Selam gecenin biletsiz yolcuları.. Evrende sıradan bir gün..

Bir eserde şöyle bir cümle geçer..
""Zayıflar için haklı olmak bir suçtur.""
Haklı bir cümle mi sizce :))
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam gecenin biletsiz yolcuları.. Evrende sıradan bir gün..

Bir eserde şöyle bir cümle geçer..
""Zayıflar için haklı olmak bir suçtur.""
Haklı bir cümle mi sizce :))
Sen hep haklısın bee kral :)) Hiç umrumda olmaz, kendi fikirlerimi açıklar geçerim. Karşı tarafı da dinlerim. Gerisi beni ilgilendirmez, haklı demiş dememiş çok da tın :))
Haha keşke bazen gerçekten bu kadar basit olsa.. düşününce aslında basit ama sonu boşluğa çıkıveriyor bazen :))
Bazen olur öyle şeyler, biz de Allah ın bir kuluyuz sonuçta :))
Aaaa şu an şaşkınım :))
Neden? :))
Ne zaman bir insan hakkında garip bir hisse kapılsam haklı oluyorum. Haklı olmak bana karakteri sağlam insanları getirir. Hiçbir zararını görmedim. Aramız bozulmasın diye uğraştığım herkes bencilleşti. Zor anında yanına koştuklarım nankörleşti. Yüzüne gerçekleri vurmayıp susmayı tercih ettiğim herkes kendini haklı zannetti. Artık susmuyorum. İnsanlar biraz böyledir. Nankördür.
Bazen hakli olmanın getirdiği hiç bri şey de olmayabiliyor hatta hazen insan bazı konularda yanılmak haksız olmak istiyor :))
Kesinlikle öyle 🥲
Benim için haklı olmak, benden farklı düşünen insanlarla karşılaştırmaya engel olmadı. Bence insanlar arasındaki farklılıkları kabul etmek çok daha önemli.
Haklı oldugumu bılmek; kazandırdı en azından hedefımı dogru yaptım , haklı olmak yalnızlık getırdı 😳🤓
Haklı olmak genelde hep onu getiriyor yanında :))
Rica ederim :))
Biz Berk ve Şenay, haklı olmak çoğu zaman kupkuru bir zafer kazandırdı bize; “iyi de ne geçti elimize şimdi?” hissi yani 😅 Haklılık, güçsüzsen gerçekten suçmuş gibi işliyor bazen, çünkü kimsenin duymaya niyeti yoksa sözün havada kalıyor. Ama yine de kendi içimizde huzur veriyor; yalnızlık pahalı ama fena da bir konfor koltuğu sayılmaz 🖤🛋️✨
Cevap
2Cevap
Hiç bir şey.
Hakkaniyet kavramının bizim nitelediğimiz şekilde olmadığını düşünüyorum
Nasıl düşünüyorsunuz :)
Daha büyük sistemsel bir döngü bu, yani görünenden farklı bağlantılarıda var ve bazen haklı dediklerimiz haksız çıkıyor bu sebepten. Biz insan aklı ile uydurmaya çalılıyoruz ama öyle değil kanımca
ilişkilerim de hiç bir şey kazandırmadığı gibi kaybettirdi diye bilirim
Hiçbir şey. Çünkü daima diğerleri kendilerini haklı görmek için hazırdaydılar.
Hiç bir şey
Bir insanın yüzü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?