Soru basit, cevapları görelim 🙂
Dürüst olalım ama
Dürüst olalım ama
Efendi kibar işinde erkek mi
Keko atarlı erkeklik taslayan bad boy erkek mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Soru içinde soru sorayım o zaman kızlar sizlere eskiden keko atarlı olup sonradan doğru yolu bulup statü kazanıp iyi yerlere gelen efendi saygılı biri mi yoksa keko atarlı erkeklik taslayan mi
Benimki A şıkkı tipinde ve B şıkkındaki tiplere pabuç bırakmayacak biri.
Pabuç bırakmayacak derken nasıl oluyor
Kekoları seçen kızlar biraz da o kekoların kibar işinde gücünde olan erkekleri korkutmasından dolayı seçiyor. Ama a şıkkındaki adam diğerinin karşısında korkak olmazsa kızlar konusunda da ona yenilmez.
Bir insan anlasabilecegi insanla olmak varken neden böyle saçma işlerle uğraşırki boş iş değil mi
Tabi korkma olmaz ama papuç bırakma durumuna gelirsek durduk yere kurulmak olmaz. Karşıdan bi yanlış varsa tepki verilir bu böyledir
Durduk yere kurulmaman lazım zaten
Hahaha ben gereksiz birinin canını yakmam zaten ama sabrım taşarsa kimseyide ayırmam 😉😄
Kızların buna bezner düşünceleri var mı şöyle kız mı yoksa böyle mi falan
Kızlar pek tercih edilme ihtimalini düşünmüyor. Kendisinin en iyi halini ortaya koymaya çalışır ve kafasındaki erkeği elde etmeye uğraşır. Erkekler sürekli kadınları eleştirir mesela yok tipe bakıyorlar yok mesleğe bakıyorlar yok bilmem neye bakıyorlar filan diye. Kadınlar bunu yapmaz. Bir erkeğin güzel bir kadınla olduğunu görünce kız güzel olmasa bakmaz demez. Bunu sorgulamaz yani normal olan budur çünkü.
Haksızda sayılmayız diye düşünüyorum. Bakiyorsunuz çünkü paraya
Kadınlar bunu yapmaz diyerek savunmaya geçmişsin herkes prenses gibi neyse ya sıktir et
Tamam da siz de masraflı kendine bakan kadınları daha çekici buluyorsunuz zaten. Haliyle o kadınlar da evlendiklerinde bakım masraflarını sorun etmeyecek birini arıyorlardır. Buna engel çıkaracak biriyle evlense iki gün sonra o adam onu bakımsız diye beğenmemeye başlar.
Sonra erkek nasıl ki kadında gençlik doğurganlık arıyorsa kadın da kendisinin ve çocuğunun güvenliğini sağlayabilecek kadar durumunu düzeltmiş birini arar ki siz de o duruma gelene kadar evlenmeyi düşünmüyorsunuz zaten. Buna rağmen yine kadınları eleştiriyorsunuz paraya bakıyorlar diye. Aslında kızdığınız şey kadınların paraya bakması değil sizin henüz yeterli para kazanamıyor olmanız. Haksızsam haksızsın de.
Burada anlattığım şey lüks bir hayat vermeniz değil bak. Zaten o kadar yüksek standartları olan adamların çocuk aile derdi filan olmaz paradan güçlerini alıyorlar onlar zaten. Onlarla takılan kadınlar da çocuk aile güvenliği için değil kendi gold digger misyonları için onları seçiyor. Ben orta halli olup çocuğunu karısını kimseye muhtaç etmeyecek bir seviyede olmandan bahsediyorum.
Masraflıdan kasıt boyaya falan sürekli para harcayan biriyse haklısın zaten öyle biri değil
Doğru ne yalan söylim zengin olsam okulu bitirdikten sonra hemen evlenmek isterim böyle olmadığı için bi kac yil daha bekliyorsun. Ya şöyle aslında bazıları var ne yaparsan yap beğendiremiyorsun ama sabırlı anlayışlı biri olsa zor zamanında da yanında durur.
Ben anlıyorum şu konuda kadın mutlu olmak ister refah seviyesinin iyi olmasını ister hayatına alacağı insanın ama önceliği bu olmamalı bence. Değerleri önde olmalı veya karakteri önem vermeli. Tabi Bu benim fikrim. Ayrıca herkes böyle değil bazı insanlar aşırı maddiyatçı.
Ben seni anladim ne demek istediğini gerçekten doğru kıza benziyorsun. Yüksek beklenti değil Orta durumlu olsun sorumluluk sahibi biri olsun diyorsunuz saygı duyuyorum
Keko sevenler için diyorum heyecan uyandıriyor belki onlara ama ilerde fikirleri değişse bile kandırabilecegi biri yoksa yine ayni tiple evleniyorlar genelde bence. Ben böyle düşünüyorum : Hayatımıza aldığımız her yanlış insan doğru kişiden uzaklaştırır
Ya zaten insanlık tarihi boyunca doğal seçilim hep olmuştur. Aç gözlü ve kötü karakterli insanlar hiçbir zaman hayatta da kalmadılar nesillerini de devam ettiremediler. Kekoları seven kızların kendileri de onlardan çok farklı değil zaten. Senin gibi erkeklerin yani iyi niyetli olan adamların düştüğü en büyük hata kadınların hepsini melek sanmanız. Hayır hepsi melek değil bazıları çok kötüler ve sizi haketmiyorlar zaten. Onlar kötülere layıklar o yüzden kötülüklere çekilmelerine de üzülmemelisin.
Dışarda bazen bakıyorum görüyorum o tipleri yanındaki kızlara onlarda duyguları akılları kaybolmuş gibi anlıyorsun onların kötü olduğunu ama bazende Dışardan iyi görünen bir kızı o tiplerle görmek denk gelince şaşırıyorum. Ya belki o kız iyi değil ya yanındaki iyi bilmiyorum. Aslında bunu dusunmek biraz üzücü :)
Bir kız olarak bunları söylemen senin dürüstlüğünü yansıtıyor gerçekten. İyi ki bu soruyu sormuşum send cevap vermişsin sjjaj
Düşüncelerin bana uygun geldi ve hoşuma gitti açıkçası. Eğer senin içinde uygunsa tanımak isterim seni 🙂
Teşekkürler ama kalbimde biri var zaten. İnşaallah sana senin gibi biri nasip olur çok mutlu olursunuz.
Teşekkür ederim 🙏 Seninde hayatın en güzel şekilde devam etmesini dilerim 😊
Teşekkürler
Keko diyen kızlar umarım kızları kötülemek için kız hesabı açmış harun abilerdir
Hiç sanmıyorum. 5 kişi yapmış ama sonuçta 3 kişi kız
efendi erkek mi kaldı la
Hee kalmadığı için keko istiyorsun yani. Olsa kibar erkek derdin öyle mi hahaha
kıskanma ötede ağla ezik
efendi erkek yok sinsidir o hepiniz aynısınız
Hahahah mala bak ya 😂 bana ezik diyor erkekleri karalayan sen. Neyini kıskanayım kaşar peynir😅 efendi erkek işine gelmediği için yoktur ama bulsanda seni kabul etmez ya peynir olduğun için o yüzden sen bu yoldan devsm go go doğru yoldasın 🤣
🤫
üzülme senide seven çıkar😉
Hahaha beni senin gibi düşünen biri sevse ne yapayım kullanip basarim. Senin gibilerde sevilmez pek seni seven anca 250gr icin biraz anladin sen 😉😄
sözlere bak sözlere bide efendiyim diyor yanılmadım hemen karakterini belli ettin size köpk çekince gerçek karakteriniz ha böyle ortaya çıkıyor sen kendini efendi san🙂
sinsi karaktersiz
Efendi olmasak daha iyi zaten baksana ankete karaktersiz olanlar tercih ediliyormuş 😅 o yüzden efendi değilsek + galiba sjjsjs
işine gelir derdin ne yaa
Ne yani sen böyle muamele cekicen biz efendi mi kalalım hm?
ilgilenmiyorum senin ne olduğunla ne yapalım madalya mı takalım hala hala
İlgilen mi dedim ama ankete göre iyi bir şey bu şimdi yalsn mi hahaha
efendi erkek yokk
tek seçenekten gittikk mecbur
Sende mi ankette keko demiştin
Ya yok yok diyorsun ney peki sana göre tanımıda ne yokmuş
kekoda istememm
üfff uzatma laaa
Okey sana hayatta başarılar ne istediğini bilmeyen kız 😄😉
saol😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Herkesin tercihleri farklı olabilir tabi ama bence efendi ve kibar erkek her zaman daha çekici. 😍 Neden mi? Çünkü saygı, anlayış ve sevgi dolu bir ilişki için sağlam bir zemin oluşturur. Ayrıca işinde gücünde olan biri, hem kendini geliştirmiş hem de sana daha fazla değer verebilir. 🙌 "Keko" tarzı dediğimiz bad boy imajı ise kısa vadede heyecanlı gelebilir ama uzun vadede problem çıkarabilir. Unutma, kalp sese kulak vermeye değer! 💖 Peki senin tercihin ne?