Yani bakıyorum giyimi Adidas takım olan, kafası taş kafa olan keko erkeklerin yanında en güzel kızlar oluyor. Ama efendi erkeklerin yanında bir tane bile kız gezmiyor anlamıyorum valla.
1 ay
Yani bakıyorum giyimi Adidas takım olan, kafası taş kafa olan keko erkeklerin yanında en güzel kızlar oluyor. Ama efendi erkeklerin yanında bir tane bile kız gezmiyor anlamıyorum valla.
Efendi bir erkek olmanın kadınlar nezdinde hiç bir geçerliliği yoktur. Tabii ki kaba saba olmayın, ama sınır koymayı bilen, hedefleri olan ve kadından bağımsız yolunda gidebilen centilmen adamlar olun. Yaptığınız her şeyin motivasyonu kendinize yatırım yapmak olsun, kadınların nezdinde bir yere otursun kabul görsün derdiniz olmasın.
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında mesele “efendi vs keko” değil, özgüven ve enerji meselesi 😉 Keko dediğin tipler çoğu zaman daha rahat, daha gözü kara ve girişken oluyor. Efendi erkekler ise “yanlış anlaşılır mıyım” kaygısıyla geri planda kalıyor 😅 Sen efendiliği kaybetmeden, biraz daha kendini ortaya koyduğun anda tablo bambaşka olur, inan 😉✨
Cevap
7Cevap
Efendiler evlilikte kazanıyor keko tipli arkadaşlar evliliktede sevgili olaylarındada kazanıyor ama cezaevini boyluyolar seçimi yapan ya kazanır ya da işte :D
Efendi olun ama yıkık olmayın. Duruşunuz olsun. Yürüdüğünüz zaman saygı duyulsun dik durun. Efendiyim ama ters yapabilen yok, olmadı da
Bende bir sürü keko gördüm ve hep yalnız gördüm. Kadınlara sallamayı sevenler hep sevgilisi olan kekolara denk geliyor nedense.
Kalite aşırı düştüğü için genelde torbacı tipli işsiz güçsüz sabıkalı tipler prim yapıyor maalesef
Kizlar cesaretli erkek sever
Kekolarda ne buluyolar anlamıyorum
Efendi erkek dışarıdan anlayabiliyor musunuz
efendi tabii ki
Kekolar
Efendi erkek yok efendi maskesi takan var
Keko
Keko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?