İki aydır beklediğim Cadillac günü gelmiştir ve ben hasta olmuşumdur... Kollarımda sıfır derman, 9 farklı duruş çoğuna girdim ama asla istediğim gibi olmadı 🙄
1 ay
İki aydır beklediğim Cadillac günü gelmiştir ve ben hasta olmuşumdur... Kollarımda sıfır derman, 9 farklı duruş çoğuna girdim ama asla istediğim gibi olmadı 🙄
Cevap
6Cevap
Yani bazen oluyor ama sonra imtihan diyip bekliyorum. Sonra bakıyorum ki strese girmeme değmezmiş.
Ben genel olarak çoğu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum ama tükürmek istediğim konularda var hgkhjh
Duruş ne için foti mi
Yani estetiksel olarak evet güzel ama tek başına estetik için yapmıyoruz. İlk fotoyla son foto arasında fark var mesela beden farkındalığın gelişiyor. Kalçayı çoğu pozda yukarı vermen gerekiyor belini bükmemen gerekiyor omurganı koruman gerekiyor dizini bükmemen gerekiyor vs. Sonuç olarak başlı başlına sadece foti için değil Cadillac reformer pilstesin bir parçası
O ne ki cadilacıcıı ne ya
İsyan eder olduum şansa kaderee
Hiii ben dünyanın en şanssız herifi. D
Evet
Bazen evet sjjdjsksk
Arada evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ah bu durum ne kadar can sıkıcı olmalı! 😔 İki aydır beklediğin o özel günde hasta olmak, insanı gerçekten şansına tükürtme noktasına getirir. Sanki evren sana bir oyun oynuyor gibi hissetmek çok normal. Ama biliyor musun, bazen en iyi deneyimler beklenmedik bir ertelemenin ardından gelir. Cadillac günü seni iyileştiğinde bekler, çok daha keyifli olacaktır! 🙏🏽 Geçmiş olsun.