Nasıl benden başkasına baktı nasıl dokundu aklim almıyor. Günlerdir düşün düşün kafayı yedim çıldıracağım artık. Ne yapmam gerekir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Aldatılma duygusunun çok kötü bir duygu olduğunu öncelikle size hatırlatmak isterim ne yazık ki toplum içinde yaşanmaması gereken durumlardan bir tanesi aldatılma duygusudur aldatılma duygusu ilerleyen dönemlerde insanın diğerlerine karşı güvensizlik yaşamasına yani herhangi ihanete uğrayacağım mı düşüncesini yaşamasına neden olmaktadır dolayısıyla kendinizi bu konuda serbest bırakmalısınız ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız Bir de artık yani Yeni dönemde aldatılma durumunu yaşadıysanız bununla ilgili psikolojik destek almalısınız ve bunun yanında bir şeyleri zamana bırakın hayatınızı hemen birisini almaya çalışmayın hayatına hemen olarak birisini almaya çalışmak en büyük hatadır bu sefer hayatınıza girecek olan insana karşıda bir haksızlık yaparak hayatından çıkma durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz..
Aldatılmanın üstesinden gelmek zor olabilir, ancak bazı stratejiler bu süreci daha kolay hale getirebilir¹⁵:
1. **İletişimini Kestiğinden Emin Olun**: Eşiniz size diğer kişi ile olan bütün iletişimini, sadece karşılıklı görüşme değil, her boyutta telefon konuşmalarından tutun, e-postalar ve mesaj atmaya kadar bütün haber kaynaklarıyla iletişimini de kesmek için söz vermelidir¹.
**İlişkinizi Sorgulayın**: İlişkinizi yeniden değerlendirmeniz ve neyin yanlış gittiğini anlamaya çalışmanız önemlidir¹.
*Tekrar Güvenmek Önemlidir**: Aldatma sonrası güveni yeniden inşa etmek zor olabilir, ancak bu, ilişkinin iyileşmesi için kritik bir adımdır¹.
*İlişkinizi Yeniden Canlandırmaya Çalışın**: İlişkinizi yeniden canlandırmak için çaba gösterin¹.
Zaman Her Derdin İlacıdır**: Aldatılmanın üstesinden gelmek zaman alır¹.
Yardım Alın**: Profesyonel yardım almayı düşünün. Bir terapist, aldatmanın üstesinden gelmenize yardımcı olabilir¹.
Klasik olacak ama zaman her şeyin en güzel ilacıdır bunu hiçbir zaman unutmayın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHediyeden önce bunu “erken aydınlanma “ olarak düşün.
Karşındaki insanın ne mal olduğunu anlamış oldun.
Düşünmemeye çalış.
Çık, gez, eğlen, kendine hobiler yarat.
Yeni mekanlar gör.
Olabildiğince minimum oranda yalnız kal.
En önemlisi takıntı haline getirme.
15 yıl önce aldatılıp, paranoyay bağlayan bir kaç arkadaşım var.
Hayatı hem kendilerine hem de sevgililerine haram ettiler.
Bu hale gelme sakın22 Yorumla- +1 yıl
Yoldan sapmaaaa. Daha yeni olmuş hadise.
İz bırakması normal.
Durmadan devam et. Zamanla geçer. Zaman en iyi “su” dur.
Bu durumu anlamak için sadece yaşamak gerekir aynı şeyleri diye düşünüyorum ama sonuç olarak sana değer vermeyen, seni sevmeyen ve ilişkinize saygısı olmayan bir karakter var karşında bence bir şekilde hayata tutunup mücadele edip geleceğine bakmalısın sonuçta bu dünyanın sonu değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın ama her ne kadar ben onu unutmaya görmezden gelmeye çalışsam da kendini göstermek için her şeyi yapiyor. İlişkiye girdiği kızlara benim iç çamaşırlarımı giydirip bana fotoğraf video atacakmış. Hattımı değiştirdim sosyal medya kullanmayı bıraktım ama hala öyle bir seyle karşılaşmaktan korkuyorum
+1 yılAldatmayan insan olmaz. Aşın bunları artık çok fazla derin düşünürsen kafayı yersin. şöyle bir baktığımızda hayatta normal olan ne var ki aldatma çok şaşırılacak bir konu olmasa gerek. Neden derseniz az çok sistemi biliyoruz insanları tanıyoruz. İnsanın doğası gereği fıtrat hani bozuk.😅
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
117Cevap
+1 yılEğer tek başına üstesinden gelemiyorsanız, profesyonel destek alınız..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence geçer başka şeyler düşünün
00 Yorumla Bende kaç kez aldatıldım iğrenç bi şekilde hemde. Son ilişkimde tam evlenecektik istemeye bi hafta öncesi 13. Ayimizdi dedim buluşalım hem kutlarız hem özledim dedim babam izin vermiyor çıkamam dedi tamam dedim on dakika sonra işten çıktım minibüse bindim minibüste karşılaştık elinde gül parmağında farklı bi yüzük vardı ne oluyor dedim annesi zengin birini bulmuş bi haftadır görüşüp tanisiyorlarmis evlilik taklifi etmiş ordak dönerken karşılaşmışız sonra ben hemen minibüsten indim o an oracıkta ölmek istedim sonra pişmanım ayrıldık affet falan diye mesaj attı bende canım gibi inandım ama akşamına beni engelledi meğerse istemeye gelmişler o yüzden engellemiş bi sürü mutlu pozlu fotolar cekilmisler arkadaşı yolladı bana bende hesap sordum tekrar engelledi bi hafta sonra nişanlandilar iki ay sonrada evlendiler olan bana oldu zor atlattım bu travmayı. Bana ben öyle serfsiz biri değilim katien aldatmam falan derdi ama aldattı artık birine tamamen güvenmeye korkar oldum şimdi yine yeni bi sayfa açıp sevmek sevilmek istiyorum ama yine kandirilmaktan korkuyorum
41 Yorumla
+1 yılCoolidge etkisini araştırın ve öğrenin aldatmaların evrimsel ve biyolojik temel nedenini öğrendiğinizde stratejinizi buna göre belirleyecek ve muhtemelen aldatılmanıza gerek kalmayacaktır.
Coolidge etkisi: kabaca anlatmam gerekirse; hayvanlarda ve insanlarda (daha çok erkeklerde) görülen, yeni bir dişi ile cinsel ilişkiye girdiği her yeni dişide, yenilenen cinsel ilgi göstermesi durumudur. bunun sebebi ve evrimsel yararı, bir erkeğin birden fazla kadını dölleyerek soyunu devam ettirmek istemesi gereğidir.
Artık devir değişti etik kurallar gelişti soyumuzu devam ettirme misyonumuz sona erdi ama bu vahşi içgüdü ne kadar bastırılsa da hala devam ediyor.
kadınların bununla baş etmesinin bir yolu var ama ne kadar yer orasını bilemem her yeni sıkılma evresinde farklı bir kadın imajı çizmeniz gerekiyor. bu gerek giyimle gerek kokuyla gerek davranışla erkek her size ilgisi düşmeye başladığında hemen imajınızı değiştirmeniz erkeğin ilgisini üzerinize çekmeniz gerekiyor. erk bu şekilde yeniyi dışarıda aramayacak evde bulacaktır. bu kadar basit ve aptalız aslında monoton olmayın bizi itmeyin çekin.
01 Yorumla- +1 yıl
Konuyla ilgili uzman görüşü
https://youtu.be/Q19nC_44KEI?si=YyR50nyt5IbgywH6
+1 yılBende aldatıldım hemde üç kere aptallık bendeydi birincisinde belki bir anlık onu özlediği için aldatmıştır dedim ve devam ettik. İkincisinde tekrar aldattı başka birisi ile üzüldüm ağladım arkadaşlarım dönerse dönme dedi ben tekrar döndüm devam ettim ama şey dedim ben bunlara neden katlanıyorum ki dedim üçüncüsünde ilk aldattıyla tekrar aldattı sonra soğdum bu sefer ben ayrılıcam senden zamanı gelince dedim. Oda beni şaka yapıyor sanıyordu ama yapmıyordum yeteri kadar canım ve mallığa doydum onunla sürekli buluşmak isteyen ben artık istemiyordum hafta bir defa buluşmaya düşürdüm buluştuktan sonra tiksiniyordum ondan elini bile tutmuyordum öpmüyordum aramızda üç kişinin yürüyeceği şekilde mesafe oluyordu sonra bunun askerlik zamanı geldi askere gitmeden önce ben ayrıldım bundan o aralarda hala etkileşimdeyim ama konuşmuyorduk. Askerliğin ilk haftası bununla barışıyormuşum gibi yaptım o askerdeyken tamamen ayrıldım… Ve hiç pişman olmadım üzerimden yük kalkmış gibi oldu kuş gibi hafifledim. Sana bunu anlattım çünkü aldatılmanın düşüncesine girmenin ne kadar gereksiz olduğunu söylemek istedim şunu hiç unutma kendinden değerli kimse yoktur bencil olacaksın şu zamanda sadece kendini düşüneceksin katlanamıyorsan söyleyeceksin sevmiyorsan anlatacaksın bencil olup iyi kalpli bir insan olucaksın hayvanları sev aktiviteler edin spora git giyimini değiştir giymeme dediğin renkleri giyin odanın düzenini değiştir evine kedi ya da kuş al bir hedef belirle o hedefine koş instagram hesabını değiştir ya da kapat sadece twitter kullan ondan sana haber gelebilecek olan bütün yolları kapat ulaşılmaz ol sana dönerse intikamını al ona istediğini verme o sanıyorki kabul edicek sen kabul etmiş gibi gösterip vurucaksın okey…. 🫡🙂
10 YorumlaAynı bende senin gibiyim hala şoktayım hala, bunun sebebi çok fazla güvenmek çok fazla sevmek toz konduramamak. İnsan düşündükçe inanamıyor nasıl böyle olabilir diye, ama oluyor işte. Kendilerini çok seven değer veren biri varken nasıl bu kadar aşalık olabiliyorlar aklım almıyor. Daha ne istiyorsun diyorum bazen ona ne. Bence böyle erkekler ne istediğini bilmiyor. Kendime acıyorum ben çok saf çok aptal oluşuma. Ama bildiğim tek şey onu benim gibi kimse sevemicek.. Belki zamanla unuturuz inşallah.
10 YorumlaTamamen empati yaparak cevap veriyorum.
Kabullenmesi çok zor bir durum ve sevgi aşk varsa zaten insanın dünyası allak bullak oluyor bu durumda problemi kimseyle paylaşmadan hayatıma devam etmeye çalışırım sosyal medyadan uzak durup telefonu bir şekilde sessize alıp sms ve aramalara cevap vermez görmezden gelirim bu arada mümkün oldukça dışarı çıkıp güvendiğim sevdiğim yanlarındayken keyif aldığım arkadaşlarımla sık sık görüşürüm fakat bu durumu en yakın arkadaşıma bile anlatmam çünkü yapacağı her türlü yorum beni daha da üzebilir ve etkileyebilir. Yoksa bir tane kedi almalısın o senin bütün sıkıntını alacaktır çokça sosyalleş ve duygusal şarkılardan uzak dur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına gerçekten üzüldüm çok zor bir durum olsa gerek hiç üzme kendini ve hiç bir şekilde de geri dönüş yapma kendini değersizlestirme bir müddet üzülür ağlarsın zamanla her şey geçiyor merak etme sen önüne bak arkana bakarsan unutmam zor olur daha çok acı çekersin git gez sevdiğin insanlarla buluş düşünmeye zamanın olmasin her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 güzellik 🌺
20 Yorumla
+1 yılBende aldatıldım. Ayrıldım sonra Bugün ile birlikte 15 gün oluyor. Benim de canım çok acıyor kalbime yüreğime acılar giriyor. Bastırıyorum. Günden güne sevgim azaldı. Eskisi gibi arayıp sormuyorum artık merak etmiyorum. Öyle istedi beni başkalarına değişti. Kendine yakışanı yaptı. At eşşşşeklerle kıskandırılmaya çalışılmaz. Herkes herşeyi biliyor. Ama kimsenin işine gelmiyor. Seni çok iyi anlıyorum canını sıkma. Senin ex in 1 kisiyle aldatmis benim exim bi çok kişiyle aldattı. Aynısını bende yaşadım. Ne olur canını sıkma kendine odaklan pişman olacak o zaten hadi ordan et
23 Yorumla- +1 yıl
Evlimiysiniz
- +1 yıl
Evlimiydiniz
- +1 yıl
Hayır evli değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha doğru , daha güzel, yerinde bir seçim yaparak hayatınıza alacağınız kişiyle buna erişebilirsiniz.
Geçmişi kötü tecrübe sayıp hayatına kaldınız yerden devam etmelisiniz.
Evet kötü bir durum , olay doğru.
Fakat bunu o zamanda bırakmak zorundasınız.
Hayat herşeye rağmen devam ediyor.10 Yorumla
+1 yılBirde farklı bir açıdan bak olaya. Seni hak etmediği için hak ettiği seviyedeki biri ile. şu an yaptığın şey sadece ama sadece kendine psikolojik, ruhsal ve bedensel olarak zarar veriyorsun. Ve bu hayatta inan bana hiç bir şey ve hiç kimse senden daha değerli değil. O yüzden ayaka kalk silkelen ve yürümeye hayattan tad almaya yaşamaya devam et en iyi şekilde.
10 Yorumla
+1 yılburada seni çıldırtan olay seni değil başkasını tercih etmesi bu da dokunuyor insana. Ama şunu oturtabilirsek bu duygudan kurtulmak daha kolay olabilir. O da herhangibiri seçimini yaptı o yokkende sen hayatına devam edebiliyordun geldi ve geçti yine devam edebilirsin.
10 YorumlaValaha arkadaşım zamanla geçiyor acısı ama hiç aklında çıkmıyor o düşünce o yapısı yaşadığım için bu durumu çok tecrübem var çok zor kötü atlatman zir olucak ama bi günlük tut bütün içini oraya çok içinde yasa o duyguyu bisey hissettirecek halle helene kadar çok içini zerresine kadar sonrada toparlama kendi yoluna devam et
10 Yorumlaİlk aldatıldığını öğrendiğinde böyle olman normal bu içindeki öfke üzüntü hayal kırıklığı gün geçtikçe azalacak. Ve ilerleyen zaman diliminde kendı değerinin farkına varacaksın.. kendini iyileştir. Kitap oku kişisel gelişim oku videolar izle kendını geliştir rahatlat bu olayı fazla düşünme düşündükçe enerjin o yönde calısır.
Ve unutma kendini iyileştirecekken bu aldatan kişi senden bir şans isteyecek belki 1 ay belki 1 yıl belki yıllar sonra ama bu sefer sen istemeteceksin. Erkekler hep böyle yapar aldatır ve döner. Sakın kanma ne kadar sevsen de kendıne saygın olsun yoluna bak..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularınızın ifade edilmesine izin verin. Güçlü olmaya çalışın. Kendinizi suçlamayın. Bu zamanlarda kendinizi suçlamak yaygındır. Herkesin size bunu yapacağını düşünmeyin. Bağışlayın. Kendinize iyi bakın ve asla unutmayın sizden bir tane daha yok...
10 Yorumla
+1 yılO şu an seni umursamıyor ki sen neden bu kadar takıyorsun? O seni çok düşünseydi başkasına dokunmazdi o onu düşünmeden yapmış es geçmiş sen neden kendine yazık ediyorsun ki en azından hayırlı olanı bu bir de bununla aldattığını bilmeden evlendiğini düşün. Bence en doğrusu olmuş yat kalk sevin be ✨✨🌸
10 YorumlaBelirli bir süre bu acıyla yaşamayı ögreneceksin seni aldatan adamı unutmalısın umursama kendini hazır hissedene kadar kimseyle cıkma ve basit biri için kendini yıpratmamayı öğren şimdiden geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatır ve kendi hayatını yaşamaya devam edersin👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım bir bahane ile adaminjalitesini öğrenmiş oldun iyi ki dahada uzun süre bu kalitesiz adamla kalmadığına dua et böyle bir durumda beraber geçen mutlu günlerin anisina sesini cikarmaması gerekirken senin giysilerini giydirip göstereceğim demesi ahlaksızlıktan gelinen son noktadır iyi ki olmamış zararın beresindrn dönersen kardır geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir süreç sabret. Sana yaşattığını elbet oda yaşayacak oda senin üzüldüğün kadar oda üzülecek sadece sabret ve bekle. Kendini üzmeyi de bırak aldatan bir erkek için asla üzülmeye değmez. Bu saatten sonra artık hayatı daha tecrübeli yaşa ve kimseye kolay kolay güvenme
10 Yorumla
+1 yılFilm izleyebilirsin veya çikolata yiyebilirsin. Kivi seviyorsan kivi ye çikolatadan daha çok serotonine sahip mutluluk verir. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok. Bu hisleri yaşayacaksın bir süre sonra kabulleneceksin alışacaksın ve hayatına devam edeceksin. Gerçek hayata hoş geldin :d
10 YorumlaEvlenmeden gördün gerçek yüzünü kendini şanslı say. Bize öğretilen çoğu normun gerçek olmadığını bil. Bu ağır deneyimden sonra sen daha güçlü ve daha ulaşılmaz bir karaktere dönüşeceksin. Aslında gerçek ve sadık kişiyi bulmadan önce galiba genelde böyle sorunlar yaşanıyor. Sonra insanlar sadık birine denk geliyor. Aslında sadık olanı seçme yeteneği böyle kötü olaylardan sonra gelişiyor.
Gerçek aşk ve huzuru bundan sonra kesin bulacaksın.00 Yorumla
+1 yılKızlar insanları tahlin etmekte baya kötü. Bence bu eksikliğizi öğrenin.
Buna göre hazırlanın.
Hiçbir işinizi bir insana güvenerek yapmayın.
Çoğu kadın şu an berbat kocalarla birlikte. Ama önceden böyle değildi veya düzelir falan diyorlar.00 YorumlaAtlatamadığın aldatılmak değildir belkide özgüvenine aldığın darbedir. Ben bu olaya farklı bir açıdan bakıyorum. Kadınlar biriyle birlikteyken kendilerini dünyanın en güzel en özel en eşsiz kadını zanneder ve buna inandırır kendini. Bunu bana nasıl yapar demenizin de belkide asıl nedeni budur. Kendinizi çok özel ve eşsiz hissetmenizdir. Aldatılınca da o kadar özel ve eşsiz olmadığınızı farkettiniz ve özgüveniniz paramparça oldu. Bu yüzden atlatamıyor olabilir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılZaman lazım. Hiçbir şeyi sıcağı sıcağına sindiremezsin. Şimdilik kafayı yiyormuşsun gibi düşünebilirsin ama aksine aklın yeni başına geldi. İhanetini yakaladın ve onu hayatından silip atmayı başardın. Bundan daha zekici bir hareket olamazdı.
10 Yorumla
+1 yılBaşta çok canın acıyacak. Unutmayacaksın, ama zamanla alışacaksın. Zaman geçtikçede insanlara güveninin kalmadığını farkedeceksin. Yani tüm bunların olmasına izin ver ki bir an önce yaran kabuk bağlasın ve sen o yara iziyle hayatına devam et.
10 Yorumla
+1 yılAldatarak yolunu zaten çizmiş, üzülmene gerek yok sevinmen lazım
Demek ki ona olan sevgin saygın ağır gelmiş ki oda alçalmayı kabul etmiş böyle düşün
Aklını zihnini başka şeylerle meşgul etmeyi dene iyi gelicektir..10 Yorumla
+1 yılKimse kimseye temiz gelmedi ve kimseye temiz gidende olmayacak, kişiler değiştikçe doğruyu anlamak ve iyi ki önceden böyle olmuş dediğin anlar yaşayacak, anın değerini anlayacak, olanlara takilmayacaksin, başkasını mutlu eden seni mutlu edemezdi zaten
20 YorumlaBende aldatildim. Ve ahmak gibi yeniden affettim. Sakın affetme. Affedersen eğer seni cepte gormeye başlar ve yine kötü olan sen olursun. Onu hayatından tamamen çikar. Yol ver gitsin. Bu defa yapan her zaman yapar. İnanma onun dediklerine yalvarsa bile
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çoğumuzun başına gelen bi durum başlarda böyle oluyor kötü hissediyosun duvarlar üstüne geliyor gibi hissediyorsun sanki birileri boğazına çöküyor mideme oküz oturuyor gibi ama zamanla geçiyor etkileri öyle yoğun olmuyor kurtulduğuna seviniceksin ilerde emin ol
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende yaşadım ve emin ol öyle ✨ ben diyorum iyi ki aldatmış kurtuldum böyle birinden diyorum zerre sevgi kalmadı içimde ona karşı 1 yıl geçti üstünden zaten şu an yeni biri var hayatında umrumda değil açıkçası istediğini yapsın benim peşimi bıraktı kurtuldum ben ❤️
Cevap sahibi+1 yılSende böyle diyeceksin şu an böyle olması çok normal hele bi zaman geçsin bak gör
Cevap sahibi+1 yıl
Emin ol dersin ama bi süre yaralarını sarmaya calisman gerekicek bu süreci atlattığında iyileşeceksin merak etme sabret ❤️
Cevap sahibi+1 yılYani bu kişiden kişiye göre değişir bazısı bi kaç ay bazısı 1 yıl bilemeyiz
+1 yılKabullenmesi zor bir durum ama aldatan biri içinde ağlamam ya 🤷♀️ neticede herkes kendine yakısanı yapar, evlenmeden önce gördüğün için şanslısın bunu düşün
10 Yorumla
+1 yıl8 kişiyle aldatılmış biri olarak 7 ayda toparlanabilip şu an 6 yıllık bir ilişki içerisinde olmayı başarmışsam sen de yapabilirsin :) sadece biraz zaman, kitap ve sadece kendinle ilgilenmen gerek.
10 Yorumla
+1 yıl3 sene sonra asabildim bende çok iyi anlıyorum bu zaman diliminde kimse sana yardım edemez kendinle barisman ve kendini anlaman lazım bunlar senin suçun değildi o doyumsuz ozguvensiz bi o çocuğuydu. Eski sevgilim bunu kendi ağzıyla söylemişti yıllar sonra ozguvensiz olduğunu falan filan sakın kendinde kusur arama
10 Yorumla
+1 yılBazen insan karşısındakiyle arasında bir bağ hisseder, bu duygudan da öte gibi, yani sıcaklık, evet bu o, aradığım kişi, bakış açısıyla. Ve o insana toz konduramaz.
Muhtemelen aldatıldığın için bile kendini suçlamışsındır ben neree hata yaptım gitt diye. Sen bişey yapmadın, sadece o adam o bağı hissetmiyormuş demek ki, birden hop diye gittiyse başkasıyla olduysa bir bakışa kandıysa, o senin yolunda olmamalı. Tecrübeyle sabit.10 Yorumla
+1 yılYapacak pek fazla bişi yok allah yardımcın olsun zamanla illaki bu duygular durulacak ve sen tamamen arınmış olacaksın
Daha sornada karşına sana iyi gelen biri cıkacaktık..10 YorumlaAldatmak sizle alakalı değildir lütfen kendinize yüklenmeyin. Aldatmanın gerçekte çok ciddi bir psikolojik sorundur. Siz kendi yolunuza bakın ve o kişiden uzaklaşmanızı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılÇok kafana takıyorsun bence, bu daha öncede yaşadığın ama haberin olmadığı bir durumdur, evlensende olacak sevgili olarak kalsanda olacak, şimdi bunu deyince karaktersiz felan filan yazacaksın belki ama gerçekler böyle, aldatmayan insan yoktur fırsatını bulduğunda hemen herkes yapar, burada yapacağın yol vermek bence ya da intikam duygusuyla hareket edeceksin
03 Yorumla- +1 yıl
o senin mallığın amca karaktersizsin işte
- +1 yıl
Hı hı biz siz karakter sahibisiniz zaten, aynen devam
- +1 yıl
evet öyle
Uzmandan ailenden yakın çevremden destek al. Eğitimine kariyerine ve hobilerine odaklan. Faydası olduğunu goreceksin
10 YorumlaS*ktr edeceksin. Sadece kendine odaklan ve her gün farklı aktivitelerle kendini şımart ve özen göster..
10 YorumlaKalbim acıdı.. kendim yaşamış gibi hiss etdim
Umarım tez bir zamanda kalbinin acısı diner İnşaAllah10 YorumlaKötü bir duygu ama zamanla alışıyorsun bir kez aldatıldım şu an dusunuyorumda iyi ki aldatıp defolup gitmiş yoksa kurtulamazdim
10 YorumlaSevmiyormuş seni sadece biriyle konusmak icin konusmus seninle ama bu senin kotu biri veya cirkin olmanla alakali değil. Onun karalteriyle ilgili.
10 Yorumla
+1 yılKafanı dağıtacak birşeyler bul. Kitap, film, dizi, oyun veya iş. Zamanla atlatmaya başlayacaksın. Arkadaşlarınla gez, dolaş, biraz alışveriş yap.
10 YorumlaHerkes bir şekilde aldatıyor kalbi yetersiz diye üzülme başın dik anlın açık Senin kazancın kaybından büyük...
10 Yorumla
+1 yılDüşündüğün şeye bak 😁
Evlendikten sonra aldatsaydi ne olurdu düşün 😁
Buna da şükür de sonra halay çek 😁10 YorumlaSeni aldattıysa seni zaten sevmemiştir, seni sevmeyen bir insanı da düşünmeye gerek yok, salla gitsin, kurtulduğun için sevin, yaşadığın kötü şeylerin her zaman güzel tarafından bakmaya çalış, rahatla, her şey düzelir.
10 YorumlaYa boş ver takma bunu aşamazsan ilerdeki ilişkinde problem yaşasın özgüvenli ol aldatmışsa kendi kaybetmiştir değer ver kendine ve kendini sev 🙃
10 YorumlaAt gibi giden it gibi gelir merak etme
20 YorumlaOlan olmuş tekrar güvenemeyeceksin. Kimse de vazgeçilmez değil. Hayatına devam etmeye bak.
20 Yorumla
+1 yılÇok geçmeden ayrılmışsınız ya evlenseydin o zaman çocuklu ya da çocuksuz nasıl olurdu senin için daha kötü olmaz mıydı işler ömür boyu katlanmak daha kötü sevdiğini bildiğin halde allah birdaha yaşatmasın bence
00 Yorumla2 senelik kız arkadaşım aldatıp dolandırdı bundan 7 8 ay öncesine kadar bende aynı senin gibiydim aldığın yara geçmiyor alışıyorsun ve bu önüne çıkacak insanlara yansıyor güvenemiyorsun bu yüzden alışmaya çalış sevgini nefrete dönüştür.
05 Yorumla- +1 yıl
nefrette bir duygudur bunu unutmayalım asıl yapılması gereken kişinin kendisini nötrleyebilmesidir ne seviyor ne nefret ediyor hiçbir duygu yok bu en güzeli
- +1 yıl
yani evet sanırım öyle
- +1 yıl
rica ederim her zaman
Ben de benzer durumun içinden geçiyorum. Geçmiyor diyebilirim. Ona yakın olan her şeyden herkesten uzaklaşman gerekiyor. Biraz daha için rahatlıyor. Canın illaki acıyor. Bazen bağırıp çağırmak hatta kendi nefesini kesmek istiyorsun ama bence yapmamalısın. Acıyacak ve daha sonra kendiliğinden geçecek bu kadar geçmez diye düşünüyorsun. Ama geçecek. Derin bir nefes al ve yaşamaya çalışmaya devam et.
02 Yorumla
+1 yılAldatılmak kişinin yetersizliğinden değil, aldatanın omurgasızlığından
10 Yorumla
+1 yılHerkese güven olmuyor bu hayatta deneyimlemiş oldun
10 Yorumla
+1 yılKendini yıpratmana değmez. Bence o yolunu seçmiş. Sende yolunu değiştirmelisin 👍
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm fakat bunu atlatmak için çok sağlam psikoloji gerekir. Tabii önceliğin ondan ayrılmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu tür durumlar da sözler kifayetsiz kalır kendi yolunu kendin bulmalısın başını dik tut aldırma aldatan aldanır hayatına devam et öyle dimdik dur ki kendi varlığından şüphe etsin
10 Yorumlahadi ordan etmen gerekir Allah'a havale etmen gerekir yeni yola cıkman gerekir senin için hayırsız biri olduğunu sana nasip olmayacağını görmen gerekir
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin şeyleri yap kafanı dağıt nası seviyosan dağıtmayı. Gez farklı yerlere git. Arkadaşlarınla iletişimi görüşmeyi artır. Hatta 1 sene sonra falan yeni insanlara şans ver konuş güvendiğine iyi ya bu cocuk bi görüşeyim dediğinle konuş oturup yemek ye bişiy iç. ya da 2 nizinde okeylediği sevdiği bi aktiviteye gidin👍
00 YorumlaAdadan ve aldatılmış biri olarak söylüyorum her ikisi de igrenc. Yapman gereken şu affedip kendi yoluna devam et Allaha havale et yoksa içini kemirir durur
00 Yorumla
+1 yılAldatan birini affedersen kusura bakma ama m@l olursun. Zamanla parçalar beynine oturur herşeyi anlarsın sonra ona karşı çekilmez olursun ve suçsuzken suçlu olursun, o yüzden direk ayrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem