• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Kalp Gözü açık olan insanlar nasıl oluyor?

Secretgardenblood
Secretgardenblood Takip Et
Yoda Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Biliyorum bu soruyu sordum ama bazı dengesizlik yapanlar olacaktır. .
Var mı etrafinizda kalp gözü açık olanlar nasıl anladınız
Kalp Gözü açık olan insanlar nasıl oluyor?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Holla
    Holla Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

İnternetten tanıştığın birisiyle sıradışılık ile tanımlamak istemeyeceğin bir aşk yaşayabilirsin, hiç yüzünü görmediğin bir varlığa âşık olabilirsin. O varlığın karakterini iliklerine kadar bilebilirsin. Geleceği önceden sezeceğin için hayatını planlamak gibi bir avantajın olur. O varlıkla ilk konuşmanda yıllardır birlikteymişsiniz gibi yoğun samimiyet kurabilirsin. Eğer o da senin gibiyse dünyanın iki farklı yerinde yıllarca birbirinizi görmeden sevip birbirinizi bulduğunuzda zaten sevgili olduğunuz için ilk konuşmanızda sevgilisinizdir. Bu sadece kalp gözü ile mi alâkalı bilmiyorum. Ama bir şey bunları sağlıyor ve bunlar mümkün. Ben yaşadım. İnternette sadece -hakkında bilgi olmasa bile- profiline baktığında çok iyi tanıyabildiğin için sonsuz güven beslemenin huzurunu tadarsın. Bundan daha da güzeli o senin gibi değilse şaşkın bir şekilde sana hayran kalır. Sana âşık olur, sever, dost olur. Hem hakiki dünyanın hakiki insanısındır hem de filmlerdeki karakterlerin ta kendisisindir. Filmi izlerken aldığın keyfi gerçek hayatında yaşayarak çok farklı bir şekilde tadarsın. Şu anda ise birçok şeyi anladım senin sorduğun bu soru sayesinde, çok teşekkür ederim sana :))

7
    3 Yorumla
    • 1KissYouDie
      1KissYouDie
      +1 yıl

Beni bulsana ya sana danışcağım bir şey var bendeki de senin anlattığınla çok benzer yapıda

Yorumla
    • Tü1ay
      Tü1ay
      +1 yıl

Bende buna benzer bisey yasiyorum. Nedeni nedir benim kalp gözüm acikmi yani? Acildiysa nasil acildi bunu isteyerek yapmadim

Yorumla
    • zevkli_günahlar
      zevkli_günahlar
      +1 yıl

@Tü1ay neler görüyorsun mesela 🤔

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ruhbedennefs
    ruhbedennefs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

tanidigim 1 kisi var.
    sadece goz degil kalp kulagida acilir. benimkiler acik degil hala ugrasiyirum.

5
    11 Yorumla
    • Secretgardenblood
      Secretgardenblood
      +1 yıl

Nasil açılmış anlatti mi

Yorumla
    • ruhbedennefs
      ruhbedennefs
      +1 yıl

anlatır saklamaz bildiklerini

Yorumla
    • Secretgardenblood
      Secretgardenblood
      +1 yıl

Ne yapmış peki

Yorumla
    • ruhbedennefs
      ruhbedennefs
      +1 yıl

uzunmu kisa mi anlatim

Yorumla
    • ruhbedennefs
      ruhbedennefs
      +1 yıl

ya da ismini verim o anlatsin

Yorumla
    • ruhbedennefs
      ruhbedennefs
      +1 yıl

actin sende heralde :)

Yorumla
    • Secretgardenblood
      Secretgardenblood
      +1 yıl

Yok acamadim

Yorumla
    • dıkdk
      dıkdk
      +1 yıl

kardeş bence çok uğraşma derim benimki açıldı ve kötüleri de görüyorum ve bu beni korkutuyor

Yorumla
    • Siyah_İnci22
      Siyah_İnci22
      +1 yıl

@dıkdk nasil actin kardes benimle irtibata gecebilirmisin konu hakkinda detayli konusmak istiyorum

Yorumla
    • EDANAZO
      EDANAZO
      +1 yıl

@Siyah_İnci22 cok k9miksiniz yaa

Yorumla
    • Samederguler
      Samederguler
      +1 yıl

Bana yardım olurmusun o kişiye ihtiyacım var

Yorumla
  • Nur_Yüzlüm
    Nur_Yüzlüm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Bende biraz farklı olaylar oluyor. Cin musallatı var. Hocalar muskayla gözümü kapatıyor ama cin yine açıyor. Çok acı verici bir cinle ilişkide olmak. Onun verdiyi vesveseyi anlatamam ama yinede ondan ayrılmak isdemiyorum. Sanki o giderse ölürüm gibi hiss ediyorum. Başıma gelmeyen gözümle görmedigim kalmadı. Ezan okununca gökde uçan siyah dumanlarmı yoksa istemsizce yaptığım astral seyahatmı. maalesef hiçbirini bilerek yapmadım ve şimdi araştırıyorum o olayların ne anlama geldiyini öğreniyorum. Geleceyi gördüyüm oluyor şimdiden amcam nasıl can vericek biliyorum ve onu her gördüğümde canım yanıyor... (Gürcüyüm türkcem iyi deyil😪)

4
    2 Yorumla
    • Sevdavccgg
      Sevdavccgg
      +1 yıl

Felak nasılsın ayetel -kursi oku kardesim

Yorumla
    • Sevdavccgg
      Sevdavccgg
      +1 yıl

Felak nas ayetel kursi oku kardesim

Yorumla
  • dıkdk
    dıkdk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

ben şöyle biliyorum kişiler görüyorum özellikle mezar da ölen insanları görüyorum mezara gittiğim de. bizim ailede birine birşey olmadan ben rüyamda görüyorum ayan oluyor hiç fala bakmayı bilmezdim fincana bakınca biri bana herşeyi fısıldıyor...

9
    2 Yorumla
    • Yakup474747
      Yakup474747
      +1 yıl

Fal günahtır kabirde veya insanın içindekiler bilinebilir Allah'ın sayesinde ama gerçek olan istikamettir yani doğruyu yaşayınca zaten kalp gözün açılıyor neyin doğru neyin yanlış olsuğunu biliyorsun

Yorumla
    • Berkannml
      Berkannml
      +1 yıl

Senin görmen cinler tarafından olan birşeydir. Cinler geleceği bilemez önceden olan ya da konuşulan olayları Allahın izniyle bilir. sen bol dua oku ayetelkürsi naz Felak ve fala bakma fala bakana zaten cinler uğraşır. sana bu olayları yaşamanı sağlayan kafir candır. Müslüman cinler insanların zararına birsey yapmaz. Ama kafir olanlar uğraşır da musallat da olur. zamanla imanını almak için her şey yapar ve bunların aşık olanı birçok cesiti vardır. Rabbime sığın Naz Felak ihlas ayetel kürsi oku her gün. Sohbet dinle.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

26

Cevap

• Rafbhhdseyj
    Rafbhhdseyj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Merhaba ismimi vermek istemiyorum kadın ya da erkek oldugumuda bilmeyin neyse hemen konuya geçiyorum benim dedigim sey bazen 1 saat ya da 2 saat içinde gerçek oluyor mesala biyere gitmek istiyorum cebimde param olsada olmasada o saate dolmuş olmasada gidiyorum canımın çektigi bişeyi nerden nerden oluyo bilmiyorum karşıma çıkıyor yiyiyorum benle yola çıkan kişi yolda kalıyor bigün gezmeye bulundugumuz ilçeden bir şehre gittik dönüş paramızda yoktu oranın daglık gezme yeri var oranın otagarınada uzak donüş paramızda yok arkadasıma dedım dönücez sen merak etme ellerımızız yıkarken çeşmenin orda birir nereye gidiyosunuz diyo sordu abi ilçeye dedik işte bizi taksiyle evimize kadar biraktı hep iyiy inanlarla karsılasıyorum bılmıyorum neden oluyor ALLAH TEMIZLERI TEMIZLERE YAZMISTIR... Her çeşit insan olursa olsun 20 sennelik arkadaşmısısm gibi samimiyet kuruyorum karşımdaki dünyanın en kötü insanıda olsa yumuşatıyorum kavgaya belaya çok gittim hiç kimsenin burnu kanamadan durumu çözüyorum yanlış anlmayın kibir lenmiyorum bunları yazarken aşa degişik rüyyalar görüyorum sizce bunun nedeni nedir?

13
    1 Yorumla
    • Berkannml
      Berkannml
      +1 yıl

Ne güzel. Senin adına çok mutlu oldum güzel kardeşim. Yaşadığın olaylar sana verilen ozellikler Rabbım tarafından sana verilen özel lütuflar. Demekki Rabbimin sevdiği bir kulusun. Yaşam şeklin güzel se Rabbimin yolu üzerine yasiyor san Rabbım sevdiği kuluna dilediğini veriri. Özel ilgilenir. Seni tanımak isterdim. Yakından şahit olmak çok isterdim. Allaha emanet ol bizlere de dua edersen mutlu oluruz.

Yorumla
  • DonCorleone
    DonCorleone Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 80%
    +1 yıl

var genelde ben gösteriliyorum böyle durumlarda.. farklı birşey.. hissiyatlarla davranılır.. mantık tamamen devre dışı sayılabilir bazı şeyler hariç.. sana şöyle söyleyim hani gitmemen gerektiğini düşündüğün bir yol vardır yaa işte benim hissiyatlarım oraya girmemi söylüyorsa hiç korkmam ve giderim.. ucunda beni mutlaka iyi birşey bekliyor olur.. sonra birini çok kolay tanıyabiliyorsun.. söyenen sözler yalanmı değilmi bilebiliyorsun.. kim çıkarcı kim dürüst kim riyakar hepsini anlıyorsun bunlar iyi yanları.. ama kötüleri daha fazla.. mesela hiç arkadaşın olmuyor.. yalnız oluyorsun ve saymak istemediğim daha birçok kötü etkenleri var.. sen neyi öğrenmek istiyorsun tam olarak?

2
    9 Yorumla
    • Secretgardenblood
      Secretgardenblood
      +1 yıl

Kalp gözümü açmak için ne yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum

Yorumla
    • DonCorleone
      DonCorleone
      +1 yıl

o senin isteğine bağlı birşey değil.. o allahın bahşettiği bir lütuftur.. hediyedir yaratıcıdan bize.. herkese bu hediye verilseydi o zaman herkes özel özel olurdu yani herkes sıradanlaşırdı.. bence senin başka bir hediyen var.. onunla ilgilen ve bu iş çocuklukta belli olur öyle 20 yaşında 50 yaşında sonradan kazanılacak birşey değilki bu.. :)

Yorumla
    • xRebelgirlx
      xRebelgirlx
      +1 yıl

benimde 6. hissim çogu zamanlar doğru çıkiyo ama her zaman değil tabi benimde kal gözum açık mıdır yoksa tam olarak değil mi?

Yorumla
    • Naz321
      Naz321
      +1 yıl

Ben 12 yaşındayım 6. Hissim çok kuvvetli ve akşam arkamda birilerini hissediyorum ve döndüğüm de de siyah birşeyler görüyorum ama korkmuyorum ve gelip giden şeyler görüyorum genelde yüzü olmuyor bu nedir biliyorsanız cevap verin lütfen

Yorumla
    • Kirveobitane
      Kirveobitane
      +1 yıl

Benimde öyle biriyle oturup konuşunca onu hemen tanıyorum yalanı dogruyu hemen anlıyorum. Hatta bana şöylede oluyor, birine musallat olmuşlarmı ya da büyü yapmışlarmı hemen anlıyorum. Yanlızlık konusuna gelince bende diyorum bende mi sıkıntı var arkadaşım yok demekki bundanmış :)

Yorumla
    • Eliffffooooo
      Eliffffooooo
      +1 yıl

Kalp gözünün açık olması kötü bisey mi

Yorumla
    • Sevdavccgg
      Sevdavccgg
      +1 yıl

@Naz321 3 harfli ya da psikolajik

Yorumla
    • Berkannml
      Berkannml
      +1 yıl

Selamun aleyküm güzel kardeşim. . sizi tanımak isterdim. Size bazı sorular sormak isterdim. Bütün Müslüman kardeşlerimize de bana da dua edersen çok mutlu olurum. Ama gerçekten kalben sizi tanımak çok isterdim. manevi tarafa Allahın izniyle çok merakım isteğim var.

Yorumla
    • Hatice309
      Hatice309
      8 ay

Benim de arkadaşım yok yalnızım yani kalp gözüm açık mı

Yorumla
  • ByHaRBi
    ByHaRBi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Aslında Yazmayacaktım Ama Özellikle Yazmak İçin Üye Oldum, Kalp Gözüm Bir Kez Açıldı Ama 1 Boyut İnsanların Nefslerinin Durumuna Göre Surat Çeşitleri O Hayvanın Yüz Halini Yani Aslında Hayvanların Huy Özellikleri ve Özellikle Tüm Kardeşlerime Söylüyorum Bunu Yanınızda Bir Mürşid Olmadan Yapmayın Kafayı Yersiniz 7 Kademe 7 Perde Nefs Her Kademede 10.000 Kat Açılır 3. Kademeden Sonra Hakkı Tanımaya Başlarsınız Daha Sonra Sırlar İle Birlikte İliminiz Kadar Hakikati Görürsünüz Mezarlıkta Şehitler, Evliyalar, Nefsini Yenmeden Ölenlerin Durumu Cinler, Şeytanlar Bunu Lütfen Yapmayın Kolay Bir Yol Değil Mutlaka Mürşidiniz Olsun ALLAH'ın Selamı Üzerinize olsun..

11
    3 Yorumla
    • Berkannml
      Berkannml
      +1 yıl

Selamun aleyküm. Sizin mürşidiniz var mi? Bir ALLAH dostuna talebe misiniz.

Yorumla
    • Samederguler
      Samederguler
      +1 yıl

0507 128 2001 bana ulasirmisiniz size ihtiyacım var

Yorumla
    • Sevdaaass2
      Sevdaaass2
      +1 yıl

Evet benimde kalp gozum açıldı birkez

Yorumla
  • cinalicik
    cinalicik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kalp gozu acik insanlari anlayabilmen icinzikir ehli olman lazim bes vakit namazinda olman lazim yalan dan ve giybeten uzak olman lazim ve kalp gozu acik olmak kolay is degildir duvarin esyanin her nesne ve objenin ALLAH ALLAH diye zikretmesini duymayi her beden kaldirmaz

12
    0 Yorumla
  • attach
    attach Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Onlar dünyayı bu hayatı bizim gibi görmezler tabiri caiz ise bir boyut yükselmiş gibidir onlara bu varlığın hem hiç değeri yok hem çok değeri var gibi gelir hep huzur halindedirler hep uyanık gibidirler gaflette olmazlar tabi bunlarda mertebe mertebe yukarı doğru devam eder her işin perde arkasını sezerler , tabi tüm bunlar Allah ın lutfudur.

9
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Temiz, dürüst, içi dışı bir olan insanların sezgileri, 6. hisleri kuvvetli oluyor.
    İşte böyle insanların kalp gözleri açıktır.
    Bir de insan kendini geliştirirse daha farklı keşiflerde elde edebiliyor.
    Yaratacına yönelmeni, meditasyon yapmanı öneririm.

4
    0 Yorumla
  • 1centilmen
    1centilmen Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

bu dediğin olay Allah'ın (c. c) bazı kullarına bahşettiği bir lütuftur kardeşim :) genellikle bazı şeylerin ayan olması ve gözlerindeki dünya perdelerinin bazılarının kalkmasıyla alakalı bir durumdur :)

5
    0 Yorumla
  • Acizbirdeli
    Acizbirdeli Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Size yaşadığım bir olay anlatayım bir abimle beraber köyün birine su doldurmaya gittik iki tane çeşme var açtık muslukları başladık bidonları doldurmaya benim doldurdugum çeşme çok akıyor abimin doldurduğu çeşme az akıyor abim dediki bir yer değiştirelim yine benimki çok abiminki az aktı böyle 7 8 kere yer değiştirdik benimki çok onunki az aktı geldi bana sen erdin naptın dedi bende bilmiyorum abi Allah'ın bir hikmeti dedim... bunun gibi çok olay geçti başımdan

5
    0 Yorumla
  • vampirelady
    vampirelady Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

ben varım önceden sezme, hatta birine baktığın zaman o kişinin hayatıyla ilgili bir çok şeyi görebiliyorsun.

3
    4 Yorumla
    • YalnızÖlecekİnsan
      YalnızÖlecekİnsan
      +1 yıl

İnan sen dışarıdan öyle biriymişsin gibi durmuyosun :D

Yorumla
    • Holla
      Holla
      +1 yıl

Bu zıtlıklarla önyargıları yok etmek istemiş olabilir.

Yorumla
    • cinalicik
      cinalicik
      +1 yıl

Senin biseyi sezmene gerek yokki bu fotoya bakan zaten sen bisey sezmeye firsatin olmadan hayat hikayesini anlatir

Yorumla
    • vampirelady
      vampirelady
      +1 yıl

ne düşündüğünüzün bir önemi yok gerçek olan baktığım kişileri her zaman şok etmem.

Yorumla
  • Göktürk41
    Göktürk41 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Geleceği Allahtan başkası bilemez ama Abdülhamit han vardır mesela kalp gözü açık biridir, Allah mekanını cennet etsin. Daha tarihimizde çok sayabiliriz.

3
    0 Yorumla
  • demirkanco
    demirkanco Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 68%
    2 ay

Bizzat ben varım ilim icra ediyorum ve icazetimi aldım.

0
    0 Yorumla
  • gskız21
    gskız21 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Ay gercekten bende bu konuyu merak ediyoru gercekten ileri goren var mı ?

0
    0 Yorumla
  • KutsaLWeLeD
    KutsaLWeLeD Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 36%
    +1 yıl

kalp gözü demeyelimde hisleri biraz kuvvetli diyebiliriz ben hislerimde pek yanılmam

0
    0 Yorumla
  • şerefli
    şerefli Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Iyi olan insanlar hakkında kötü düşünmeyen her insanın kalp gözü açıktır yeterki farketsin

4
    0 Yorumla
  • Yakup474747
    Yakup474747 Takip Et
    +1 yıl

kabirde veya insanın içindekiler bilinebilir Allah'ın sayesinde ama gerçek olan istikamettir yani doğruyu yaşayınca zaten kalp gözün açılıyor neyin doğru neyin yanlış olsuğunu biliyorsun

3
    0 Yorumla
  • CauCaspian
    CauCaspian Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Var tabi. Hatta öyle ki, o kör olası göz kendinden başkasını görmüyor. Olmaz olsun öyle "kalp gözü".

0
    0 Yorumla
  • ayaksever00
    ayaksever00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

ben hiç rastlamadım da alevi gibi bişe olması lazım o adamın oda bize denk gelmez :)

0
    0 Yorumla
  • beteradam
    beteradam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Dengesiz olduğum için beni suçlamayın, sizlerin eseriyim.

1
    0 Yorumla
  • MGProductionAYenHi
    MGProductionAYenHi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Kabir azabı cekrn insanları gorebilir ve 6. Hisleri cok kuvvetlidir. Ama bunu kumara kullanamazsın

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Gelecegi tahmin edblrler ve gordukleri insanlari bir bkista anlarlar blyrm inanmaycksn ben gbi

3
    0 Yorumla
  • Whell
    Whell Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

kanal 7 de değıl mıydı o bıttı dıye bılıyom ama :D

1
    0 Yorumla
  • BerkSoysalSkype
    BerkSoysalSkype Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

temiz ve düzgün insanlar oluyorlar

5
    0 Yorumla
  • sorgulamayaramakkala
    sorgulamayaramakkala Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kalbi iman dolu oluyorlar.

2
    0 Yorumla
  • sebepsiznefret
    sebepsiznefret Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

bence , gönülden dileyenler

2
    0 Yorumla
  • YalnızÖlecekİnsan
    YalnızÖlecekİnsan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Ben bilmem Kalp cerrahım bilir

0
    0 Yorumla
  • kerem78
    kerem78 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

senib düşünceni okyabilir

1
    0 Yorumla
  • Yiğidi
    Yiğidi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    +1 yıl

Benim kalp gözüm açık

1
    0 Yorumla
  • melekbirisi
    melekbirisi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Bi abla var kalp gözü açık herseyi söylüyor

0
    2 Yorumla
    • Mutsuzhanımm123
      Mutsuzhanımm123
      +1 yıl

Kimmo acaba

Yorumla
    • Xxglflu
      Xxglflu
      +1 yıl

Kim acaba yönlendirir misiniz

Yorumla
  • nacizadam
    nacizadam Takip Et
    +1 yıl

ailecek izlerdik kanal 7 de çok heyecanlı olurdu

0
    0 Yorumla
  • Reis12
    Reis12 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

knal 7 yi izle :D

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kalp Gözü açık olan insanlar nasıl oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seven insan nasıl gönül alır? 6 cevap verildi
Bi insanin temiz kalpli oldugunu nerden anlıyorsunuz? 28 cevap verildi
Sizce temiz kalpli insan nasıl olur? 34 cevap verildi
Temiz yüzlü insanların kalbi de temiz mi olur? 20 cevap verildi
NASIL BU KADAR KALPSİZ OLABİLİR KI BIR İNSAN? 12 cevap verildi
Kalp gozu açık insanlar bunu neye borçlu? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨