Selam, 💫 Haklı olduğunuz zamanlarda hiç aşırı tepki verip haksız duruma düştünüz mü, ya da mesela aşırı sinirle hızlı tepkiler verip hatalar yaptınız mı?

Selam, 💫 Haklı olduğunuz zamanlarda hiç aşırı tepki verip haksız duruma düştünüz mü, ya da mesela aşırı sinirle hızlı tepkiler verip hatalar yaptınız mı?

Bir kere arkadaşım ile sohbet ederken yanlış anlamasından dolayı bana bir anda küsüp gitmişti. Bende bilerek bekledim fazla üstelemedim. Sonra olayı anlayınca geldi özür diledi.
Knk bir ara şu şarkı nasıl paylaşılıyor bana da anlat discorda :D
Tamam anlatırım 😀 Şarkı odasında oluyo zaten.
Diğer insanlar menfaatleri sözkonusu olduğunda senin haklı veya haksız olmana bakmazlar 🙂kendileri için haklı olman avantajlıysa sen haklısın derler sana gelip.
Ama bi işlerine yaramıyorsa senin haklı oluşun, aksine ucu birilerine dokanıyorsa 'hoop orada bi dur sen haksızsın' oluverir mevzu hemen anında.
İş bu hal sözkonusu olunca da haklıyken haksız duruma düşmek seninle alakalı bir durum değil aslında.
Yeter bu gada. Çok bile yazdım😂
Özet geçsen de olurdu abla :D eline sağlık
Evet böyle olduğu zamanlar oldu.. Ben böyle olan zamanlardan nefret ediyorum.. Çünkü haksızlığa kesinlikle tahammül edemiyorum.. Kendimi haklı olduğumu anlayana kadar anlatırım.. Aksi bir durum da bu sinir benden hiç bir şekilde geçmez..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Çok yaptım hemde. Zaten fevri biriyim, ansızın gereksiz çıkışlarımla verdiğim abartılı tepkilerle haklıyken haksız duruma düştüm. Gerçi tepki vermediğim zamanlarda da düştüm 😬😬😂
Rica ederim abla olsun iki yorumun da güzel 😂🙈
Bazen bende yanlış emoji gönderiyorum 😂 İyi geceler abla 🌺
Cevap
16Cevap
Herkes yaşamıştır bu durumu haklı olup kendini bir türlü aklayamamak çok zor bir çıkmaz ancak en nihayetinde o da geçiyor. Zamana yenilmeyen hiçbir durum ve dert yok sağlık hariç
Israrla haksız olduğumu iddia eden oldu ama asla kabullenmedim. Haklıyken haksız olduğumu iddia edeni hayatimdan çıkartıp yoluma baktım.
Haksızken haklı duruma düşmüşlüğüm vardır jdksjd 🙈💅
https://youtube.com/shorts/7PcTmvxgKnE?feature=share:D :D video için teşekkürler sdfsdf
Ne demek efenim 🧚♀️😄
Arkadaşımla tartışmıştık ve kalbini kırmamak için susup sessiz kalmıştım. Bağırıp çağırdı en sonunda da ben haklıyken haksız konuma geldim. Konuşup kendimi haklı çıkarabilirdim ama önemsiz bir konu olduğu için gerek duymadım. Zaten sonra hatasını anlayıp özür diledi.
Tabii ki ben de defalarca bu durumu yaşadım. Özellikle aile bireyleri tarafından diyebilirim
Cok aşırı sinirlenmeden aşırı tepki vermem. Ama hayatimda haklıyken haksız duruma düştüğümü hatırladığım tek bir an var. Onu da hatırlamak dahi istemiyorum. Sevdiğim iki insanın kazığıydı. Haklıydım ama sayelerinde haksız duruma düştüm
Düşmeyen yoktur bence. çünkü genelde haksız insanlar daha fazla bağırı daha fazla sözünü geçirmeye çalışır. bu yüzden güçlüler haklı diye bir sye yok hatta tam tersi olduğu daha fazla durum olabilir
Ben oldum. Bence en son da erkek arkadaşım oldu. Haklıydı bana bağırıp çağırdı küfür etti. Ve bitti. Ben çok pişmanım o değil sanırım. Senin olayın ne anlatırsan dinlemek isterim.
Evet genelde haklıyken haksız duruma düşerim. Çünkü sinirlenince aşırı tepki veriyorum. Gerçi son bir yılda bayağı düzelttim bunu ama işte oldu zamanında.
Hakliyken haksiz duruma düşmedim genel itibariyle de sakin kalan taraf ben olurum hakliyken haksızlık yapilan taraf olurum sessizce Allah'a havale ederim
Haklı olup haksız duruma düştüğüm sadece en yakınıma olur..
Onun dışında haksız duruma düşmem sadece acele davranıp yapmasaydım da olurmuş dediğim şeyler yapabilirim birazcık fevri bir insanım
Hayır anlık parlamalarım olmasına rağmen haklıyken haksız duruma düşmedim. Çünkü düşünerek konuşurum.
Evet bu duruma çok kez düştüm özellikle de haklı olduğumu insanlar bilmesine rağmen tepkisizce izlediklerinde ben daha da çıldırıyorum
Genelde karşı taraf bunu yapar. Tartışmayı sevmem, çok sakinimdir, karşıdakini sinir eder bu durum, saçmalar:)
Hayır hiç düşmedim çünkü birşeyi söylerken ya da anlatırken dinlemeyen anı tepkiler vermemeye çalışırim.. sinirli ve fevri davranışlarım olmaz
Ölüye mezar satabilecek ben haklı iken haksız duruma düşeceğim? Kıyamet kopar :D
elbette ve hayatımın dersini aldım kim ne yaparsa yapsın artık @çoktaumurumda değil
Birkaç ay önce sık sık oluyordu neyse ki bitti.
Birkaç kere evet çok sinir bozucu bir durum
Evet, hepsinde de insanları tehdit olarak görmeyip onlar hakkında not tutmadığım içindi.
Evet düştüm ve her gün ah ediyorum Allah'ım sen ahımı bırakma diye
O değil de kıyamıyorken kıyıldığım olmuştu.
Çok oldu ama artık neredeyse o duyguyu bile yitirdim. 🤔
Fazlasıyla engelliyim diye hep kötü görüldüm dışlandım
Bunu bi kez yaşadım. Üzücüydü benim için ama sabırla aştım bu durumu.. Haklıydım, haklıyım..
Haksızken bile haklı duruma düşüyorum bazen herkes şok oluyo😅😅
Günah keçisi ilan edildiğim zamanlarım çok oldu.
Hayır ama haksızken haklı duruma düşürdüğüm birçok olay oldu
Aşırı tepkiden dolayı değil ancak karşımda ki insanın arsızlığından dolayı bunu yaşamıştım..
Annemleyken çok düşünüyorum ama tartışmayıp kabul ediyorum onu üzmemek için 😅
Düşüyorum*
Hayır haksızken haklı duruma geliyorum ahshha
Teşekkür ederim dfjdfj
rica ederim agdsf
evet, öfkeyle oturan zararla oturur hesabı oldu benimki
Hayır ben hep haklıyım.
Hep yaşadım, umursamıyorum. İnsanlar arsız
Evet ya maalesef. İğrenç bir durum
Annemle tartışırken hep
Ben fenayım, haksızkende haklı çıkarım 🤪🤪
Haksızken haklı duruma çok defa düştüm😀😀
Asla böyle bir şeye izin vermem.
evet düştüm çok sinir bozucu bişey zaten ne oluyorsa şu öfkemi kontrol edemememden oluyor
Sayısız desem yeridir
Sinir krizi geciresm geliyor öyle anlarda
Derin bir soru sempatik face biraz düşünmek lazım
Ever ve çok kötü bir his
Evet çok koydu bu bana
Çoook, çoook
He oldu
Çook
Düşmeyen mi vardı
Evet çok kez
Çok.
Maalesef evet