Biliyorum bu soruyu sordum ama bazı dengesizlik yapanlar olacaktır. .
Var mı etrafinizda kalp gözü açık olanlar nasıl anladınız
Var mı etrafinizda kalp gözü açık olanlar nasıl anladınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnternetten tanıştığın birisiyle sıradışılık ile tanımlamak istemeyeceğin bir aşk yaşayabilirsin, hiç yüzünü görmediğin bir varlığa âşık olabilirsin. O varlığın karakterini iliklerine kadar bilebilirsin. Geleceği önceden sezeceğin için hayatını planlamak gibi bir avantajın olur. O varlıkla ilk konuşmanda yıllardır birlikteymişsiniz gibi yoğun samimiyet kurabilirsin. Eğer o da senin gibiyse dünyanın iki farklı yerinde yıllarca birbirinizi görmeden sevip birbirinizi bulduğunuzda zaten sevgili olduğunuz için ilk konuşmanızda sevgilisinizdir. Bu sadece kalp gözü ile mi alâkalı bilmiyorum. Ama bir şey bunları sağlıyor ve bunlar mümkün. Ben yaşadım. İnternette sadece -hakkında bilgi olmasa bile- profiline baktığında çok iyi tanıyabildiğin için sonsuz güven beslemenin huzurunu tadarsın. Bundan daha da güzeli o senin gibi değilse şaşkın bir şekilde sana hayran kalır. Sana âşık olur, sever, dost olur. Hem hakiki dünyanın hakiki insanısındır hem de filmlerdeki karakterlerin ta kendisisindir. Filmi izlerken aldığın keyfi gerçek hayatında yaşayarak çok farklı bir şekilde tadarsın. Şu anda ise birçok şeyi anladım senin sorduğun bu soru sayesinde, çok teşekkür ederim sana :))
Beni bulsana ya sana danışcağım bir şey var bendeki de senin anlattığınla çok benzer yapıda
tanidigim 1 kisi var.
sadece goz degil kalp kulagida acilir. benimkiler acik degil hala ugrasiyirum.
Nasil açılmış anlatti mi
anlatır saklamaz bildiklerini
Ne yapmış peki
uzunmu kisa mi anlatim
ya da ismini verim o anlatsin
actin sende heralde :)
Yok acamadim
@dıkdk nasil actin kardes benimle irtibata gecebilirmisin konu hakkinda detayli konusmak istiyorum
Bana yardım olurmusun o kişiye ihtiyacım var
Bende biraz farklı olaylar oluyor. Cin musallatı var. Hocalar muskayla gözümü kapatıyor ama cin yine açıyor. Çok acı verici bir cinle ilişkide olmak. Onun verdiyi vesveseyi anlatamam ama yinede ondan ayrılmak isdemiyorum. Sanki o giderse ölürüm gibi hiss ediyorum. Başıma gelmeyen gözümle görmedigim kalmadı. Ezan okununca gökde uçan siyah dumanlarmı yoksa istemsizce yaptığım astral seyahatmı. maalesef hiçbirini bilerek yapmadım ve şimdi araştırıyorum o olayların ne anlama geldiyini öğreniyorum. Geleceyi gördüyüm oluyor şimdiden amcam nasıl can vericek biliyorum ve onu her gördüğümde canım yanıyor... (Gürcüyüm türkcem iyi deyil😪)
Felak nasılsın ayetel -kursi oku kardesim
Felak nas ayetel kursi oku kardesim
ben şöyle biliyorum kişiler görüyorum özellikle mezar da ölen insanları görüyorum mezara gittiğim de. bizim ailede birine birşey olmadan ben rüyamda görüyorum ayan oluyor hiç fala bakmayı bilmezdim fincana bakınca biri bana herşeyi fısıldıyor...
Fal günahtır kabirde veya insanın içindekiler bilinebilir Allah'ın sayesinde ama gerçek olan istikamettir yani doğruyu yaşayınca zaten kalp gözün açılıyor neyin doğru neyin yanlış olsuğunu biliyorsun
Senin görmen cinler tarafından olan birşeydir. Cinler geleceği bilemez önceden olan ya da konuşulan olayları Allahın izniyle bilir. sen bol dua oku ayetelkürsi naz Felak ve fala bakma fala bakana zaten cinler uğraşır. sana bu olayları yaşamanı sağlayan kafir candır. Müslüman cinler insanların zararına birsey yapmaz. Ama kafir olanlar uğraşır da musallat da olur. zamanla imanını almak için her şey yapar ve bunların aşık olanı birçok cesiti vardır. Rabbime sığın Naz Felak ihlas ayetel kürsi oku her gün. Sohbet dinle.
Cevap
26Cevap
Merhaba ismimi vermek istemiyorum kadın ya da erkek oldugumuda bilmeyin neyse hemen konuya geçiyorum benim dedigim sey bazen 1 saat ya da 2 saat içinde gerçek oluyor mesala biyere gitmek istiyorum cebimde param olsada olmasada o saate dolmuş olmasada gidiyorum canımın çektigi bişeyi nerden nerden oluyo bilmiyorum karşıma çıkıyor yiyiyorum benle yola çıkan kişi yolda kalıyor bigün gezmeye bulundugumuz ilçeden bir şehre gittik dönüş paramızda yoktu oranın daglık gezme yeri var oranın otagarınada uzak donüş paramızda yok arkadasıma dedım dönücez sen merak etme ellerımızız yıkarken çeşmenin orda birir nereye gidiyosunuz diyo sordu abi ilçeye dedik işte bizi taksiyle evimize kadar biraktı hep iyiy inanlarla karsılasıyorum bılmıyorum neden oluyor ALLAH TEMIZLERI TEMIZLERE YAZMISTIR... Her çeşit insan olursa olsun 20 sennelik arkadaşmısısm gibi samimiyet kuruyorum karşımdaki dünyanın en kötü insanıda olsa yumuşatıyorum kavgaya belaya çok gittim hiç kimsenin burnu kanamadan durumu çözüyorum yanlış anlmayın kibir lenmiyorum bunları yazarken aşa degişik rüyyalar görüyorum sizce bunun nedeni nedir?
Ne güzel. Senin adına çok mutlu oldum güzel kardeşim. Yaşadığın olaylar sana verilen ozellikler Rabbım tarafından sana verilen özel lütuflar. Demekki Rabbimin sevdiği bir kulusun. Yaşam şeklin güzel se Rabbimin yolu üzerine yasiyor san Rabbım sevdiği kuluna dilediğini veriri. Özel ilgilenir. Seni tanımak isterdim. Yakından şahit olmak çok isterdim. Allaha emanet ol bizlere de dua edersen mutlu oluruz.
var genelde ben gösteriliyorum böyle durumlarda.. farklı birşey.. hissiyatlarla davranılır.. mantık tamamen devre dışı sayılabilir bazı şeyler hariç.. sana şöyle söyleyim hani gitmemen gerektiğini düşündüğün bir yol vardır yaa işte benim hissiyatlarım oraya girmemi söylüyorsa hiç korkmam ve giderim.. ucunda beni mutlaka iyi birşey bekliyor olur.. sonra birini çok kolay tanıyabiliyorsun.. söyenen sözler yalanmı değilmi bilebiliyorsun.. kim çıkarcı kim dürüst kim riyakar hepsini anlıyorsun bunlar iyi yanları.. ama kötüleri daha fazla.. mesela hiç arkadaşın olmuyor.. yalnız oluyorsun ve saymak istemediğim daha birçok kötü etkenleri var.. sen neyi öğrenmek istiyorsun tam olarak?
Kalp gözümü açmak için ne yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum
o senin isteğine bağlı birşey değil.. o allahın bahşettiği bir lütuftur.. hediyedir yaratıcıdan bize.. herkese bu hediye verilseydi o zaman herkes özel özel olurdu yani herkes sıradanlaşırdı.. bence senin başka bir hediyen var.. onunla ilgilen ve bu iş çocuklukta belli olur öyle 20 yaşında 50 yaşında sonradan kazanılacak birşey değilki bu.. :)
benimde 6. hissim çogu zamanlar doğru çıkiyo ama her zaman değil tabi benimde kal gözum açık mıdır yoksa tam olarak değil mi?
Benimde öyle biriyle oturup konuşunca onu hemen tanıyorum yalanı dogruyu hemen anlıyorum. Hatta bana şöylede oluyor, birine musallat olmuşlarmı ya da büyü yapmışlarmı hemen anlıyorum. Yanlızlık konusuna gelince bende diyorum bende mi sıkıntı var arkadaşım yok demekki bundanmış :)
Kalp gözünün açık olması kötü bisey mi
Aslında Yazmayacaktım Ama Özellikle Yazmak İçin Üye Oldum, Kalp Gözüm Bir Kez Açıldı Ama 1 Boyut İnsanların Nefslerinin Durumuna Göre Surat Çeşitleri O Hayvanın Yüz Halini Yani Aslında Hayvanların Huy Özellikleri ve Özellikle Tüm Kardeşlerime Söylüyorum Bunu Yanınızda Bir Mürşid Olmadan Yapmayın Kafayı Yersiniz 7 Kademe 7 Perde Nefs Her Kademede 10.000 Kat Açılır 3. Kademeden Sonra Hakkı Tanımaya Başlarsınız Daha Sonra Sırlar İle Birlikte İliminiz Kadar Hakikati Görürsünüz Mezarlıkta Şehitler, Evliyalar, Nefsini Yenmeden Ölenlerin Durumu Cinler, Şeytanlar Bunu Lütfen Yapmayın Kolay Bir Yol Değil Mutlaka Mürşidiniz Olsun ALLAH'ın Selamı Üzerinize olsun..
0507 128 2001 bana ulasirmisiniz size ihtiyacım var
Evet benimde kalp gozum açıldı birkez
Kalp gozu acik insanlari anlayabilmen icinzikir ehli olman lazim bes vakit namazinda olman lazim yalan dan ve giybeten uzak olman lazim ve kalp gozu acik olmak kolay is degildir duvarin esyanin her nesne ve objenin ALLAH ALLAH diye zikretmesini duymayi her beden kaldirmaz
Onlar dünyayı bu hayatı bizim gibi görmezler tabiri caiz ise bir boyut yükselmiş gibidir onlara bu varlığın hem hiç değeri yok hem çok değeri var gibi gelir hep huzur halindedirler hep uyanık gibidirler gaflette olmazlar tabi bunlarda mertebe mertebe yukarı doğru devam eder her işin perde arkasını sezerler , tabi tüm bunlar Allah ın lutfudur.
Temiz, dürüst, içi dışı bir olan insanların sezgileri, 6. hisleri kuvvetli oluyor.
İşte böyle insanların kalp gözleri açıktır.
Bir de insan kendini geliştirirse daha farklı keşiflerde elde edebiliyor.
Yaratacına yönelmeni, meditasyon yapmanı öneririm.
bu dediğin olay Allah'ın (c. c) bazı kullarına bahşettiği bir lütuftur kardeşim :) genellikle bazı şeylerin ayan olması ve gözlerindeki dünya perdelerinin bazılarının kalkmasıyla alakalı bir durumdur :)
Size yaşadığım bir olay anlatayım bir abimle beraber köyün birine su doldurmaya gittik iki tane çeşme var açtık muslukları başladık bidonları doldurmaya benim doldurdugum çeşme çok akıyor abimin doldurduğu çeşme az akıyor abim dediki bir yer değiştirelim yine benimki çok abiminki az aktı böyle 7 8 kere yer değiştirdik benimki çok onunki az aktı geldi bana sen erdin naptın dedi bende bilmiyorum abi Allah'ın bir hikmeti dedim... bunun gibi çok olay geçti başımdan
ben varım önceden sezme, hatta birine baktığın zaman o kişinin hayatıyla ilgili bir çok şeyi görebiliyorsun.
İnan sen dışarıdan öyle biriymişsin gibi durmuyosun :D
ne düşündüğünüzün bir önemi yok gerçek olan baktığım kişileri her zaman şok etmem.
Geleceği Allahtan başkası bilemez ama Abdülhamit han vardır mesela kalp gözü açık biridir, Allah mekanını cennet etsin. Daha tarihimizde çok sayabiliriz.
Bizzat ben varım ilim icra ediyorum ve icazetimi aldım.
Ay gercekten bende bu konuyu merak ediyoru gercekten ileri goren var mı ?
kalp gözü demeyelimde hisleri biraz kuvvetli diyebiliriz ben hislerimde pek yanılmam
Iyi olan insanlar hakkında kötü düşünmeyen her insanın kalp gözü açıktır yeterki farketsin
kabirde veya insanın içindekiler bilinebilir Allah'ın sayesinde ama gerçek olan istikamettir yani doğruyu yaşayınca zaten kalp gözün açılıyor neyin doğru neyin yanlış olsuğunu biliyorsun
Var tabi. Hatta öyle ki, o kör olası göz kendinden başkasını görmüyor. Olmaz olsun öyle "kalp gözü".
ben hiç rastlamadım da alevi gibi bişe olması lazım o adamın oda bize denk gelmez :)
Dengesiz olduğum için beni suçlamayın, sizlerin eseriyim.
Kabir azabı cekrn insanları gorebilir ve 6. Hisleri cok kuvvetlidir. Ama bunu kumara kullanamazsın
Gelecegi tahmin edblrler ve gordukleri insanlari bir bkista anlarlar blyrm inanmaycksn ben gbi
kanal 7 de değıl mıydı o bıttı dıye bılıyom ama :D
temiz ve düzgün insanlar oluyorlar
Kalbi iman dolu oluyorlar.
bence , gönülden dileyenler
Ben bilmem Kalp cerrahım bilir
senib düşünceni okyabilir
Benim kalp gözüm açık
Bi abla var kalp gözü açık herseyi söylüyor
Kimmo acaba
ailecek izlerdik kanal 7 de çok heyecanlı olurdu
knal 7 yi izle :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?