Mısıroğlu, "Harplerde yara bere olmuş, ölmüş bir askerin Müslüman ölüsü mü, gayrimüslim ölüsü mü olduğunu nasıl bilirlerdi bilir misiniz? Bomba atılmış, kıyafeti de parçalanmış mesela, parça parça olmuş. Yüzükoyun düşmüşse kafirdir. Arka üstü düşmüşse Müslüman ölüsüdür. Alıp götürürler. Niye? Müslüman son nefesini verirken sonsuzluğa teveccüh eder."
Cevabın nedir?
Her zaman dini kullanan birileri vardır. Çünkü kolaydır dini kullanmak, insanlara bu günah bu kötü dersin cehennemden yanacaksın dersin korkarlar hiç düşünme gereği hissetmezler.
Bir insanın ölürken nasıl düştüğü pek çok şeyle alakalıdır, bunlardan birisi kurşunun yönü merminin türü o anda vurulan kişinin konumu... Tabi bunlar hep fizik ve matematik içeriyor. O da kör kütük din sömürülerine inanan insanların algılayacağı bir şey değil... Düşünme kapasitesi olmadığı için başkalarının düşüncelerini değerlendirmeden kabul etmek kolay geliyor...
İnsanlar uzayı araştırıyor, atom altı parçacıklara iniyor. Bizim derdimiz hep bu tarz saçma söylemler. Biri çıkar dünya aslında düz der, biri çıkar çocuklarla evlenebilirsiniz der, biri çıkar yok ölen asker şöyle düşerse şehit böyle düşerse değil der.
Bir yerde küçük insanların gölgeleri büyük ise orada güneş batıyor demektir...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir insanın dinsiz olduğunu nasıl anlarız? Bkz. Allaha'a şirk koşuyor kendine göre kurallar kanunlar koyuyorsa.. Bu embesile inanan bir grup beyinsiz de ayrı bir mesele tabi ki beynin var kullan kardeşim nereye çekersen oraya gidenler..
10 Yorumla
+1 yılBu adam iyi bir şey söylesede önyargınız sebebiyle yine hakaret edecektiniz. Sebebi Mustafa Kemal hakkında ki görüşleridir. Burada kastettiği yüzüstü ölen asker Türkmü düşman mı belli olmayan askerdir. Sırt üstü uyumak bile Allahın sevmediği bir yatıştır. Müslüman Türk askeri düşmandan kaçmaz. Düşmandan kaçan büyük günah işlemiştir kaçarak ölende günahkardır. Allah kafirle müminin yüzünü bile ölüm anında ayırıyor belli ediyor. Abdullah ibni Mesud r. a içkili iken ölen kişi mezarda yüzü kıbleden çevrilir buyuruyor. İnsan ölüm anında dili ile bedeni ile bir işaret verir.
62 Yorumla
u +1 yılÇarşı izninde sivilken sırtından vurulan askerlerimiz oldu, bombanın üzerine yatarak diğer arkadaşlarını kurtaran şehitlerimiz oldu bu şehitlere kafir deme cüretini göstermek hiç bir kitapta hadisde olmayan şeyler söylemnin en ufak bir mantığı açıklaması yoktur
Kaldı ki kurşun yediğinde dur sırt üstü yatayım diye bişey diyemezsin.
Düşüncelerinizin bir mantığı yok malesef- +1 yıl
Adamin delinin tekidir, iyi söyledigi birseyde yok...
- Gündem konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılBu şerefsiz, haysiyetsiz, onursuz, gurursuz, cehaletten beslenen, hakiki vatan haini ve şeriatçı tarih zımbırtısı ne anlar şehadetten?
Bu değil midir, keşke Yunan galip gelseydi diye söylenen!
Geberip gitse ülke bir nebze olsun temizlenecektir.41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
32Cevap
Böyle bir hadis duymadım
Şimdiye kadar hiç bir kaynakta işitmedim13 Yorumla- +1 yıl
Kadir mısıroğlu deniz derya bir adamdır aslında. Bu tarz acıklamayı neden yaptı bilmyrm.. genelde atayürkçü kesim tarafından sivri çıkışları olduğu için sevilmez cesaretli iddialı ispatlarıda var. atatürkü koruma kanunu olmasa bir çok belgeyi ifşa edeceğinide çok yerde söler. ne tür belgeleri var bilemem. eski türkçe çok kullanır. cok detaya girer. tabi olayın basını sonunu az ucundan bilmeyen pek anlamaz.
Osmanlı döneminde idam edildikten sonra kafirlerin yüzüstü müslümanların ise sırt üstü yatırılıp bekletildiğini bir çok kaynakta okumuştum. müslüman zannedip kafir olarak ölen bir kişinin bile kıble yönü değiştirildiğinide biliyoruz. Kişinin savaşta ölüm anında değil ama öldükten sonra allah tarafından sırt üstümü yüz üstümü değiştiriliyor diye mı anlatmak istedi onuda bilmyrm. Keşke anlaşılır anlatsaydı diyorum. vel hasıl bu dönemde yanlış bir açıklama olmuş. gencecik kardeşlerimiz şehit olup baba ocaklarına gidiyor. ateş düştüğü yeri yakıyor. rabbim ailelerine sabır versin. cok zor
Şu şehitlerin olduguzamanda tek tek giden askerlerimiz için icimin burkuluyor.. Bunun üstune şu denilen şeye tefsir edemiyorum 😳
23 Yorumla- +1 yıl
Bunlar uçmuş ne dediğini bilmiyor
- +1 yıl
@IAmarPresterAen evet aynen nasil bu kadar rahat konusabiliyorlar anlamiyorum 🤷♀️
- +1 yıl
İkonlarını görmedim ama çiçeğe benziyor :D
+1 yılKeske Yunanlar kazansaydi deyip, kendisinin hangi tarafta oldugunu acikca belli eden birisi zaten.
Delinin tekidir, deli oldugu icinde cok sacmalar, onu dinleyenler arkasindan sonra "Yok hoca sunu demek istedi, aslinda bunu demek istemis" gibi sözler ile sonra adamin dediklerini düzeltme cabalarina girmek zorunda kaliyorlar.20 YorumlaGündem konusunda 424 cevap paylaştı. Bu deli askerliğini yapmış mı onu araştırmak lazım önce.
21 YorumlaGündem konusunda 2,9b cevap paylaştı. Anasını yüzü koyun yatırıp arkadan düzmüşler onun için deyyus köpek bu saöma şeyleri söylüyor.
40 YorumlaBu herifi kim ciddiye alıyorsa hastaneye görünsün acil. Örümcek beyinli herif.
20 Yorumla
+1 yılBu adamın inandığı Allahla bizim inandığımız Allah aynı değil, o kadar söylüyorum :D
10 Yorumla
+1 yılkuyuya attığı tasi cikarmaya değmez bırakın kalsın.
10 YorumlaAptalın önde gideni, malum kesimin dahisinden başka ne beklenirdi.
10 YorumlaHayır şimdi bu adamın resmen din’i kötülediğini İslami kötü göstermeye çalışan bir şarlatan olduğunu az çok biliyorum.
İslamı kendince yorumlayanların sonunu çok merak ediyorum.10 Yorumla
+1 yılSeni de yuzu koyun yatirip zksinler hemi😡😡 vatani icim canini veren insan evladinin kiyafetine mi taktın kafayi pis munafik
40 Yorumla
+1 yılRuh ve Sinir hatalıkları hastanesinden deli raporu olan birisine bu kadar prim yaptırıp küfür ettirmek de ayrı bir delilik. Yahu adam deli deli.3 kişinin yaptığına kızılmaz. Delinin çocuğun hayvanın. Bu kadar önemserseniz o da estirir havayiyi
00 YorumlaZemzemi fazla kaçırmış
10 YorumlaDeli la bu deli deli.. Hem ruh hastası hem vatan haini. Yunan kazansaydı diyen, her fırsatta Atatürk'e laf çarpıtan manyağın müritleri de vardır muhakkak, yazık onlara
00 YorumlaBu o. c tarihçi bile değil zamanın da TC vatandaşlığından kovulmuş yalvardı yakar geri aldırmış kendisini pislik herif
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam "harplerde eskiden.. bilirlermiş diyor, yani kendi söylemiyor. Ayrıca bu videonun öncesi ve sonrası var ama sırf adamı karalamak için kesilmiş kırpılmış videosu paylaşılıyor.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ateşkız06 biz ne zulümler gördük alışığız :)
Cevap sahibi+1 yıl@Ateşkız06 okul kapıları önünde az darp edilmedik, ikna odalarında saatlerce psikolojik şiddete maruz kaldık, üni sınavında puanlarımız düşürüldü, kamu alanında ve lüks mekanlarda çalışmamıza izin verilmedi ve dahada acısı buna ses çıkarmayan aydınlarımız çağdaşlarımız demokratlarımız feministlerimiz vardı.
Cevap sahibi+1 yıl@Ateşkız06 öldürmeyen acının insanı güçlendurdiğini sayelerinde öğrendik.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKisi kim olursa olsun olurken gidecegi yeri gorur. Musluman biri olurken duydugu aci igne batmasindan fazla olmaz. O yuzden filmlerdeki gibi gozu acik filanda gitmez. Sehadet getrdigi icin huzurlu gider. Cunku guzel bisey ya da yer goren biri guzel bakacaktir. Aksine cehenneme giden biri ise dehsete duser hayir filan der olurken cunku gidecegi atesi gorur. Eziyet ceker ama kurtulamaz. Kadir misiroglu bunu demek istemis.
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilen bilmiyen herkes yorum yazmis mk. Millet hoca kesildi
u +1 yılBir saniyeden kısa bir sürede kurşun yediğinizde nasıl düşeceğinizi belirleyemezsiniz. Kaldı ki sivilken sırtından vurulup şehit olan askerlerimiz var bombanın üzerine atlayıp diğer arkadaşlarını kurtaran askerlerimiz var mayınla şehit olanlarımız var bu şehitlerimize yüz üstü düştüler kafirler diyemez kimse.
ALLAH'a inanan bir kişi bu tür yargıya varamaz varırsa da kendi imanı tehlikeye girer
Cevap sahibi+1 yılSirtindan vurulmkla alakali bir cumle var mı yorumumda?
Cevap sahibi+1 yılDusemezde biseyin cennetlik olmak icin sadece allah rizasi olmasi lazim. Yoksa yatakta olende askerde oldnde sehit olir. Ama sirf para icin olursa onu bilemeyiz. Sirt ustu falan filan sacma boyle bir hadiste duymadim gormedim. Ama sacma geldi bnada. He varsa bir delili onu bilmiyrm arastrmak lazim.
Cevap sahibi+1 yılZekeriya beyaz, yasar nuri, adnan oktar vb gbi sahsiyetler hizbullah taliban isid feto gbi orgutler saf kandirilmaya yanlis anlasilmaya musait insanlar icin kuruldu. Hepsinin amaci yozlastrmak. Bide sempati ile yaklasanlarada gaz verip sogutmak hepsinin amaci. Ama akilli insanlar dgru ve mantiki olarak arastriyor zaten :) suna bak benim yorumumu bile dgru anlamadan eksi vermis 3 kisi. Bu tipler icin firsat sunuyir bu insanlar
+1 yılKeşke yunan galip gelseydi de kurtuluş savaşını kazanmasaydık diyen bir adamın her sözü ihanettir!
00 YorumlaDeli raporu olan birini ciddiye almak bile gereksiz.
00 YorumlaÇok saçma bence. Sırtından bıçaklanarak öldürülmüşse ne olacak?
İlginç bir strateji...00 Yorumla
+1 yılÜslubumu bozmadan yorum yapmak zor olacak. Buna cahil deyip susayım
00 Yorumla
+1 yılRaporlu bir şizofren kendisi. Mal ayrıca ona inanan da ayrı mal
00 Yorumla
+1 yılKendi heva ve hevesine ve cahilliğine dayanarak yapmıştır.
00 YorumlaÇok saçma mermiyi ne taraftan yer ise zittina düşer anlamsız birşey dediği
00 Yorumla
+1 yılBu deliyi kaileye alan bir sürü amip insan var. Üzücü.
10 Yorumla
+1 yılKaçarken arkadan vurulmuş manasına getirmiş ama bu adam deli
00 Yorumla
+1 yılŞehide bile kafir diyor iblis
20 Yorumla
+1 yılYa ne alakası var düşüp şaşmayla. Adamlar bir yanından element uyduruyor resmen
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUçuşa geçmişler kim ne dediğini bilmiyor
10 Yorumla Bu konuşmanın bir eksiği var sanki hiç bir hoca bunu diyecek akıl taşımaz..
Devamı ya da başlangıcında ne diyor acaba?219 Yorumla- +1 yıl
Hoca?
- +1 yıl
@Sanalprens25 cevap yok 👎
- +1 yıl
E verdin cevabı
- +1 yıl
@Sanalprens25 offff
- +1 yıl
Adam boş konuşmuş nokta
Ne içip çıkmış acaba konuşmaya.
11 Yorumla- +1 yıl
bu adam şeriatçı ayrıca cumhuriyet ve Atatürk düşmanı
+1 yılBu nasıl bir kafadır, nasıl bir düşüncedir. Ne alakası var, mantıktan eser yok. Ulan savaş bu, bomba düşer adam paramparça olur, arkası önü mü var. bir bitmediniz be, ne olur bitin artık...
00 Yorumla
+1 yılFikri olmayanın zikri olmazmış. Adamın bir biildiği varmış demek ki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adamı öldürmemek için kendimi zor tutuyorum.
Bok dolu beynine vidanjör gibi boşalasım var00 Yorumlabu manyağı kaale alan var mı la
10 Yorumla
+1 yılBu adam tam bir şarlatan.
30 Yorumla
+1 yılBunları hala dinleyenler varsa yazık ya
10 YorumlaBunlar bu ülkeden ekmek yiyor kan dondurucu
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu adamı ciddiye alan yoktur eminim.
10 Yorumla
+1 yılBluetoothundan bidat uydurmuştur.
00 Yorumla
+1 yılKadir Mısıroğlu susam.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabası keşke dışarı istifra-i cenin eyleseymiş
00 Yorumla Bunların cahillikten ağızlarının suları akıyor yav
00 Yorumla
+1 yılSinir oldum ya ne bicim insan bunlar
00 Yorumla
+1 yılmanyak ya nasıl bır kafadır bu anlamıyorum
10 Yorumlaannesine dayanarak soylemiştir.
00 Yorumla
+1 yılgluteus maksimus'una dayanarak sallamış olabilir
00 YorumlaKendisi ne kadar musluman tartisilir
00 Yorumla
+1 yılHerkes bişey söylüyor
00 Yorumla
+1 yılbeynine dayanmadığı kesin.
00 YorumlaBunlar kafadan kırık
20 YorumlaAffedersiniz ama götünden uyduruyor.
00 Yorumla
+1 yılNe dediğini bilmeyen serefsizin teki
00 YorumlaOturma organına
00 YorumlaBeyni sulanmis
00 Yorumla- Gündem konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılKşbeynine dayanarak
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı