1 ay

15-20 yildir OKB ile bogusuyorum, kendimden muzdarip olmaktan nasil cikacagim?

OKB hastasıyım ama biraz da kişilik yapım mizacım böyle, ne gezebiliyorum ne ailemi bırakabiliyorum, misafir kabul edemiyorum, bazen birileri gelse eve girse benimle tokalaşsa o an değil ama diyelim 15-20 dakika sonra aklıma gelince aman acaba insandan bana bir şey geçti mi, yanlış bir şey yaptım mı diye hemen gidip ellerimi yıkıyorum, hem anneme bir şey diyemiyorum yadırgayıp yargılıyor, ya da saçmalıyorsun diyor, çıldırdım, iyice odama kapandım, hem açıklama da yapamıyorum yani birisi demiyor neyi kafaya takıyorsun dese açıklamakta zor oluyor, delirmiş bu derler yani, ben bir de çok sağlıksız insanların arasında büyüdüm, o işlerde zamanında bilinçaltıma işledi, şimdi bu işlere zemin hazırladı yani, annemle babama bazen çok serzeniş yapıyorum, öfkeleniyorum, bir internetle hayat yaşıyorum inanın, bazen de artık başımıza ne geldiyse geldi deyip takmamaya çalışıyorum, bu OKB çok kötü yani cehennem belası gibi bir sorun, çeken bilir, hem üzüntüden sıkıntıdan yaşlandım, 15-20 yıldır çekiyorum, tabii doktora da çok gittim ama biraz da yapımız böyle, bu durumlardan ötürü aşırı sıkıntıdayım bir kere tansiyonum falan da düştü, ne bileyim yani sizce bu hayat mı şimdi?

15-20 yildir OKB ile bogusuyorum, kendimden muzdarip olmaktan nasil cikacagim?