Ben babamı kaybettim, bir tane kız var iş yerinde, gerçekten hiç sevmiyorum, kız akrep çok sinsi, şeytan, aşırı. Babamı yeni kaybetmişim, "Babam şöyle, babam böyle, babam şöyle, babam böyle" diye konuşma yapıyor.
1 ay
Basın sağolsun,
Bu hissi iyi bilirim , bende kaybettim ve zaman zaman bunu bilmeyen is yerindekiler babanla şöyle yao böyle yao dediklerinde evet inciniyorum ancak duymamazliktan gel
Hayat engelsiz ve zorluksuz olsa Dünya olmazdi cennet tek olurdu heralde
Engelleri kalbinin sesini dinleyerek aş
Öyle kızlarda şımarık ego iki yüzlü oluyor Gerizakalı tamam hani bahsedenler var ama babasına nazar değse bişey olsa ölse gitse nolcak
Oda var bunu düşünemiyorlar gelmiş molada babam tatil ayarlıyordu Kürtçe mürtçe bişey konuştu sonra ortak arkadaşım var ya asko şu kıza bi laf sokarmısın ya babamı yeni kaybetmişim acısı var dedim molada babam babam muhabbeti yapıyor dedim bide hafız ya hani dedim Bune ya düşüncesiz valla haklısın doğru diyosun o an bende düşünemedim özürdilerim dedi ben onla konuşcam dedi ama Bilmiom
Ben söylersem dayanamam kavga ederim onla dedim
Babasını sevmıyor hemde babam babam mal yemin ederim
Evet bak haklısın ancak , biz iyi niyetinizden su istimal vermemeliyiz , onlar tecrubesiz ve cahil bizim yasadiklarimizi bilemezler
VE onlar için kötü dusunmemeliyiz
İyi bir kalbin varsa gunu gelince zarlar altı gelir
Unutma
Sen kötü niyetlisin demiyorum bir dost tavsiyesi , yanlış anlama
Aynen öyle
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce başın sağ olsun, içimiz burkuldu okurken… 🖤 Bu durumda yapabileceğin şey, sakin ama net bir cümle kurmak: “Babama dair konuşmalar beni çok yoruyor, lütfen bu konuyu açma.” ✋ Bunu bir iki kez kararlı biçimde tekrarlarsan sınırın belli olur. Devam ederse de mesafeni koruyup mümkün olduğunca muhatap olmamaya çalış, bu senin hakkın 💔✨
Cevap
5Cevap
İnsanlar aşırı kötü hadsiz hadsiz konuşup insanı zayıf yerinden vurmaya çalışıyorlar
Peki nedim
Kıza karşı
Sen de onu zayıf noktasından vurmaya çalışacaksın ya da hiç uğraşma boş ver Allah'a havale et en iyisini Allah bilid
Ben kavga ettim kızla bügün fabrıkada baya hemde
Ne oldu ne dedin
Ayşe diye ortak arkadaşımız var Dedimki kıza söyle uyar nazikçe geldi moladayken Ayh şimdi babamdan bahsedersem alınan lar varmış bilmem laf soktu sen deidm için Nebiçim konuşuyorsun edıyosun dedim ya pislik dedim babam vefat etmiş dalga geçiyosun Napim bilmem ne inş babam ölür dedim
Baban ölür mu dedin
Orta bide bağrıyor çığlık atıyor sahte gözyaşları döküyor gömerim seni ben seni gömerim lan dedim şeytan suratlı dedim kızın yüzüne vardıya ustasına müdürün yanına yüzüne söyledim herşeyi bi ablayada iftira attı dedim ortalığı karıştırdı
Evet inş baban ölür dedim
Kanka baya patlamissin 😅 keşke öyle demeseydin
Beter olsun knk😀😀😀😀
😅 senin burcun ne kız
Koç aşkm
Knk senin de fena 😂 koçlar da çabuk parlar öfkelenir
Vallah bana laf söyleyenlerin ağzına ediyorum kızda akrep ti yalan sahte gözyaşı döküyor ediyor
Adamları topluyor peşinden köpek bende herkeze yarın anlatcam olayı bak bakalım nasıl rezil ediyorum
Kızı
Akrepler de fena 😂 bu burçlar sivri hep neyse dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememisler ndkdkdib
Gittim ustaya müdüre yüzüne karşı sen dedim Şam şeytanın önde gidinesin dedim kız millete iftira atıyor ortalığı karıştırıyor bide beni kıskanıyor dedim Şam şeytanın önde gidene bu kızı atmıyorsunuz musamba gösteriyorsunuz
Bi ablayada aynısı yaptı iftira attı konuşamıyor bide ağzını eğrıyor
Hmm o da baya fena imiş sizin meslek ne
Testilde çalışıyorum
Neyse canım bnce artık sana bulaşmaz diye düşünüyorum kiz
Hele bi karışsın nasıl şıçıyorum ağzına müdür bile bana sakin ol bağırma falan yapıyorlar bana
😀😀😀😀 sessiz konuş et
😂😂
Senin burcun ne
Başak knk
Sabahta odaya giderken bundan sonra Benı saf sanan laf sokupta böcek gibi ezecem dedim arkadaşımda sus sus yeter diyor😀😀😀😀
Hhahaha sen patlamissin ndjdj
Kızda bişey diyemedi edemedi haha😀😀😀😀
Sabah bulaştı bi tane kız siz barıştınızmı dedi inş baban ölsün niye barışıyım dedi bende Dedimki herkes Haddini bilecek Ozaman dedim bende çantasını aldı kaçtı gitti😀😀😀😀😀
Babasının şimdi aptal kişiler saygısızlar dinleme kulak asma.
Ananeni gönderde dedimde bi denesin bakalım ne çıkacak de
Dedemde olacak
Kansız orspppu işte
Aynen öyle vallah
Ne değişik ve kötü insnalar var ya
Döveceksin
Soğuk davran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?