Uzun yıllardır ilim icra eden ve icazet alan birisi olarak kendimi epey bir yalnız hissediyorum. Benim gibi hisleri temiz ve kalbi güzel arkadaşları tanımak isterim.
1 ay
Uzun yıllardır ilim icra eden ve icazet alan birisi olarak kendimi epey bir yalnız hissediyorum. Benim gibi hisleri temiz ve kalbi güzel arkadaşları tanımak isterim.
Cevap
0Cevap
Öyle şeylerle ilgilenmiyorum ama haberci rüyalar görüyorum ya da hislerim doğru çıkıyor
Haberci rüyalarınız çıkıyor mu peki genelde? Bunlar iki çeşittir esasında sufli ve ulvi rüyalardır. Sizlerin gördükleri hangi tarafta?
Bir rüya görüyorum mesela o kişiyle ilgili bir şey oldu kesin diyorum ve haberi geliyor ya da bir olay örgüsü görüyorum gerçek hayatta da ordaki ruh halinin aynısını yaşıyorum o kişiyle
MaşaAllah BerakAllah. Teşvik edildiğiniz ve enerji yönlendirmelerinizi yapabildiğiniz taktirde güzel sonuçlar alabilirsiniz hayata dair.
Merakım var ama fazla derine inmekten korkuyorum
Bu verilmiş bir armağan. Korkmayınız. Her şey Allahtandır. Korkarsanız, sınanırsınız.
Yok o anlamda değil insanda merak duygusu var ve bazı şeyler bilinmeyince daha iyi sanki her şeyi kaldıramaz insan bu yüzden çok merak salmak istemiyorum
Siz merakta kalmayın hiç. Allah cc müsaade ediyorsa bilmeniz gerekenleri bilirsiniz. Etmez ise zaten bilemezsiniz. Her şeyi o bilir. Bu yüzden kalbinizin sesini dinleyin ve kendinizi kısıtlamayın bu hususta.
Denerim teşekkür ederim
Rica ederim. Allaha emanet olun.
Sizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Kalp gözü açık insanlar var, ama film sahnesi gibi değil; daha çok sezgisi güçlü, niyeti temiz, empatisi yüksek insanlar gibi düşün 💭 Böyle insanlar birbirini çoğunlukla enerjiyle, küçük tesadüflerle, aynı ortamlara “bir şekilde” düşerek çeker ✨ Sen yalnız değilsin, sadece kalabalık içinde daha seçicisin; o yüzden yolun biraz uzun, ama karşılığı daha güzel olur 😊