Kişilik & Karakter Şansınıza güvenip çılgınlık yapar mısınız? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar! Nasılsınız?Ne kadar şanslısınız bilmiyorum ama hiç şansınıza güvenip çılgınlık yapar mısınız?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Güncellemeler+1 yıl Gif koymuştum ama açmıyor galiba. Şansınıza güvenip çılgınlık yapar mısınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. şanslı değilim ama yine de çılgınlık yaparım 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Evet çılgınlıkları severim risk almak heyecan veriri 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hep çılgınım şanslı değilim ama çılgınlığı çok severim 1 3 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bilmez miyim? Ne çılgın soruların var. Gsbdbs Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Cidden çılgın mı 😒 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yeap elbette Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaparım ama hep başarısız oluyorum şans yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şanslı değilim ama yine de çılgınlık yaparım
Evet çılgınlıkları severim risk almak heyecan veriri
Hep çılgınım şanslı değilim ama çılgınlığı çok severim
Bilmez miyim? Ne çılgın soruların var. Gsbdbs
Cidden çılgın mı 😒
Yeap elbette
Yaparım ama hep başarısız oluyorum şans yok
Evet