Aldatılıyorum ve buna rağmen bırakamıyorum. Nasıl kurtulacağım bu durumdan?

2 yıldır konuştuğum bir kadın var ve bu süreç içerisinde bana daha önce kimse ile görüşmediğini söyledi. Sevgilimin gmailini kendi telefonuma girmiştim ve o fotoğraflarını gmail fotoğraflarda yedekliyordu bunun sayesinde gmaildeki fotoğrafları bende görebiliyordum fakat bu onu bilmiyordu.

1.5 yıl sonra gece vakti tesadüfen gmail fotoğraflarına girdiğimde sevgilimin sarmaş dolaş bir adamla fotoğraflarını gördüm o an başımdan kaynar sular aktı sonra fotoğrafları ona gösterdim şok oldu ve sonunda bana gerçekleri söyledi. Seninle ilk tanıştığımızda beni yanlış anlama diye senden gizledim söyleseydim senle birlikte olamazdım beni o şekilde kabul etmezdin dedi peki benle konuşurken konuşuyor musun dedim oda hayır dedi tüm bunlara rağmen bir şekilde affettim ama gmail fotoğraflarına baktığımda benle konuştuğu sıralarda sevgilime kendi fotosunu atmış sevgilimde ekran resmî çekmiş ilk gördüğüm resimler eskiye aitti ama ikinci gördüğüm resimler ben varken olan durumdu tüm bunlara rağmen onu bırakamıyorum bir insan bu kadar gurursuz olabilir mi 😔😔 ve bazen sevgilim kendi fotoğrafını selvi olarak çekiyor galerisinde duruyor normalde bana gonderecegı zaman da o şekilde selfi çeker gonderir aklıma kötü şeyler geliyor selfi çekip ona gonderdıgını düşünüyorum ama günün büyük bir bölümünü hep benle gecırıyor arada eski sevgilisi ile iletişim halinde olduğunu düşünüyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum ne yapacağım s*ktir olup git dediğimde kendimi yanlız hissedecegımı kafaya takacagımı biliyorum ne yapmam lazım normalde defol git demem gerekiypr ama bırakamıyorum 😢
Aldatılıyorum ve buna rağmen bırakamıyorum. Nasıl kurtulacağım bu durumdan?