AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Ayrılmadıysan ayrıl
Atlatmak hemen olmaz ama bu senin suçun değil kendi tercihiydi. Anlık hazlara vazgeçti onun kişiliği ile ilgili bir sorun
Yok ayrıldım zaten ama beni nasıl bu denli kaybetmeyi göze alabilmiş
Demek ki sevgisi senin kadar güçlü değilmiş. Ben yumuşak konuşamıyorum üzdüysem affet ama gerçekten o onunla ilgili bir sorun kendi karaktersizliği. Kafanı meşgul edecek bir kaç şey bul onlarla uğraş sosyalleş
Şu dünyada aci veren nadir şeylerden biri aldatılmak. Dediğin gibi başkasına dokunduğu öptüğünü hayal etmek kalbine hançer saplanıyormuş hissi veriyor. Bu yüzden sevgili yapmaya korkuyorum. Adriama lima bile aldatıldı 🥹
Aldatan önce kendini aldatır. Bırak boş ver. O kaybetti seni. Sen neden onu düşünüyorsun. Unutma bu dünyada senden bir tane daha yok. Eşsizsin. Bunun farkına var! E önümüzdeki maçlara bakıcaz bundan sonra😅
Takma kafana günümüzde herkes istasız aldatılıyor ve istasız aldatıyoruz. Sen de aldatıyorsun... O bakımdan tek sen değilsin yani. Sal gitsin
Nasıl oldu olay diğer yprunları okuyup yanlış bilgi edinmeden senden öğrenmek istiyorum
Başta duygusal olarak aldatıldığımı öğrendim. Eski flörtüyle olan mesajlarını yakaladım. Kıza "biz neyiz, flörtten ötesiyiz, afetsin" gibi şeyler söylemiş bunu görünce ayrıldım sonra tekrar kendini affettirdi. Aradan 2 gün geçti ben yediremedim ayrıldım. Bu da benden intikam almak için 1 hafta sonrasında eve kız atmış... Sindiremiyorum sürekli kafamda o var ve intihar düşünceleri ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum..
Olmuyor bir şey düşüne düşüne zaman geçiyor hop bi bakmışın etkisi kalmamış
Gitgide etkisi de azalacak diyorsun yani ha
Azalır
bu ve benzeri işler için bir laf var ama bilemiyorum ne düşünürsün yine de yazayım, çivi çiviyi söker derler, bilmem anlatabildim mi
Demek k senden iyileri var , yetersizsin ki boşluğu başkalarıyla dolduruyor
Mal mısın be
@neckog Aynaya bak ne mal olduğunu gör
Aldatmayi bu sekilde normallestiremezsin
@avigor aynaya bakınca gayet de net bir şekilde akıllı ve düzgün biri olduğumu görüyorum sen kendinle karıştırma herkesi 😂
@neckog Akıllı düzgün biri olsaydın aldatılmazdın
Bende aldatıldım çok kötüydü ilk zamanlar ama sonra alıştım artık ondan nefret etmeye başladım ve üzülmüyorum da çünkü Allah beni ondan kurtardı çok şükür
İnsanların kendisiyle olan sorunları için siz kendinizi yıpratmamalısınız
Hem belki seni aldatmamıştır kafasındakini aldatmıştır
Bu çok zor geliyorsa destek alabilirsin ama kendin cozebilicegine güveniyorsan kendinde toparlaya bilirsin bence onu hatirlaticak herseyi hayatından uzaklaştır atmaya kiyamadigin olsun sana özel gelen seler olsun ortak arkadaş olsun hepsini çıkar hayatından kendini mutlu ve iyi hissetmek için aktiviteler bul başka şeylere odaklan illa aklına gelicek ama yavaş yavaş unutucaksin en sonunda acısı geçicek belki tekrar aklıma gelir ama bu sefer acısı olmaz
Yaptığın iyiliği unut allahtan bekle gördüğün kötülüğü unut Allaha birak en iyisi bu
Aldatan kişiye sorun yok de ve aynı şeyi yaptığını söyle
Xtir edeceksin. Benim 12 senelik eski karim aldatti. Ciktigi yere kadar yolu var
Fazla değer vermemek gerekir eşinse haklısın da sevgiliyse üzülmene bile değmez
Koynunda nasıl yatıyorsun sana sarilduginda nefret ediyorsunuz sanirim
Gerıye alamazsın hıc bır seyı bundan sonrası önemlı
Hayatını yaşaman gezip dolaşmak arkadaşlarınla takilman
Düşünmemek için kendine uğraş iş mesgale bul segilse zor doktor hap felan kullan
İntikam alabiliyorsan alabilirsin ama zaman en iyi ilaçtır
Sende onu aldat nasıl bir duyguymuş oda yaşasın
İntikam alabilir sin güzel bir şekilde canını epey bir yakabilir sin
Hülya avşar , kim kardasian bile aldatıldı ki.. Sen önüne bak.. Sakın başını eğme tacın düşmesin.. En iyi intikam başarılı olmaktır...
Samimi erkek bul yani çat kapı gelmez ama demek istediğim beni bul ben aldatmam cidden benim olmak istersen gel
Ona ait olan şeyler aklına geldiği zaman başka şeylerle ilgilen ve tatile felan git ordan uzaklaş kendine gel
Yapman gereken tek şey sevgiline eşinmiş gibi değer vermemek :)
Hayatta olasılıkları kafandan çıkarmaman lazım :)
Bu durumu asmanin tek yolu seni hak etmeyen birinin hayatından çıkarmak dır unutma çürük meyve ağaçtan çabuk düşer kurtuldun diye sevin bence
kanka bende bin kere aldatildim hala seviyom ama yanında değilim bazen böyle olması gerekiyor zamanla alışırsın
Önce " sen " .
Başkalarının ne yaptığını, ne ve kim olduğunu umursamamak gerekiyor.
Siz, kendinize yakışan, yakıştirdığiniz gibi devam ediniz, hayata. Mutlu olabildiğiniz, hissedebildiğiniz ölçüde.
Ben de yaşadım fakat kolay olmuyor gerçekten panik atak krizleri geçirmeye başladım ve bu yüzden antidepresan hapi kullanmaya başladım halada aklımdan çıkmıyor ama bişi gelmiyor ellomden yaşadığım şeylerle kalıyorum
Erkeklerin %99 u aldatır bana göre özellikle evli olanlar daha çok aldatıyor bunu çevremden arkadaşlarımdan biliyorum.
Önüne Bak Biz Ayrılık Sanıyoruz Ama Allah Kurtarıyor Bizi
Yoluna devam et güzel kızım o kendi karakteri sen değerlisin ve buna asla izin verme
kafaya takmayı bırakıp aldığın dersle hayatına odaklanmalısın
Bakmasaydi kafayı takmayacaktin, sıkılacaktın. Çocuk kadın doğasını biliyor ki aldatmış
Çokta takma bu durumu herkes kendine yakışanı yapar. Demekki onun karakteri buna müsait.
O onun karakterii kendine onu yakıştırmış kendini suçlama bazı insanların kanı bozuk ne yaparsan yap aynıdırlar … sen farklı şeyler düşün yeni aktivitelere başla ortadan kaybol zamanla geçecektir
Ya unut ya da bıtir Boyle sureklı duşunursen tekrar lar adama yansıtma haxmedemıyorsan bıtir ilişkiyi hatta biraz uzaklaş daha kolay karar verirsin durma yanında
Yapman gereken doğru olan... Aileni düşün kendini düşün onunla arandaki ilişkiyi düşün onunla yaşadığın her şey düşün sonuçta dada doğru düzgün bir şekilde gerçek olanı yap
Her ne kadar olayın tazeliği olsada kendini boş bırakma sürekli birşeylerle meşgul ol en basiti oyunlara filmlere dizilere yönel
Öyle yapmalıyım galiba
Galibası yok öyle yapmalısın eğer boş kalırsan sürekli aklına gelicek ve daha çok üzüleceksin
Valla biraz kötü olucak ama sende biriyle yat anca öyle azicik tatmin olursun sinirin az da olsa geçer ya da birlikte ol intikam al aldat onu
@Handee33 sen öyle yaptın 🤣
Yok be ben aldatielmadim ama olsa bende böyle yapardim anca öyle sakinleştirdim herhalde
Ahaha delisin sakin ol Hande 🤣🤣🤣
Daha kötü hissettirmezmiydi bu acaba diye düşündürdü yorumun
Yok kiz salsin yoksa düşündükçe daha kötü olucak kiz
Bu kezde benim ondan ne farkım var ki demez mi, dahada Öfkelenir kendine diye düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda toparlanır😵💫
Çivi çiviyi söker diyorsun yani
Ona ait ne varsa sil bu kadar basit denemeden yorum yapma ve konuşmak istersen instadan yaz bende yaşadım (mevlanndemir)
Başkasının yerine sen mi üzülüyorsun. Hayatına bak hiç takma herkes her şey yapabilir bunu bil sorgulama
Kac sene gecti ben hala atlatamiyorum😀😀 unutulmaz ama yapicak bir sey yok hayat devam ediyor
Bence pes etme ona şunu yaz sen ne kdr canım lan olum sen adamsın bak beni aldatman kolay olabilir ama sonun çok kötü olir yaz bnde
Zamanla geçiyor kardeşim aldırma bile
Hemen asamazsin zamanla asarsin
Seni en iyi ben anlarim 3 yil oldu hala atlatamadim
Aldatmak karaktersizlerin işi salla gitsin.
Hayatından çıktığı için şükür et
Sevmemiş ondan.
Bu yüzden manita yapmıyorum. Gelişine cakiyorum geçiyorum😎
Senin gibiler yüzünden aldatılma olmuş oluyor zaten bir de bu özelliğinle gurur mu duyuyorsun. Yazık
@vysel_akts duruyucam tabi kimseyi ayartmiyorum. Gelene kapımız açık.
İlk bir iki ay çok kötü hissediyorsun * sonra geçiyor , kesinlikle dışarı çık bol bol ve sosyalles
Valla sebebini ona sor cevabı onda ama bana göre sebebi belli
Aldatan kişinin kendisi pisliktir sen takma bacım, sanan adammı yok
Teyze günlerine git hiçbirseyin kalmaz o zaman bi sarma ye bi kurabiye poğaça kendine gelirsin
O kaybetmiştir umrunda olmasin stok yapma unutma karakter meselesi hayat bu uzeni yolla
Bence hayatına kaliteli birini alarak bu durumu atlatabilirsin o karakterini belli etmiş
Ona bakarsan herkes kaliteli o zaman
Yok kişiden kişiye değişir balık baştan kokar
Bu balıklar kokmuyor işte
Siz yanlış seçimler yaptığınız için işte
Yok ondan değil baştan bilemiyorsun ne olacağını
Aslında biliyorsun ama güvenmek istediğin için devam ediyorsun hayal kırıklığına uğrayan yine sen oluyorsun
Boş işlerle uğraşma bence bu zamanda kimseye güven olmaz kendini mutlu et kendine bak
Öyle olmuyor işte
Nasılsın oluyor peki
Nasıl
Kalp bu kolay atlatamaz olanları
Yarın başka biriyle oluyor insan elbet atlatacak ve nasip işi bu işler mecburen alışacak
Hayat okuluna tıpış tıpış alışacaklar
Çok zor
İster güzellikle ister zorla alışacak
Alışana kadar çok yorgun olacak ve bir daha kimseye güvenemeyecek
Olsun sabredecek hayat tecrübedir
Strese depresyona girip intihar mı etsin
Tecrübe acıdır
Sen hiç mi sevmedin yaşamadın
Yaşadım ondan biliyorum
Ama unuttun dimi
Sonuç itibariyle
Çok derin bir yara hala..
Kaç yıl konuştun bu kadar derin
1.5 yıl ama çok yaralıyım.
İlişkiniz olmuştur muhtemelen erkek olarak derdi kızla ilişki
Gerçi kızın derdi de bu artık
Sevgi siz değerli kızlarda var bağlanıyor seviyor ama bizim erkeklerde bu yok maalesef
💔🥀🥀
Mesaj atamıyorum
Boşverin
Kalp ne anlama geliyor
Solan gül
İlişki mi oludu diyorsun
Yo kalbimden ruhunu aldı gittu
Takma o kadar
Demek daha iyisine nasipsin
Elimde değil
Düşmüşün halinden düşmüş anlar
Gerek yok bosverin
Boş veremem iyi birisin belli ki
İyi insanlari severim
Evet iyi biriyim doğru
Nerelisin
Güneydoğuluyum
Hm anladım okuyor musun
Tamamen sil hayatından. Seni rahatsız ederse de onu sikayet et gerekli yerlere akillansin