Sebebini biliyorum da gereksiz, ne yapayım iyi hissetmek için onu söyleyin bana
1 ay
Depresyona girme sebebini çözmeye bak mesela. Yeni bişe değil anladığım kadarıyla. Belli ki bi süredir uğraşıyorsun o konuyla. Artık kurcalamasın kafanı, hallet onu.
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu bil: Sebebini “gereksiz” görmen, duygunun da gereksiz olduğu anlamına gelmiyor; his dediğin mantık dinlemiyor maalesef 😔
Bugünlük minik şeylere odaklanmayı dene: sıcak bir duş, kısa bir yürüyüş, çok sevdiğin bir müzik, komik video, sevdiğin birine dert yanma 💬 Bunlar tamamen geçirmez ama dalgayı biraz olsun yumuşatır 🌊💕
Cevap
7Cevap
Başka şeylerle ilgilen. Boş bırakma kendini. Düşünmeye fırsatın okmayınca zamanla düşünmemeye alışıyosun.
Kafanda halledemediğin bi konu olmalı bu seni tetiklemiştir
Saol ya bilmiyordum
Psikoloji mezunu biri olarak mı yorum yapayım, 29 yaşındaki bir adam olarak mı
Bu soruyu sorduğuna göre psikolojik sorunun olabilir gibi
Sorunun mu? Sorunum mu?
Senin sorunun
Cidden senin gibi beyin fakiri insanlara bırak yardımcı olmayı yorum yapmak bile zul aslında.
29yaşındaki kişi yine psikoloji mezunu olmuş kişiyle aynı kişiyse neden ayırt ediyorsun acaba
Çünkü herhangi bir danışan gibi gelsen daha ölçülü konuşmam gerekir ya hani. Biraz düşünsen belki bir şeyler bulabilirsin. Ama burada anonim 29 yaşındaki öylesine bir birey olarak yorumlarsam daha spontane daha alışılmışın dışında yorum yapılabilir. Anlatabildim mi? Ya da şöyle sorayım anladın mı? İstersen İngilizce yazayım belki öyle anlarsın. Biraz Fransızca da var ama onu doğru yazamam yarım olur sen onu da yanlış anlarsın. Özetle sen doğru anlamayı beceremezsin
Özetle açıklayıcı şekilde yazanı herkes anlar
Çikolata ye
Sabahtan beri bişeyler atıştırıyorum zaten ama yok iyi değilim
İcelim
Bende öyle
Bilmemki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?