1 ay

Kadir Mısıroğlu’na nasıl hâlâ üstat deniyor, Yunan işkenceleri ve hilafet sözleri ortadayken?

Arkadaşlar yaşım 45 ve rahmetli Mısıroğlu'na inanan ve onu savunan kitle var, mesela keşke Yunan galip gelseydi sözü, onu sevmeyenler işte keşke Yunan galip gelseydi dedi bu adam diyorlar, savunanlar da işte sözlerini tam dinlemediniz diyor peki ne demişti tamamında, keşke Yunan galip gelseydi benim hilafetime, yazıma dokunmazdı. Bu söyledikleri bir varsayım. Peki Mısıroğlu'nun keşke kalsaydı dediği Yunan neler yapmış atalarımıza hiç bunu söyleyen oldu mu, sen öyle diyorsun da Yunan atalarımıza her türlü eziyeti, zulmü, vahşiliği, işkenceyi yapmış daha ne kalmış ki yapacağı niye demiyor, yani Yunan'ın yaptığı bunca vahşeti, zulmü, işkenceyi görmezden geliyor, Atatürk'ün hilafeti kaldırmasını, harf devrimini sorun ediyor, ama senin atanın çektiği işkenceyi görmüyor, ve aynı adam bana Amerika hilafeti versin de benim bütün hazinemi kullansın diyor onlarla iş birliği yaptım demekten bile çekinmiyor, yani ben 2. Lawrance'yim diyor resmen. Lawrance kitabında Türklerin en hassas oldukları konu din onlara din hakkında ne dersen inanırlar diyor, işte malum zat Mısıroğlu da hilafet o bu deyip insanları dini duygularından sömürüyor ama arka plandaki emeli ecnebilere teslim etmek bu benim iddiam değil bilakis kendi sözleri bana hilafeti ABD getirsin de varsın o yönetsin beni diyor.
Kadir Mısıroğlu’na nasıl hâlâ üstat deniyor, Yunan işkenceleri ve hilafet sözleri ortadayken?