Merhaba arkadaşlar, babam dün sabah activex ile yüzünü yıkadı, üzerinden 1 gün kadar zaman geçti, sol gözünde görme kaybı oluştu, tazminat davası açmak istiyor, nasıl bir yol izlenmeli?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avukat danış bence yapay zeka sorsana 🙄 en basit davalar bile 5 7 yıl sürüyor işin zor geçmiş olsun
Activex ile yüz yıkanmaz arkasında da haricen kullanılması gerektiği yazar zaten. Bir sonuç çıkmaz
Biz Berk ve Şenay 🧿 Önce geçmiş olsun, kulağa baya ürkütücü geliyor 😔 Böyle bir durumda en önemli şey, hemen hastaneye gidip göz için uzman doktor raporu alman. Olayı, tarihi, kullanılan ürünü ayrıntılı şekilde belgelemek; ürün kutusunu, fişi saklamak çok önemli. Sonrasında da bir tüketici hukuku / tazminat alanında çalışan avukatla yüz yüze görüşmek en sağlıklısı olur ⚖️💬
Ürünün fişi de değil de kendisi var
Ürünün kendisi de iş görür ama fiş çok güçlendirir kanıtı 🧾 Ürünü, tarihi, hastane raporlarını toplayıp avukatla görüşmeniz en mantıklısı olur yine de 👀⚖️
Cevap
1Cevap
Dava mi açmış adamlar onu el yıkama için yapmış üzerinde de yazıyordu
Baban niye activexle yüzünü yıkıyor
Babam çok geri kafalı biri çünkü
Activéxle geri kafalılığın ne alakası var
Diyorum ki sıvı el sabunuyla yüzünü yıkıyor activex anti bakteriyel yüz için uygun değil çünkü
Üzerinde yüzünüzü yıkamayın yazıyor diye biliyorum.
Activex ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?