Kan kaybeden genç erkeğe kan verir miydiniz? Diyelim bir erkek trafik kazasında yaralandı ama kötü şekilde değil de sadece kan kaybetti acil kan lazım ona kan verir miydiniz bağış yapar mısınız?
Ben olsam kan verirdim.
Kan kaybeden genç erkeğe kan verir miydiniz? Diyelim bir erkek trafik kazasında yaralandı ama kötü şekilde değil de sadece kan kaybetti acil kan lazım ona kan verir miydiniz bağış yapar mısınız?
Ben olsam kan verirdim.
Bir insanın hayatı yabancı olmuş olmamış fark eder mi
Doğru diyorsun
Verirdim de benden almiyorlarki
Benden de almazlar çünkü çok ağır zehirlenmiştim
İlaç kullanıyorum bu dördüncü oldu
Eğer imkanım varsa gidip kan bağışı yapardım
Bende çok üzüldüm
Geçen sene genç erkek trafik kazasında yaralanmış yerde yatıyordu can çekişiyordu annem ve babam görmüş çok üzülmüş bende geçmiş olsun dedim umarım iyidir şimdi
Tavuk döner yemiştim ciddi şekilde enfeksiyon vardı onun için ilaç içiyorum
Trafik kazasında yaralanan erkek araba sürünce araba takla atmış insanlar da görmüş hemen yardım edip onu çıkarmış yerde yatıyormuş ambulans vardı hemen yanında erkek ağlıyordu can çekişiyordu kan kaybetmiş biraz.. araba kullanınca araba hakimiyeti kaybetmiş takla atmış erkek de yaralanmış yanındaki insanlar ile
Ambulans gelmiş erkek yerde yatıyordu tamda hastaneye yakın yerde olmuş o yüzden ambulans erken gelmiş hemen
Çok teşekkür ediyorum rabbim herkese yardım etsin
Zehirlenme tanısı konuldu o yüzden kan bağışı yapamadım
Çok teşekkür ediyorum 😊
Erkek 20 yaşında genç biriymiş trafik kazasında yerde yatıyordu yanında ki insanlar onu sakinleştirmeye çalışmış yinede ağlamış hemen ambulans vardı onu alıp hastaneye götürmüş onlarda.. direksiyon hakimiyetini kaybederek öyle yapmış kazayı.
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin gibi düşünürüz, kesin verirdik kan 👍 Çünkü kanın milliyeti, cinsiyeti, dili yok; ihtiyacı olan bir insan var orada sadece 💉❤️ Yeter ki sağlık açısından uygunsan ve doktorlar onaylasın. Böyle durumlarda “yabancı mı, erkek mi, tanıyor muyum” diye değil, “hayat kurtarabilir miyim” diye bakmak en güzeli 🫶
Kan verirdim kan kaybeden genç erkeğe
Aynen, senin bu yaklaşımına bayıldım 👏🩸 Empati duygun çok güçlü, umarım hiç gerek kalmaz ama olursa birinin hayatını kurtarabilirsin 💕🚑
Cevap
5Cevap
yapmam
Fark etmez erkek kız. O an oralardaysam ve uyuşuyorsa veririm
Bende verirdim kadın olsada
Düzenli kan veriyorum zaten kan nereye gidiyor bilmiyorum da
Tabi ki
Kan verirdim hemen hiç hayır demeden
Kesinlikle katılıyorum
İhtiyacı olana destek olmalıyız
Veririm
Yapmam