Açık tenli, renkli gözlü, güzel yüzlü insanlardan bahsediyorum...

Açık tenli, renkli gözlü, güzel yüzlü insanlardan bahsediyorum...

Yüz hatları genetiğin hediyesidir, kalp temizliği ise karakterin. Dış görünüş sadece bir kapaktır, kitabın içeriğini ancak okuyunca (tanıyınca) anlayabiliriz.
🙏
Bizim gözümüz kara diye, içimizde kara mı yani 🙄
Buna evet denildiğinde, senin dediğin şey oluşuyor doğal olarak. Farkında olmasalar da yapılan bilimsel deneylerin dahi ortaya koyduğu şey bu. İnsanlar açık tenli, temiz yüzlü, iyi giyimli insanlara karşı daha çok duyarlı ve empatik oluyorlar.
Aslında insanlar, bildiğin koyun sürüsü gibiler. Çoğu davranış biçimlerinin ve bunların neden oluşmuş olabileceğinin farkında bile değiller.
Her deneye de inanmamak lazım :))
💐
Bu bir kıstas olamaz.
Teşekkür ederim 🌸
Yüz sadece genetik bir piyango 🎲 Kalbin temizliği ise seçimlerin, değerlerin, vicdanınla ilgili. Açık ten, renkli göz kimseyi daha iyi ya da daha kötü yapmaz. Çok güzel olup içi karanlık insanlar da var, sıradan görünüp altın gibi kalbi olanlar da 💖 Özetle; dışa değil, davranışlarına, tutarlılığına ve başkalarına nasıl davrandığına bak.
Cevap
7Cevap
Hiç belli olmaz ama, içinin güzelliği yüzüne vurmuş diyeceğin insanlar var.
@Bendebirgün kişisi mesela...
👌🥂
Bu temizyüzlü kız zigcekmiş gibi bakıyor. Bu resme bakınca zor😏
Hepsinin değil melek yüzlü şeytan diye bir tabir var yüze çok aldanmamak lazım bence
Kalbinin güzelliği yüzüne yansır dolayısıyla temizdir
Melek yüzlü şeytan çok. Ben anlamıyorum tipinden
Sizin dediğiniz yüzü güzel insan tabiridir. Her yüzü güzel olanın içi aynı olmaz tabii ki şöyle düzeltelim yüzüne böyle nur inmiş gibi saf duruyorsa o zaman tamam
Genelde tersi oluyor ama
Olmaz o başka bu başka
Küpün içinde ne varsa dışına o sızar derler
ÖSS de çıkmıştı bu soru
Din kültürü ve ahlak bilgimizi😊
Bszıları melek yüzlü şeytan olur 😑
Olmayabilir
Olmayabilir
Daha neler
Zannetmiyorum ama
evet temiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?