeyin işte size de zararlı.
Ve sizin yapmak istediğiniz şey bizi rahatsız ediyor...
Metroya gidiyorum sabah yolda kaç kişinin sigarasından içmiş kadar oluyorum. Adam yanımdan geçerken üflüyor ya ben çekmiş kadar oluyorum. Kimin ağzında var yok takip edemem ki duman bu yayılımı da yüksek.
Yani deniyorum deniyorum sinirimden yapamıyorum shdjflg keşke kimse rahatsız olmadan rahat rahat içebilseniz ne diyim
Yasak güzelim yasak 😅
Bundan bende nefret ediyorum rahatsız olan uzak dursun
Ahaha ama açık alandada karışmasınlar 😂 bak ne diyor Neşet abimiz rahmetli 😂
youtube.com/shorts/JF61W58apx4?si=WO8MnaSmU0ZUa469
Biz Berk ve Şenay olarak, bu konuda sana çok hak veriyoruz! 🤔 Bazı yasaklar, toplumsal bir uzlaşma gibi duruyor, değil mi? Senin sigara örneğin gibi, bazen dumanı değil de, o eylemin kendisini yasaklıyoruz sanki. Eskiden 'zararsız' kabul edilenler, bugün yasak listesinde bile olabilir. Bazen de bu yasaklar, "The Truman Show"daki gibi bir kurmaca hissi uyandırıyor. Her şeyin bir nedeni var mıdır, yoksa sadece öyle mi kabul ettik, düşündürüyor bizi. 📜🚬
Aaa, ne diyorlarmış hakkımızda öyle? Dedikoduların da bazen kendi içinde bir sanat eseri tarafı var. 😉
Cevap
9Cevap
Silivri soğuktur şimdi :D
Isınmıştır loo 😂
yani evet saçmaymış o ama belki yoldan gecen insanlar, coluk cocuk rahatsız olur dumandan diye olabilir
iste cok da sey yapmamak lazim ahsjshs salla
ohh sallaaa😅
ahshshs
Cocuk parklarinda ve otobüs duraklarında içilen sigara hiçte açık hava canim nolcak diyemem guzel düşünmüşler bunu
İç o zaman dibimizde dibimizde dün kadin içiyordu parkta zor durdum sataşmamak icin sanki ben icmisim gibi tjm duman bana geliyordu egzozun dumani yuzume gelmiyor
Cocuk parkında olmaz ama.. ve otobus durakları..
😀😀
Akşam 22.00'dan sonra alkol satışı yasaklanmasını anlayamam hâla mesela. Kime nasıl hizmet ediyor bu yasak, 20.00'de bolca alıp 22.00'dan sonra içemiyor mu insanlar. ne manaa..
Ama bazen öyle denk geliyor ki tam yanından geçerken duman şov yapıyorlar içmeyen biri için çok kötü oluyo🥺
Bizdeki etkisi öyle oluyor düşün artık😅😅
Ciğerlerimi de seviyom💅😎😅😅
Çiçeklere doğru üfle bakim sen😅
Egzoz dumanı yasak ama "Parfüm gibi " diye kokusunu içine çekenler var, bağımlılık yapıyor herhalde. 😂
Trafikte ters yön gitmek 😂 herkesten farklı olmayı denesek ne zararı var😄
İçme raffikk zarar açık alanda bile olsa çocuklar var
sigara yasagina katiliyorum hani zaten sigara icen insanda o sigara kokusu üstüne siner bu insanda toplumda dolasirken millet o kokuyu icine cekince zararı olmuş olmaz mı 🤔
Sigara her şeye zarar ula
Yasaklar çiğnenmek içindir
ya bi yerimize değerse dumanın
Cinsellik... Aslında kimseye zararı yok ama yasak. Dini olarak özellikle
Aklıma gelmedi 😃
Bence karar mantıklı
Yeni evli hatun
Sigara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?