Bir olayda haklı iken, sonrasında kendine hakim olamayıp kırıcı sözler söyleyip haksız durumuna düştüğün oldu mu?

...

Karşı tarafın gözünde haksız duruma düştüğüm oldu lakin haklı bendim ve bunu biliyordum. Zaman ona benim haklı olduğumu elbet gösterecek. Kısacası haklı bensem düşünceler manasız.
Elbette olmuştur ama haklıyken haksız duruma düşmemek için karşı tarafa koz vermemeye çalışırım.
Çok düştüm.. İnsan kendini de anlatamıyor
Cevap
18Cevap
Hiç hatırlayamadım o duruma düştüğümü, belki birkaç kez olmuştur ama genel olarak öfkemi kontrol edebiliyorum.
oldu 8anaküfür eden8irinin kafasına sandalye fırlatmıştım o yüzden haksız oldum
Ohooooo şerefsiz çok... Allah korkusu olmazsa haksizda olursunuz herseyde.. kendi menfaati uğruna çamura atar sizi ama unuttuğu birşey var. Altın çamura dussede yine altın yine altın 🙂😉
Haklıyken haksızmışım algısı yaratılıp üzerime gelindiği oldu. Kişiye kendini sözlü savunma fırsatı da verilmiyor.
Haksız duruma düşmedim şimdiye kadar ezdirmem kendimi. Ama tartışma uzamasın diye R yaptığım çok olmuştur. Uzatıp birbirini kırmaya gerek yok çünkü
Düştüm ama haksızlığınıda kabul ettirdim kolay mı öyle
Delirtiolar napim acilio çene oluyoruz sonra haksz..
Haklı olduğumda haksız olduğum iddiasında bulunursan döverim.
Hakkı iken haklıyım dir kimse değiştiremez laftan anlamıyor sa tm sen haklısın derim kişilere göre değişir tabi bu durum
4-5 kez olmuştur belki daha fazla
çok.
Benim başıma bela bir durum
Hep haklıyız hakkı abi
Oldu bu 😬
Düşmedim
Hep yaptığım şey
evet düştüm
Evet oldu
Aksi olmadıki
evet..
Düşmüşümdür