Gündem konusunda 475 cevap paylaştı. oncelikle kemalistler Turk olmadigi gibi Ataturkle alakalari yoktur Ataturku de hic sevmezler.. ama Ataturku mevcut Turkiyedeki ekonomik bolumusunda monopol ve trost olmak ve kamu iktisadi tesebbuslerde ve burokraside hakim olmak icin kullanan 1924 mubadelesinde kendini Turk gibi gosteren rum dönmeleridir... senin ustad dedigin adama gelirsek zirvalamis Ataturk doneminde zulum falan olmadi Turk cocuklarini kutlu onderinden sogutmak icin bu kemalist donmelerin gonderdigi din adami kisvesindeki capulcularin propaganlaridir... mustafa kemal Ataturk ne din dusmanidir ne de dindar bir insandir zaten meclis konusmalarinda ve meclis konusmalarinin kitaplasmis hali olan nutuk kitabinda din hakkindaki gorusleri bellidir... Ataturkten ne dindar bir profil cikar ama bu kemalist donmelerin propaganlari gibi din dusmani propaganda cikar.. Ataturkten sonra burokrasiyi ele gecirmis olanlarin yaptiklariyla Ataturk gibi mudafa-i hukuk cemiyetini kurmus bir milleti yeniden toparlamis son ilteris unvani olan Turk lideridir... onun aziz hatiralari ve gosteridigi muasir medeniyet seviyesindeki hedeflerine gitmek her Turk cocugunun gorevi ve odevidir...
16 Yorumla
Soran+1 yılO'ndan Türklük yokmuydu? Bu kadar şanlı bir millet O kurtarana kadar gürgen kovuğunda mıydı? Benim gözümde ise ''En BüyükTürk'' Allah (c. c) Resulü'nun (s. a. v) müjdesine mazhar olan Fatih Sultan Mehmet Han'dır. Gideceğimiz yol O'nun örnek aldığı Hz. Peygamber Efendimiz'inn (s. a. v) yoludur.
Soran+1 yılMeclis konuşmaları ve ''Vatandaş İçin Medeni Bilgiler'' kitabında yazdıklarını hatırlatmak isterim. Arap uşağının yaveleri, ayetler için safsata, vs. daha niceleri.
- +1 yıl
Turk tarihi zaten Ataturkle basladi diyen yok... diledigin yoldan gidebilirsin laik devlet geregi bu temel hak ve ozgurlugundur ama Ataturk yeniden Turk milletini toplamis istanbuldan, bati anadoluya, dogu anadoluya, guneydogu anadoluya kadar isgal edilmis topraklari yeniden Turk yurdu haline getirmis bir liderdir.. Ataturk Turk tarihinin onemli bir lideridir.. Ataturkle yok olmakta olan bir millet yeniden kendi devletini ve cumhuriyetini ilan etmistir...
Soran+1 yılBen de diyorum ki, bir milletin var oluşunu bir insana bağlamak o millete hakaret etmektir. Urfa'nın , Maraş, Antep'in, Doğu anadolu ve Akdeniz Bölgesi'nin kurtulmasında O'nun payı oldu mu?
- +1 yıl
oldu tabi ki orada catisan antepliler, maraslilar, urfalilar nereden buldu silahi muhimmati? gokten mi yagdi? mudafa-i hukuk cemiyeti olarak topyekun mucadele edildi.. bugun bile ukraynaya silah sevkiyati yapiliyor yetmiyor abd ve avrupa gonderdigi halde.. cok yanlis dusunuyorsun.. Ataturk Turk milletinin yeniden tek bir bayrak altinda altinda tek bir ideal altinda toplanmasini saglayan kisidir.. kilit rolu vardir.. ayriyette baskamutandir ve oyle anayasayla bu unvani almadi sakarya meydan muharebesinde kazandi...
Soran+1 yılBatı Cephesi dışında Mustafa Kemal'in hiç bir rolü olmadı. Doğu Anadolu'yu Kazım Karabekir dağıtması emredilip de kendi insiyatifiyle dağıtmadığı ordusuyla kurtardı. Diğer bölgeler de düzenli ordu kurulmaksızın Kuva-i Milliye adı verdikleri gönüllü milis kuvvetlerle hem de Batı Cephesinden çok kısa sürede kurtarıldı. Batı Cephesi de bu düzensiz milis kuvvetleriyle kısa sürede kurtarılabilirdi. Düzenli ordunun aldığı yenilgiler ve ricat kararları yunanın İç Anadolu'ya girmesini ve yangının daha çok büyümesine neden oldu. 3,5 buçuk yıl sürdüğü için de cephe kumandanı KURTARICI ilan ediliyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılataturk karsiti soylemde bulunanlar hep taşlanmistir bu ulkede, en cokta sözde dusunce ozgurlugunu savunanlar taşlar ve laflarini carpitir
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen gerçeklerin haykırılması onllar için hep hakaret anlamına gelmiştir.
+1 yılBen de Merhum'un iman ehli bir insan olduğuna inanıyorum. Söylemişse mutlaka akla, mantığa uygun izahı vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
@demetcankatar fake hesap açıp kendi soruna yorum yapmak da çok ezikçe yaaa sdkfjasdkfjsdklfg
- +1 yıl
Üstad'ın videolarını çok seyrediyorum. İki tane de elimde kitabı var. Kurduğu her cümleyi belgelendiren nadir araştırmacı yazarlardan ve fikir adamlarından biridir. Bu sözü gereğinden fazla çarpıtılmış. kemalizmi benimsemiyorum, yunanın idaresini mi kabul edeceğim diye de eklemiş ardından. Kaldı ki kendisine yunan sevici diye diyenler daha doğmadan ''Yunan Mezalimi'' isimli kitabı basılmış, insanlarımız o eser sayesinde yunanın neler yaptıklarını öğrendi. inönü de venizelosun koluna eşi Mevhibe Hanım'ı takmıştı, ecevitin de türk-yunan şiirini de unutmayın. şimdi kimler yunan sevici oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıçayım mezarına… Şerefsizin biriydi. Yapılanları beğenmemek yerine Osmanlı’nın yıkılışında rol alan dedesine laf söylesin. Selanik Osmanlı toprağı olduğunu bile bile Atatürk e Selanik * diyen orrspu çocuğunun biridir Deli Kadir
09 Yorumla
Soran+1 yılben önyargısız olarak yorum yazın diyorum. küfretmeyin.
Cevap sahibi+1 yılNiye? Ehli sünnet olarak benimde konuşmaya hakkım yok mu?
Soran+1 yılEhl-i sünnet olarak o dönemde yapılanları tasvip mi ediyorsun yani?
Cevap sahibi+1 yılO zaman müslüman görünümlü ajan kafirler çoktu. Tıpkı deli Kadir gibi. Bugün nasıl asrın İslami lideri denilen Fetullah kavatı hain çıkabiliyorsa o zamanda hain ve kafir çoktu. Yapılması gerekenler yapılmıştır. Peki sen ehli sünnet biri olarak günümüzde Diyanet işleri başkanının Faiz hakkındaki açıklamalarına helal haram açıklamalarına yapılan israflara karşı gelmeyip üstüne kendide israfa ortak olmasına son olarak zamların takdiri ilahi olduğunu söylemesini tasvip ediyormusun?
Soran+1 yılMeclis konuşmaları ve ''Vatandaş İçin Medeni Bilgiler'' kitabında yazdıklarını hatırlatmak isterim. Arap uşağının yaveleri, ayetler için safsata, vs. daha niceleri. Buna ne buyurursun? Koyu Atatürkçü aziz nesin Gerçek Müslüman Atatürk’ü sevemez , seven yalancıdır! Müslümanların Atatürk'ü sevmemelerinin normal olduğunu belirterek, "Atatürk Müslümanlar açısından sevilecek bir şey yapmadı. Türkiye'de yaşayan ve Atatürk'ü sevdiğini söyleyen Müslümanlar yalancıdır. Ben Atatürk'e hayranım ama bu tapıyorum anlamına gelmez.'' demiştir.
- +1 yıl
Sen nasıl Kadir MISIROĞLU gibi saygı duyduğumuz Hoca'^ya küfredersin? Ağzını topla
Cevap sahibi+1 yıl@demetcankatar onunda seninde
Cevap sahibi+1 yıl@demetcankatar sen saygı duymaya devam et gavur dölüne
- +1 yıl
Gavur dölü kim oluyor? Saygı duyduğun puta dokunduğu için mi öyle oluyor? Aziz nesin ateist ve kemalist olduğu halde ''Gerçek müslüman Atatürk'ü sevmez. Çünkü Müslümanlar'ın hayrına bir şey yapmamıştır. Atatürk' sevdiğini söyleyen Müslüman ya ahmaktır ya da sahtekardır'' demiş. Sen şimdi sahtekar mı ahmak mı oluyorsun?
Dinimizden kopardığı ve yozlaşmanın içine sürüklediği kesin çok doğru demiş
00 Yorumla
+1 yılmerhum üstad? o mu
21 Yorumla
Soran+1 yılzoruna mı gitti?
+1 yılÜstad mi bildiğin şarlatan fesli
055 Yorumla
Soran+1 yılİşine gelmiyor değil mi anlattıkları? Merhum senin ömründe okumayacağın kadar kitap yazmış hem de vesikalarla kanıtladığı.
- +1 yıl
Bı kanii maniti yok hayatı yalan dolan sallama öldü de kurtulduk... Sen kaç tane kitap okudun acaba hayatın boyunca?
Soran+1 yılNah yok kanıtı. Senin taptığın puta dokunduruyor değil mi? Ölünce hesabı Allah'a (c. c) vereceğiz, ölümlü bir kuluna değil. Şefaati de Resulü'nden (s. a. v) dan isteyeceğiz. Öldükten sonra 5618 sayılı geçerli olmayacak.
- +1 yıl
Olum fesli hepiniz ölünde şu bilgi kirliliği kalksın ortadan yaaa.. İstanbul işgal altındayken sizin müslümanlar ne yapıyordu acaba put diyor bide yavş. ak. memleketin içinden geçmişler adam gelip senin memleketinde senin silahını toplamış. Put dediğin adamdan başka başkaldıran yok.
Soran+1 yılSizin müslümanlar dediğinden anlaşıyor zaten, putperest olduğun. Urfa'yı, Maraş'ı, Antep'i, Doğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesini de mi o kurtardı? Bir milletin kurtuluşunu ve bağımsızlığını bir kişiye mal etmek o millete hakarettir.
- +1 yıl
Müslüman olmak zorunda değilim ki bence sende müslüman değilsin münafık tanimina uyuyorsun. Bak bakayım Sevr haritasina o bahsettigin şehirler nerede. Senin mantığına göre İstanbul'u Fatih Sultan Mehmet fethetti demekte yeniçerilere hakarettir.
Soran+1 yılUlan kazma, Fatih Sultan Mehmet ve ordusu Allah Resulu (s. a. v) tarafından müjdelenmiş bir kumandan ve ordudur. Biz Fatih ve ordusunu zaten birbirinden ayırmıyoruz.
Soran+1 yılHem de Sevr kabul edilip de uygulanmış bir antlaşma değildir; teklif aşamasında kalmıştır.
Soran+1 yılben sana putperest hükmünü rahatlıkla verdim. sen bana münafık hükmünü neye karşı veriyorsun?
- +1 yıl
Sevr teklif aşamasında kalmış demek😂 seninle konuşanda suç hem münafık hem cahilsin işte sana diyecek tek kelime kalmadı an itibariyle
Soran+1 yılmünafık deme lan putperest. neyime göre hükmü verme hakkını buluyorsun, sen okulda öğrendiklerinle bana cahil yaftası vuramazsın
www.hurriyet.com.tr/hic-endiselenmeyin-sevri-biz-zaten-onaylamamistik-168498- +1 yıl
Vuruyorum işte cahilsin. Bir de cahilin en karanlıkta olanı bilmediği halde biliyormuş gibi üstüne bir de münafık oldu mu tadından yenmez. Sevr teklifti diyen adamla tarih değil havadan sudan bile konuşmam. Böyle giderse munafikliktan musriklige terfii edeceksin haberin olsun 😉
Soran+1 yılhadi ordan lan resmi tarihin yalanlarıyla büyümüş putperest, kemalist kafa. sen inanmadığını açık açık belirttin. puta tapmıyorum diye mi beni münafık, müşrik yapıyorsun?
- +1 yıl
Takvim yaprağı bile okumamış adam bana kitaptan bahsediyor sonrada hürriyetin haberini kaynak-delil diye gösteriyor üzerine cahil diyince küplere biniyor. Pardon munafikligina dem vurmamisim bu yorumumda
Soran+1 yılsenin okulda öğrendiklerin mi gerçek tarih? kardeşim
Soran+1 yılAdamlar belgeli konuşuyorlar, senin gibi ingilizlerin dayattığı tarih bilgisiyle konuşmuyorlar.
Soran+1 yılsen ders kitapları dışında ne okumuşsun lan dingil? Ölünce putuna vermeyeceksin hesabı.
Soran+1 yılBanamünafık, müşrik diyen kendisi müslaman değil değil zaten. Ben ise Ehl-i iman şahsiyetleri referans alıyorum.
- +1 yıl
Benim okuduklarımi okumayı birak sadece sayfalarını çevirmeye kalksan yaşlanirsin. Öyle milliyet hürriyet gazetelerden de değil yani 😉
Soran+1 yılhangi kitapları okudun lan, yazarları kimler?
- +1 yıl
İskilipli Atıf, cüppeli Ahmet, fettullah gulen, Zekeriya Beyaz çok severek okudum bu karı sende seversin dimi hepiniz munafiksiniz çünkü 😂😂😂
Soran+1 yılfethullah gülen ve zekeriya beyazı ehl-i iman olan kimse hocadan saymaz. Cübbeli'nin heykeller hakkında söylediği sözler dışında benim bildiğim yanlış yok. İskilipli Atıf Hoca da inkilap adı altında kemalist zulme uğramış Muhterem Hocamızdı. Allah rahmet eylesin.
Soran+1 yılSen misin lan gerçek mümin olan, putperest. Senin taptığın putun İSLAM'a ve Müslümanlar'a verdiği zararı kimse vermemiştir. Bundan sonra da vermeyecektir. 1300 yıllık Hilafet Makamı'nın kaldrılması zaten başlı başına bir zulümdür. İSLAM ve ALLAH RESULÜ (c. c) hakkında söylediği sözler de bellidir. Üstad ve diğer tarihçiler bunları dile getirdiler diye düşman kesiliyorsunuz.
Soran+1 yılMeclis konuşmaları ve ''Vatandaş İçin Medeni Bilgiler'' kitabında yazdıklarını hatırlatmak isterim. Arap uşağının yaveleri, ayetler için safsata, vs. daha niceleri.
Soran+1 yılŞimdi senin putuna senin duyduğun muhabbeti duymadığım için ben mi münafık oluyorum?
Soran+1 yılSenin gözünde Müslümanım diyen, senin putuna tapmayan herkes münafık mı oluyor. Sen tüm Müslümanlar'ı aynı hocaları savunuyor diye mi düüşünüyorsun. Saydığın Hocaları herkes sevmiyor, saymıyor bir defa. Ulan zeekriya beyaz ile yaşar nuri öztürkü sevenler zaten sol görüşlü dinle imanla alakası olmayan kişiler. Üstad Kadir Mısıroğlu 90lı yıllarda anlamıştı f. gülenin ne mal olduğunu. cüppeliyle de demin dediğim meselede dolayı arası açıldı. sen ne ile tüm İslamcıları münafıklık ile itham ediyorsun?
- +1 yıl
Sen misin şarlatan fesli diyen? Sen ne b. ksun?
- +1 yıl
@demetcankatar bokun bile bu memlekete sizden çok faydası var toprağa düşüyor vitamin oluyor mineral oluyor. Sizin gibilerin bok kadar faydası yok bu memlekete...
- +1 yıl
terbiyeli konuş, İslam düşmanı köpek.
- +1 yıl
@demetcankatar yürü lan düdük senle niye düzgün konuşayım ben, salça...
- +1 yıl
sen nesin. imansız gavur. ebu cehlin torunu
- +1 yıl
@demetcankatar Ebu cehil-in torunu sizin gibi cahill bedevilerdir. İman konusunda İslam sana başkasının imanını sorgulama hakkı veriyor mu? Yoksa sende mi munafiksin? Benim inanıp inanmamam seni ilgilendirmez ama seni cahil ve yobaz olman bütün memleketi ilgilendirir...
Soran+1 yılSen münafığın tanımını biliyor musun ki? Sen Müslüman olmadığını yazmışsın zaten. O sizin nesiller boyu minnet duyduğunuz şahsa mı iman etmemiz gerekiyor? İslam'ın ve imanın şartlarına bir putçuluk eklendi de bizim mi haberimiz yok? İnanmadığını, Müslüman olmadığını söyleyene, üstüne üstlük ölümlü bir insanı ilahlaştırana kafir demeyeceğiz de kime diyeceğiz? Ebu cehil İslam düşmanıydı kemalizm de İslam düşmanıdır. Kemalistler günümzün ebu cehlleridir.
- +1 yıl
İnanmayan adam sırf Üstad Kadir MISIROĞLU'nu sevdiğimiz için bizi münafık yapıyor ya cahillik ve putperestlik böyle bir şey işte.
- +1 yıl
@demetcankatar sen bana cahil diyebilecek kapasitede misin acaba yaşadığınızı sandığınız dinden haberiniz yok... Keşke şalvarlı bı adamın 4. Karısı olsadinda hafta da bir gün sirani bekleseydin
- +1 yıl
Yürü git lan İSLAM düşmanı pislik. Hem İSLAM düşmalığı yap hem de bizleri inandığımız halde münafık yap. Defol git ait olduğun gavur topraklarına. Burası MÜSLÜMAN bir ülke, topraklarımız bin yıldır İSLAM'la yoğruldu. Biz yalnız ALLAH'a (c. c) ve O'nun bize iman etmemizi istediklerine iman ederiz. Sen neye iman ediyorsun?
- +1 yıl
Tabi o put dediğin adam Anadolu'nun her köşesinde kocalarinin gözü önünde tecavüze uğrayan, işkence yapılan, dansöz gibi oynatılan ceddimizi kurtarmak için hayatının neredeyse tamamını Peygamber Ocağı dediğiniz asker ocağında geçirdiği, milleti siizn gibi dinci sarlatanlara teslim etmediği için dusmansiniz. Bız saygı duyarız, minnet duyarız severiz, tapınmak dincilerin işi. Sorgusuz sualsiz teslimiyet bir şeyhin iki dudağına bakıp düşünmeden eyvallah demek size özgü. İstanbul'da müslüman padisahin yanında haremde karilarla oynassaydi sende şimdi Antep'e Maras'a Hatay'a pasaportla gitseydin daha mutlu olurdun dimi nankör köpek...
- +1 yıl
sen bizim ninelerimizi kendi ninelerinle karıştırma derim. Biz İSLAM'ı ölçü alıyoruz. Varlığımız ve bağımsızlığımızı bir için kişiye minnettar olmayız. Bu millet gene kendini kurtarırdı. Osmanlı'ının yetiştirdiği onca subay vardı. yunanla balo yapmak için mi, kadınlarımızı yunan koluna takmak için mi savaştık. Biz bunları MÜSLÜMAN bir millet olarak hazmedemiyoruz.
- +1 yıl
@demetcankatar sen Yunan tohumuysan özür dilerim karıştırmiyim bir dahakine özür dilerim
- +1 yıl
yunanın koluna türk kadınlarını takan senin atan ve arkadaşı inönü. biz katıksız Müslümanız. yunandan da sizden ettiğimizden daha çok nefret ediyoruz. yunanla dostluk şiirini yazan da sizn diğer lideriniz ecevit
- +1 yıl
sana diyoruz ya dangalak cahil, bizim ölçümüz İSLAM. sizi de yunanı da İSLAM hassasiyetimizden dolayı sevmiyoruz.
- +1 yıl
@demetcankatar sizin ölçünüz İslam mi güldürme beni. İslam'a en çok zara veren siz ve sizin gibi cahil yobazlar. Dedim ya yukarıda da işine gelmedi keşke bir salvarlinin 4. Karısı olsanda haftada 1 sirani beklesen...
- +1 yıl
yobaz da cahil de sen ve senin bulunduğun tayfadır. madem inanmıyorsun nasıl karar verebiliyorsun İSLAM'a zarar verdiğimize. senin putunu eleştiriyoruz ya , ondan mı imanımıza halel geliyor?
- +1 yıl
sizin vekillerinizin daha çok metresleri var
- +1 yıl
@demetcankatar insanları İslam'dan soğutan konusmalariniz yaklaşımlarınız on yargilariniz terbiyesizliğiniz tahammulsuzlugunuz daha ne olsun. Bu mu İslam, senin inandığım İslam bir başkasının imanını sorgulama hakkı veriyor mu sana acaba? İbadet de inançta Allah'la kul arasindadir başka kimseyi ilgilendirmez, yargilayamazsin sorgulayamazsin. Bana Allah'ın soracağı soruları, vereceği kararları bu dünya da sen vererek şirk kosmuyor musun inandigin Allah'a imaniniz da itikadinizde zayıf, yarim, eksik dilde muslumansiniz. Gavurun telefonuyla bu platformda niye bana cevap yetiştiriyorsun, İslam sana tebliğ yapma hakkı veriyor mu? Kadın olarak nesin sen İslam'a göre sorguladin mi kendini? Burada hakaret edip hakaret işitip İslam'a mi hizmet ediyorsun şeytana mi? Senin sesin senin kelamın bana haram değil mi? Gidip kocana yoksa babana kulluk yapsana. Niye İslam'ın sana çizdiği sınırları aşıp burada erkeklerle muhattap oluyorsun?
- +1 yıl
sen mi diyorsun bunları? bunları bildiğin halde inanmıyorsan sana ne diyorsak boş.
- +1 yıl
@demetcankatar benim neye inanıp inanmadigim seni ilgilendirmez diyorum anlama kıtlığın mi var problemli misin?
- +1 yıl
sen zaten İSLAM'dan soumuşsun bizleri bahane ediyorsun. Bize senelerce eleştirme, soru sorma hakkı tanımadınız. Size bazı gerçeklerin haykırılması sizi deliye döndürdü değil mi? Le küm diniküm veliye din.
- +1 yıl
@demetcankatar ben değil İslam tanimiyor sana bu hakkı. Sen İslam'a mi isyan ediyorsun?
- +1 yıl
bize gerçek istiklal savaşı tarihimizi öğrenme hakkından bahsediyorum
- +1 yıl
zorla saygı duydurduğunuzun hakkında gerçekleri öğrenme hakkımızı
- +1 yıl
bizim İSLAM'a isyan etmek gibi niyetimiz olamaz.
- +1 yıl
@demetcankatar ulan gerçek istiklal savaşı nedir la havle yaaa manyakmisiniz paranoyakmisiniz... İstanbul 5 sene işgal altında kalmıs ne gerçeği ne yalanı... İslam İslam diyorsunuz istiklal harbine kadar gelen süreci niye görmüyorsunuz? Kaç tane annesi müslüman olan padişah var. Git İsanbul'u sarayları müzeleri gez sonra git bir de Anadolu'yu gez bak bakalım benziyorlar mi hiç birbirine... Biraz da kendi aklınızı mantiginizi kullanın kardeşim yahu. Memleketi komple ele geçirmiş adamlar neler çekmiş bu millet daha ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum ki?
- +1 yıl
@demetcankatar İslam'a isyan etmek gibi bir niyetin yoksa benim söylediklerime itiraz etmeyeceksin. Ben senin hakkında İslam'ın hükümlerini söyledim eyvallah doğru söylüyorsun demen lazım o zaman.
+1 yılYanlış anlaşılmadı. Yanlış anlamak istendi.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne